reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

reklama
Ale mamy straszną burzę :szok::szok: ledwo uśpiłam małego tak się bidulek we mnie wtulił aż w końcu usnął :szok:

wg mnie tak(swobodnie rozciąga się do 78cm), ale cię nie namawiam - wrzucę na naszą lobbową giełdę.
EEE to spoko wzięła bym z miłą chęcią :-):-D po prostu myślałam że mogłabym się w nim deczko udusić ;-) jak sobie wzięłam z Melissy 65 to na początku mi się trochę dziwnie w nim oddychało ale na następny dzień była już znaczna poprawa ;-):-)

EEE to spoko wzięła bym z miłą chęcią :-):-D po prostu myślałam że mogłabym się w nim deczko udusić ;-) jak sobie wzięłam z Melissy 65 to na początku mi się trochę dziwnie w nim oddychało ale na następny dzień była już znaczna poprawa ;-):-)
Melissa jest w miarę ścisła - ja mam dwie 60 i na początku mnie ściskały mocno, potem już lepiej ale mam je prawie rok i dalej są odpowiednio ciasne. :tak:
Mogę ci ją przesłać - jak będzie na tobie leżeć to mi zapłacisz, jak nie to odeślesz do mnie i po sprawie.

Melissa jest w miarę ścisła - ja mam dwie 60 i na początku mnie ściskały mocno, potem już lepiej ale mam je prawie rok i dalej są odpowiednio ciasne. :tak:
Mogę ci ją przesłać - jak będzie na tobie leżeć to mi zapłacisz, jak nie to odeślesz do mnie i po sprawie.
ok nie ma sprawy pasi mi taki układ:-):tak::-D

Dostała Aniu dzięki :-D

AAA zapomniała Wam napisać dzisiaj nauczycielka Adika zwróciła mi uwagę że Adrianek cały dzień mówi brzydkie słowa więc ja w szoku :baffled: pytam sie jej a co mówi czy przeklina może ???? a ta do mnie że mówi "siusiak i pupa" normalnie zbaraniałam :szok::szok::szok::-):-):-) zlałam całą sprawę z góry na dół bo jak dla mnie to są normalne słowa powszechnie używane w codziennym życiu a ona z robiła z tego taka aferę jakby bóg wie co powiedział :angry::angry:

reklama
Do góry