reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej laseczki!!:-)

Ja dzis na nogach od 4 rano...:szok:...jest gorzej i gorzej...coz...

Ale za to mialam wizyte u Dr.S iiiii....jaki smieszny ten moj bejbus! Wazy juz 2250 i ma cala owlosiona glowe:-D
Z gorszych wiadomosci to to, ze przytylam 3 kilo w zaledwie 2 tygodnie...:baffled: Nie bardzo wiem dlaczego bo nie objadalam sie jakos specjalnie....:confused:

Misia robilas usg 3 d? Ilie kosztje taka przyjemnosc?
A co do tycia to poprostu pewnie woda ci sie w organizmie odklada.Do pod koniec ciazy normalne.

reklama
Gastone- tym razem nie mialam 3D, te wlosy widac na normalnym...stercza na calej glowie...szkoda, ze koloru nie widac:-D Ja prawie za kazdym razem mam 3D, bo w czasie normalnego USG przelacza na chwile na 3D i robi foty :-)Nie place za to nic extra. Ale wiem, ze mozna sobie pojsc na takie z kreceniem filmu i wogole. Niestety nie orientuje sie w cenie bo nie bylam zainteresowana. :tak::-)

Hej dziewczyny piękna pogoda ale mogło by nie wiać :tak:co do pani dr.S to nauczyła się widzieć włosy bo u koleżanki widziała i u mnie wczoraj też :-DPiorę torbę i się spakuje miłego dnia

WIADOMOSC Z OSTATNIEJ CHWILI !!!

" Cześć. Mam na imię Emma i od 12:25 jestem na tym świecie

Waze 3660g , mamusia była bardzo dzielna a teraz sobie smacznie spie ..."

Moniczko - GRATULACJE dla Ciebie i Twojego Meza!!!!!!

Najpierw donieose Wam ze:
MONIADAN..dzisiaj o 12:25 urodzila swoja mala ksiezniczke ..po 5 h boli... w czasie ktorych myslala ze skona..ale juz sa razem mala cudna i odpoczywaja no i klseczka wazy 3660 g

ja tez mam paszport a nawet dowod na panienskie nazwisko,chyba bedziemy musieli tez wyslac akt malzenstwa,bo jak wysle tylko kopie paszprtu to sie nie polapia:baffled::-D

a nietrzeba wysylac orginalu paszposrtu..bo moj mowi ze tam pisze orginal..
napewno moga byc kopie?? czli jakie kopie..ksero??

Pisalam rano o paszporcie ze nic nie slychac a 10 minut temu listonosz przyniosl list z aktem urodzenia(odeslali) CHYBA TRZEBA DALEJ CZEKAC:-)

czy Ty tyle czekasz na ten passport express??

Najpierw donieose Wam ze:
MONIADAN..dzisiaj o 12:25 urodzila swoja mala ksiezniczke ..po 5 h boli... w czasie ktorych myslala ze skona..ale juz sa razem mala cudna i odpoczywaja no i klseczka wazy 3660 g

a nietrzeba wysylac orginalu paszposrtu..bo moj mowi ze tam pisze orginal..
napewno moga byc kopie?? czli jakie kopie..ksero??

czy Ty tyle czekasz na ten passport express??
tak czekam wlasnie na ten paszport tyle czasu....ale jak wysylalam o byl bank holiday...itd moze sie przedluzylo

reklama
Do góry