reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
ja popatrze na film i tez pojde spac.dobranoc
anka26_x_07
Mama Laury :)
pusto

Dowikla bierz swojego i niech oglada
ide kapac mojego skoro nie am z kim klikac
dobranoc

dobranoc
aleś Ty wrednamoi dają mi w kość i jak narazie tylko umyci tzn julka i adam antek zaraz narazie piotrek czyta julce i antkowi frenkiln boi się ciemności,frenklin mówi kocham cię ,frenklin i nowa nauczycielka,frenklin i złoty interes narazie są na 2 pierwszych dobrze że nie zniosła mu wszystkicha adam się wścieka bo wredna matka sprawdziła mu jego niby odrobione lekcje i karze mu je odrobić naprawdę i zrobić jeszcze to co zrobił źle czy niestarannie wredną matkę ma ten adam
![]()

to załatwiaj szybko jak fajneWitam
Byłam ogladac to mieszkanie i jest w sumie oki
Stoi praktycznie puste i jest wolne od zarazTrzy duze pokoje,holl,kuchnia,łazienka i duza jadalnia do tego duzy taras,dostep do ogrodka na ktorym mozna zrobic piaskownice i grill
Jeszcze sie zastanawiamy bo ja bylam ogladac sama bo M jeszcze byl w pracy i twierdzi ze jeszcze zdazy cos znalesc
Jak ja to slysze to
Dominik juz u siebie ,Witusia spi a Klaudia oczywiscie w moim wyrku
Ale jestem jakas pasnieta i wszystko mnie boli![]()
ależ czerwonoLuna a jaki filmik?
Dowikla to wez go za fraki niech oglada to mieszkanie
mnie moj znow w
z tego samego powodu co zawzsze.
Madziula - nie chwal dnia przed zachodem slonca jak to sie mowi....
dostalam @ 3dni wczesniej niz powinnam.ale wiecie co-ostatnio przed @ rwal mnie bark,pamietacie.juz tak kilka razy i teraz rowno 4tyg po oststnim ataku dzis znow mnie rwal(tylko @ zrobila zwod lekki).ale to chyba ma jkis zwiazekz hormonami...
spasuj
Ja już się dziś wywściekałam ,wyryczałam,powkurzałam.

Teraz czas ochłonąć i zastanowić się jak tu jeszcze pomóc dziecku.

Jak na razie powiadomiłam dyrektorkę szkoły i diagnozie,bo to moja dobra znajoma.
Ona już rozmawiała z pedagogiem szkolnym i terapeutą.
Od pierwszych dni w szkole Kubuś już ma zapewnioną odpowiednią diagnozę ,bo dzwoniła Beatka właśnie ta pedagog i powiedziała,że się podejmie z nim pracy indywidualnej dodatkowej w szkole po lekcjach:-) .
Powoli wraca mi humor :-):-):-)
luna665
Mama grudniowa 2007
Hejka dziewczyny, ---slonko świeci, wstawać śpiochy...
Ja Ci móię, ty idz do lekarza niech ci krew zbadaja przed i w trakcie, bo mi to wyglada na niedobór tylko nie pamietam czego
. Z reszta powiedz lekarzowi co jest, to sam cie pokieruje. Ale nie zaniedbuj tego, zeby gorzej nie bylo.
No wy tak 3 dni wczesniej, no ja mam nadzieje, ze to nie jest zarazliwe, bo ja powinnam 20 dostać a 18 mam ginekologa.
:-)
Kilka filmów-jeszcze dalej niz północ, tato, plac zbawiciela, nimfomania i jeszcze cos, juz nie pamietam.Luna a jaki filmik?
dostalam @ 3dni wczesniej niz powinnam.ale wiecie co-ostatnio przed @ rwal mnie bark,pamietacie.juz tak kilka razy i teraz rowno 4tyg po oststnim ataku dzis znow mnie rwal(tylko @ zrobila zwod lekki).ale to chyba ma jkis zwiazekz hormonami...
Ja Ci móię, ty idz do lekarza niech ci krew zbadaja przed i w trakcie, bo mi to wyglada na niedobór tylko nie pamietam czego

No wy tak 3 dni wczesniej, no ja mam nadzieje, ze to nie jest zarazliwe, bo ja powinnam 20 dostać a 18 mam ginekologa.
Cieszą takie wiadomości.Ona już rozmawiała z pedagogiem szkolnym i terapeutą.
Od pierwszych dni w szkole Kubuś już ma zapewnioną odpowiednią diagnozę ,bo dzwoniła Beatka właśnie ta pedagog i powiedziała,że się podejmie z nim pracy indywidualnej dodatkowej w szkole po lekcjach:-) .
Powoli wraca mi humor :-):-):-)

Witam sie jako druga dzisiaj.
A ja nie spię od 4.00 rano,normalnie masakra.Oliwka budziła się non stop , a od tej 4.00 to w ogóle nie chciała spać w końcu jakoś usnęła na chwilę ale co z tego jak 6.30 wstała na dobre.
Boziu niech przebija jej sie te zeby bo ja zwariuje normalnie

dałam jej przeciwbólowy rano to juz ma lepszy humor ale z rana jak wstała to tylko ryk,tylko na moich rekech na wszystko reagowała płaczem,nic jej sie nie podobało.I do tego niewyspana.
Dobrze że jutro jedzie sobie do teściowej to podładuje sobie akumulatory

:-) wreszcie odpoczne bo idzie zwariować.
Dobrze że chociaz słońce świeci,niech będzie ciepło. :-)
A ja nie spię od 4.00 rano,normalnie masakra.Oliwka budziła się non stop , a od tej 4.00 to w ogóle nie chciała spać w końcu jakoś usnęła na chwilę ale co z tego jak 6.30 wstała na dobre.
Boziu niech przebija jej sie te zeby bo ja zwariuje normalnie

dałam jej przeciwbólowy rano to juz ma lepszy humor ale z rana jak wstała to tylko ryk,tylko na moich rekech na wszystko reagowała płaczem,nic jej sie nie podobało.I do tego niewyspana.
Dobrze że jutro jedzie sobie do teściowej to podładuje sobie akumulatory

Dobrze że chociaz słońce świeci,niech będzie ciepło. :-)
reklama
medeuska
październikowa mama'09
noo kochana jaka Ty dobra zonka-mamuskapusto
dobranoc

Normalnie szok, że tak pusto wczoraj było

Podziel się: