reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

mlena ja też bruntk bujnie owłosiona:tak::tak:no i chyba 2 lata temu poszłam latem do kosmetyczki robiłam woskiem brwi i wąsik no i tak gadamy nie bolało a ona to może zrobimy nogi bikini co?????ja no ok nic nie bolało a perspektywa 2 tygodni gładkości mnie tak zachęciła że mówie ok....o ja głupia naiwna łydki zdierżyłam z zaciśniętymi zębami ale tyły ud a już bikini to.....oj jak się wydarłam to się biedna kobitka wystraszyła aż wzdrygneła:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-Dno i to był pierwszy i ostatni raz:tak::tak:
mama helenki moja julka do czesania też ostatnia i chodzi potem jak miotła ale ostatnio kupiła sobie w sephorze szczotkę i rrzebień z księżniczką i nowe gumki i spinki i teraz czesanie jej to czysta rozkosz:-D:tak:

reklama
a gdzie to się podziewa anabuba???????????no ja tu tęsknię a jej nie ma.......
dostałam paczkę wszystko ślicznusie a gratisy cuuuuuudddddddoooooo dziękuję bardzo:tak::tak::tak:postaram się dzisiaj piotrka pogonić z kasą co by ci wysłał bo ja nie wyjde bo mam już 39.3:-:)-:)-:)-(

malinka, ja tez już mam szczoteczkę z księżniczka, nic to nie daje :no: No ale może dzisiejsze czesanie to początek dobrego :tak:

mlena, Laura porostu była zdeterminowana :tak:

Ja uzywam depilatora ale tylko do łydek, dalej to maskara :baffled: Ale może z czasem :tak: Powinnam się zabrać za swoje nogi :baffled: ale mi się chce :baffled:

a normalnie paczkę przyniósł taki listonosz no ciastunio.....aż mi głupio było że ja tu w koszulce i spodenkach z nosem jak burak oczkami jak królik......no nic wykuruje się i będe w domu w pełnym makijazu go oczekiwać i zacznę cosik zamawiać pocztą z dopiskiem do rąk własnych co by do skrzynki nie wkładał tylko zaszzedł:-D:-D:-D:-D
no nic bredze już z tą gorączką:-D:-D:-D

joanna ja stawiam na 2:tak::tak::tak:
a o aborcji się publicznie nie wypowiadam:no::no::no:
mnie tez sie własnie tak i ta pierwsza podoba tylko ta druga moglaby byc czekoladowy koleo bo za żoltym nie przepadam
Wróciłam od fryzjera a popołudniu idę po farbę albo szampon koloryzujacy nawet oko podmaluje ;-);-):-p tylko jeszcze nie wiem jakiej firmy kupic zeby ładne wlosy były :tak:

a normalnie paczkę przyniósł taki listonosz no ciastunio.....aż mi głupio było że ja tu w koszulce i spodenkach z nosem jak burak oczkami jak królik......no nic wykuruje się i będe w domu w pełnym makijazu go oczekiwać i zacznę cosik zamawiać pocztą z dopiskiem do rąk własnych co by do skrzynki nie wkładał tylko zaszzedł:-D:-D:-D:-D

Kochana powiedz na kiedy to ci jakis priorytet wyślę :-D:-D:-D

mnie tez sie własnie tak i ta pierwsza podoba tylko ta druga moglaby byc czekoladowy koleo bo za żoltym nie przepadam
Wróciłam od fryzjera a popołudniu idę po farbę albo szampon koloryzujacy nawet oko podmaluje ;-);-):-p tylko jeszcze nie wiem jakiej firmy kupic zeby ładne wlosy były :tak:

Ja farbowałam kilka dni temu palette deluxe :tak: Jestem zadowolona :tak: No i wszystkie siwulce zakryte

Ja sobie raz plastrami wydepilowłam nogi,średnia skuteczność ,wolę golić sie maszynką:tak:Mamo Helenki na plaży jest jeszcze gorzej ,mnóstrwo ręczników ,koców i parawanów,arodzice którzy przychodzą z dziećmi wywalają sie na kocyk ,zamykają oczy ,dziecom karzą bawić sie przy kocu i odlatują.Wtakim tłumie kilkulatek gubi się moment,potem panich strach ,ratownicy zamiast pilnować na wieżyczkach latają od koca do koca ,zaczepiaja ludzi (kilka razy pytali się o Ksawka czy on mój)szukaja dzieci..Ja nie lubię chodzić sama z dziećmi na plaże z racji tego że nie mogą sie ani poopalać ,ani popływac ,bo muszę zajmowac sie dziećmi i dbać o ich bezpieczeństwo.Co innego jak idę z m to wtedy na zmianę,pilnujemy.Mnie raz Ksawier zgubił sie w tłumie w środku sezonu,mojego m i Klaudii nie było a my wracaliśmy od malinki z kawki (jeszcze mieszkała tutaj)weszłam do kiosku po pilniczek ,a Ksawek wyszedł ze sklepu ,zanimsie obruciłami wyszłam jego nigdzie nie było ,panika ,latałam wołałam ,płakałam ludzi tłum wokół zadzwoniłam do malinki ,przyleciała ,miałam wizje wypadków ,pedofili i wszystkiego najgorszego ,naprawdę środek dnia tłum ludzi a ja swojego 4 latka nie mogłam znależć,ryczałam jak krokodyl ,malinka zadzwoniła na policję a ja w tym czasie go znalazłam ,jak wychodził z kiosku zabaczł swojego kolege i poszedł za nim jakieś 50 metrów i siedział w takim autku bujanym za złotówkę ,było tyle ludzi ,że nie mogłam długo go znależć ,na szczęście poicja nie zdążyła przyjąć zgłoszenia ,a ja miałam ochotę ksawka wsazić do torebki i nigdy nie wypuścić ,szczęścia i ulgi jakiej wtedy doznałam nie da sie opisać ,trwało to raptem kwadrans,ale to był najgorszy kwadrans w moim zyciu,z dziećmi naprawde trzeba miec oczy dookoła głowy.:tak:M pośmiał się z obiadu ,że taki wyszukany i pracochłonny ,no ale mówi ,tak ,nie było cię weekend w domu.....:-D:-D:-DLecę na poczte i do banku ,ksawek dziś u kolegii tylko klaudia w domu,uczy się psalmu na rocznicę 1 kom.św będzie spiewac w kościele do mikrofonu:szok:głosik to ma po mamusi:-D:-D:-D

reklama
Malinka ,a co to za paskudne choróbsko cię rozkłada na łopatki,że taką temperaturę ,aż masz..Powiedz tylko na kiedy to sieę wyśle:-D

Do góry