ania.chlopcy
Fanka BB :)
myślisz że mi się może udać normalnie oddychać w takim obwodzie? ? ?
wg mnie tak(swobodnie rozciąga się do 78cm), ale cię nie namawiam - wrzucę na naszą lobbową giełdę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
myślisz że mi się może udać normalnie oddychać w takim obwodzie? ? ?
EEE to spoko wzięła bym z miłą chęcią :-)wg mnie tak(swobodnie rozciąga się do 78cm), ale cię nie namawiam - wrzucę na naszą lobbową giełdę.
Melissa jest w miarę ścisła - ja mam dwie 60 i na początku mnie ściskały mocno, potem już lepiej ale mam je prawie rok i dalej są odpowiednio ciasne.EEE to spoko wzięła bym z miłą chęcią :-)po prostu myślałam że mogłabym się w nim deczko udusić ;-) jak sobie wzięłam z Melissy 65 to na początku mi się trochę dziwnie w nim oddychało ale na następny dzień była już znaczna poprawa ;-):-)
ok nie ma sprawy pasi mi taki układ:-)Melissa jest w miarę ścisła - ja mam dwie 60 i na początku mnie ściskały mocno, potem już lepiej ale mam je prawie rok i dalej są odpowiednio ciasne.![]()
Mogę ci ją przesłać - jak będzie na tobie leżeć to mi zapłacisz, jak nie to odeślesz do mnie i po sprawie.
ok nie ma sprawy pasi mi taki układ:-)![]()
odpisałam :-)Ania wysłałam :-)