reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ziemniaczki mi wesoło bulgoczą sałata umyta i poszarpana,tylko zostanie paluszki rybne posmażyć ........:tak:Moja córcia swoim fochem mnie doprowadza:angry: zgubiła mundurek w zezłym tygodniu w pon,dostała za karę zakaz wychodzenia z domu po lekcjach do końca tygodnia ,dziś mundurka oczywiście dalej nie ma ,a ona szlocha kiedy będzie mogła wyjsć.Wszkole na poręczy wisi kilka takich zagubionych mundorków ,ale po co wziąć:sorry2: powiedziałam jej ze wychodzić od jutra będzie mogła ,ale jeżeli nie znajdzie to następny sama sobie kupi(w zeszłym roku też beztrosko mundurek zgubiła

reklama
a ja pamiętam jak madziuli domek wyglądał a jak wygląda teraz:tak::tak::tak:
z sentymentem wspominam jak siedziałyśmy na stercie steropianu w ruderze piłyśmy wode i magda mówiła tu będzie kuchnia a tu łazienka .......wtedy to była w tej ruderze abstrakcja a madziula była jak wizjoner.....a kominek bez obudowy wyglądał z tymi rurami od nawiewu osmicznie i mówiłyśmy że to taki nowoczesny styl.....................ale tyle pracy i serca ile oni w to włożyli to.............no efekt jaes super a jeszcze jak zrobią góre to już będzie luksus:tak::tak:

wiktoria bidulko poleż a potem jak nadal będzie bolało weź coś rzeciwbólowego polecam alev
madziula no co ty znów lauka posiała mundurek???????

a w sumie juz zaczyna rosnąc- conieco juz widac:tak:
tylko.. strasznie mi sie napina na dole i nie wiem czy to cos zlego, a wizyte mam dopiero 25 maja:-(

A co to jest cos zlego:confused:

Nie wiem czy nie pójde, moze mi zrobią usg i posprawdzają wszystko, nie wiem..

Madeuśka, bo ty za dużo robisz, firanki wieszasz podłogi szorujesz...

Uważaj bo wylądujesz tak jak ja na fenotreolu, albo w szpitalu na podtrzymaniu, o najgoryszym nie wspomnę.

Oczczędzaj się, sprzatanie nie ucieknie :tak:

ja sobei wlasnie wcinam pomidorowke z wczoraj, i gotuje wode na fasolke szparagowa- zjem sobie zmasełkiem, mniam mniam:tak:

potem sobie zrobie kalafior w panierce:tak::tak: miami

a m ma na obiad dzisiaj makaron ze szpinakiem

medeuska oszczędzaj się i uważaj na siebie :tak:

agunia-ln na pewno odżyjesz jak będziecie na swoim. A i powolutku się wszystkiego dorobicie.

Ja miałam nockę spokojną, ale Borys obudził się już o 6.00:wściekła/y:
Teraz śpią. Jak się obudzą, to jemy obiadek i na spacerek.

witam :-) Was zostawic to 30 stron do czytania aż sie boję co będzie jak nie bede do Was zaglądac przez najbliższe 2 tyg :-D:-D Mąż ma urlop takze raczej nie bede zaglądac no jutro przygotowania do wyjazdu bo jednak wszyscy jedziemy do Krakowa potem wesele :-( bede tęskinic za Wami :tak::-D moze wieczorami ale wątpie Milego dnia kobietki :tak:;-):-D

Udanej zabawy :tak: Już tęsknimy za toba :tak:

Mojemu 5 latkowi wyrzyna się pierwszy stały ząbek 6-steczka. Ksawierek puchnie z dumy

Gratulacje dla kawalera :-)

Jestem:-D:-D:-D:-D
wczoraj po 12 zwolniłam się z pracy, bo już nie dałam rady wysiedzieć, ledwo wróciłam do domu (kręciło mi się w głowie):baffled::baffled::baffled::baffled: i poszłam spać, nabpałąm się leków i dobrze mi to zrobiło ale nie mogłam się zwlec z łóżka żeby pójść po małą do przedszkola i jescze na angielski, spałam do wieczora:szok::szok::szok: czy jestem usprawiedliwiona?????
...

Kuruj się, odpoczni troszeczke :tak:

agunia to ty rób parapetówe zapraszaj nas i karzda coś przywiezie i nim się obeirzysz wszystko będziesz miała:-D:-D

Jestem za :tak::tak::tak::-D:-D:-D

Ziemniaczki mi wesoło bulgoczą sałata umyta i poszarpana,tylko zostanie paluszki rybne posmażyć ........:tak:...

No i zrobiłam się głodna :baffled: Chyba pora ruszyć garami :-D

antek zjadł zupkę mam nadzieję że utnie sobie drzemkę to zakręce się koło obiadu dla reszty ferajny no i może kuchnie ogarne:confused:

reklama
A moja nawet nie wygląda na spiacą :baffled:

A w nocy wendrowała :no: A ja teraz jak zwzmę prochy to usypiam jak dziecko, ale jak mnie sie obudzi, to nie moge usnac do nastepnej dwaki :baffled: Nie wiem dlaczego tak jest :no: Więc miałam 3 godziną przere w nocy :baffled:

Do góry