reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

as pięknie:tak::tak::tak:
meduska ty żarłoku:-D:-D:-D
madziula to twoja klauka panikara jak mój adam tylko w jego opowieści kot by był wielkości tygrysa i patrzył na niego drapieżnie-przywykłam do tego:-Da na racuchy no normalnie zaraz wpadam do ciebie:cool2:
Malinka ,a nie pamiętasz jak mrowka na ciebie się patrzała ,czy łypała okiem...ja tam wiem po kim oni taka wyobrażnie mają:-D:-D:-D

reklama
No to juz posprzatalam u mlodego,posciagałam pranie z balkonu i czekam az wypierze mi sie kolejne:tak::tak::tak:
Dziewczynki juz nie spia wiec jak zawolaja to ide Im wstawic frytki:-)

AS
Sliczne:tak::tak::tak:

MADZIULKA
:-D:-D:-D:-D:-D

Malinka ,a nie pamiętasz jak mrowka na ciebie się patrzała ,czy łypała okiem...ja tam wiem po kim oni taka wyobrażnie mają:-D:-D:-D
dokładnie szła i wytrzeszczała na mnie oczy i dziwiłam się że mama mi nie wierzy tylko ma głupawkę:-D:-D:-D
tylko u adama to insza inszość on uwielbia sam się nakręcać straszyć panikować wpadać w "otchłań rozpaczy" czasami mnie to bawi a czasami do furi doprowadza:-D:-D

Ok ja zmykam kobietki:tak::tak::tak:
Musze nakarmic glodomorki i lece na spacerek a pozniej na zakupku:-):tak:
Do wieczorka

Dla poprawy humoru limeryki sobie wczoraj napisałam
Dzielę się tym z Wami.Takie właśnie są moje dzieci.
dużo masz jeszcze takich ukrytych talentów????? bo ja tu w kompleksy wpadnę:-D:-D:-D nie haftuję, nie wyszywam, nie lepię z gliny, nie szydełkuję, nie rzeźbię, nie maluję i wogóle nic:-:)-:)-:)-(no kiedyś to owszem coś tam robiłam ale miałam więcej wolnego czasu wieczorami:tak:

my już po spacerku, poszłam piechotą po Misię i piechotką wróciłyśmy, ja lżejsza o parę złotych bo zapłaciłam za dodatkowe zajęcia w przedszkolu, upomniałam się o zniżkę bo małej nie było przecież dwa tygodnie to dlaczego mam płacić za cały miesiąc:szok:
a pogoda ładna i na spacer w sam raz:tak:

Kurcze na pół godzinki poszłam sie położyć, a tu już po 16. kurcze 2h. PO raz pierwszy od połogu.
julka rozmawia z babcią przez telefon na głośniku więc słyszę
babcia -halo juleńko
julka -hej bunia
b-co u ciebie
j-stara bieda
b-bieda???
j-no tak się mówi na odwal:szok:
b-a poza tym???
j-no nie bardzo mam czas gadać.....
b-czemu????
j-ma być szczerze????
b-no tak !!!!
j-bo dzwonisz jak charli i lola leci jak zaraz będzie czerwony traktorek jak mam dwój czas na tv!!!!!!!!!
b-oj julka julka..........
j-no co julka julka????
b-to wcale nie będe do ciebie dzwoniła jak tyś taka!!!!
j- ty tu bunia nie kombinuj dzwoń tylko wpasuj się w mój grafik......
:-D:-D:-Dno wyje :-D:-D:-D
normalnie cudo, czy aby na pewno ana ma ledwo 5 latek???

dziewczyny ja dziś z Wami nie popiszę .Wybaczcie .
Muszę przetrawić Kubusiowy temat.
Muszę wywrócić życie do góry nogami ,poukładać na nowo.Dopasować wiele szczegółow.
On jest taki jak inne dzieci tylko ma inne spojrzenie na świat.Trzeba wyciągnąć z tego pozytywy,przerobić pewne zachowania,spojrzeć na świat jego oczami ,zejść do sfery jego rozumowania.
Poznać jego wewnętrzne potrzeby od innej strony i będzie dobrze.
:tak::tak::-)
pozdrawiam.
Mam dużo do przemyślenia.
dasz rade. Trzym się

pożarłam cały wielki kawał sękacza:szok:
mmmmmniam, uwielbiam

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Ddobre, no to już mamy wytłumaczenie.

Mamo Helenki, ja chcę na mapke!!!

reklama
moja julka chce na plac zabaw
7_9_6v.gif
a mi się nie chce:no:

Do góry