reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

O wszystkie poszły juz spac??
a ja przeczytałam ulotkę CLO i tak się zastanawiam czy te skutki uboczne o których piszą występują u kogoś?? prosze was dziewczyny te które sa na clo albo brały kiedyś o napisanie mi jak się po tym czuły i czy miały jakieś nieprzyjemne odczucia albo komplikacje??

reklama
kochane gdyby taki wątek był to bym się dopisała....:-)
dziewczyny trzymam za was kciuki
dajcie znac jutro .....
oby wiadomości były dobre
Dobranoc

WItajcie dziewczyny - mam 26 lat i zaczeliśmy z męzem jakieś 2 miesiące temu starania o kruszynkę. Mam nadzieję, ze się uda:)

ja tez nigdy w zyciu nie bylam u kobitki...moze to dziwnie zabrzmi ale lepiej sie czuje u mezczyzny..
ja tez zawsze do facetow chodze - jakos mi sie wydaje ze oni bardziej delikatnie do tego podchodza....
Ale ja nie wiem skąd my tyle ciuchów mamy...??? Wiem ze sklepu...tylko dlaczego trzeba to prasować??:szok::szok::confused::confused:
dokladnie - u mnie tez sterta lezy i tak mi sie nie chce ze nie wiem... lezy i kluje w oczy ale co tam, ona lezy to ja posiedziec tez moge...
po co prasować jak po całym dniu noszenia i tak sie pogniotą? :)
dokladnie - i to jest koncepcja....
Niektórzy kładą dzieci spać o 20. Ale wtedy trzeba podac kolacje i wykąpac juz o 19. A my czasem jeszcze o 20 w gościach jesteśmy, albo przed domkiem się bawimy. Latem nie wyobrażam sobie siedzieć w domu od 19, bo dziecko juz śpi. Niestety dzieci się szybko regenerują i jutro znów będą miały tyle energii:tak::tak::tak:
my tak wlasnie staramy sie zeby mlody juz o 20 byl w gotowosci do spania - jeszcze sobie cos tam czytamy i o 20.30 juz spi Tak jest jak jestesmy w domu a jak idziemy to tez nie ma problemu bo albo sie bawi albo spi w foteliku w drodze powrotniej i juz na noc. Wieczor juz chcemy miec spokojny a poza tym musi sie wyspac bo wstaje rano do przedszkola o 7 wiec i tak by padl...

O wszystkie poszły juz spac??
a ja przeczytałam ulotkę CLO i tak się zastanawiam czy te skutki uboczne o których piszą występują u kogoś?? prosze was dziewczyny te które sa na clo albo brały kiedyś o napisanie mi jak się po tym czuły i czy miały jakieś nieprzyjemne odczucia albo komplikacje??
ja po clo bylam zdenerwowana, wszystko mnie wkurzalo, plakalam z powodu byle czego, bolala mnie glowa - depresji chyba tylko nie mialam ale nie jestem pewna...:-):-):-)

dzięki za miłe powitanie:D

Ja też Cię witam i mam nadzieję, że nie będziesz musiała się długo strać:-)
ja po clo bylam zdenerwowana, wszystko mnie wkurzalo, plakalam z powodu byle czego, bolala mnie glowa - depresji chyba tylko nie mialam ale nie jestem pewna...:-):-):-)
O kurcze, to te skutki uboczne takie dosyć drastyczne...:baffled:

reklama
WItajcie dziewczyny - mam 26 lat i zaczeliśmy z męzem jakieś 2 miesiące temu starania o kruszynkę. Mam nadzieję, ze się uda:)

Witaj Ewa, szybkiego zafasolkowania życzę:tak:

Dobry wieczorek, ja znowu tak późno, ale wszystko grzecznie czytam:tak:

Loree - mnie ta lekarka przekonuje, ważne żebyś ty jej zaufała, na ekstremalne rozwiązania masz czas

Mnie dzisiaj jakieś strachy opanowały,
złe myśli a kysz!!!!! tak je przeganiam, ale coś nie chcą uciec:no:

Do góry