reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Agutku nareszcie?wszystko w normie;-) u nas wczoraj była koleżanka która w kwietniu skończyła 3 latka i w sumie od miesiąca rozgadała się pełnymi zdaniami:tak: nie widziałam jej ze 2 miesiące a tu wczoraj mówi do mnie "o rower! mam taki sam a gdzie kupiłaś?" aż mnie zatkało:szok: bo niedawno jeszcze słyszałam pojedyńcze słowa:tak:

cholera od wczoraj napina mi się brzuch:angry: za dwa tygodnie idę do doktora i mam nadzieję że wszystko ok bo jak pomyslę że będę musiała się położyć:szok: tfu tfu odpukać w nimalowane;-)

reklama
hej, tak tylko szybo się witam i zmykam do wyra, bo leżę :-( coś mi sie stało w kolano, w poniedziałek chrupnęło i boli. Akurat byłam potem u gina, dostałam L4, skierowanie do ortopedy i nakaz odpoczynku:-( a tu akurat jesteśmy w połowie remontu, M musiał brać urlop. A od tego leżenia jeszcze mnie biodro rozbolało, ortopeda dopiero we wtorek, więc na razie nic więcej nie zrobię:-(

roksi fajna masz kolezanke 3-letnia;-):-D bo tak to w zdaniu smiesznie zabrzmialo hihi :-D wiem, ze to norma, masz racje ;-) ale i tak sie nie moglam doczekac :-D

soppana mam nadzieje, ze z tym kolanem to nic powaznego :sorry2:

blue jak tam Karol bez smoczka? zapomnial juz calkiem o nim?

a ja cala ciaze nie mialam w ogole skurczy :-p
w 41 tygodniu jak mi sie pojawilo kilka kompletnie bezbolesnych napiec to myslalam, ze sie posikam ze szczescia :-D

milego weekendu :happy2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam:tak:
ale pogoda beznadziejna:baffled::baffled::baffled: moja szkuda oczywiście w nocy przyszła do nas a przed 7 urządziła pobutkę:baffled:

roksi fajna masz kolezanke 3-letnia;-):-D bo tak to w zdaniu smiesznie zabrzmialo hihi :-D wiem, ze to norma, masz racje ;-) ale i tak sie nie moglam doczekac :-D

a ja cala ciaze nie mialam w ogole skurczy :-p
w 41 tygodniu jak mi sie pojawilo kilka kompletnie bezbolesnych napiec to myslalam, ze sie posikam ze szczescia :-D

milego weekendu :happy2:
Agutku w sensie koleżanka mojej córci:-D
kurcze Agutku Ty to jak terminator nie chciałaś się rozkręcić;-)

soppana bidulo trzymaj się :tak:

Hello :-).

Byliśmy w przedszkolu, potem ja w solarium, a teraz młody śpi. A ja się zastanawiam, czy iść spać też, czy nie. Na pewno muszę wziąć prysznic po tym piekarniku :baffled:

blue jak tam Karol bez smoczka? zapomnial juz calkiem o nim?
Wczoraj przed spaniem wspominał o nim ;-). Ale nie było afery żadnej do tej pory. Naprawdę jestem pozytywnie zaskoczona :tak:

blue no to rewelacja :-) moja jeszcze nie jest gotowa, bo spróbowałam ją uśpić bez to najpierw takim zbolałym głosem prosiła, ale ją zagadywałam, jednak po kilku minutach jak sobie o nim przypomniała to wpadła w taki płacz, że nocka byłaby ciężka :-D a jak zapytała czy by oddała innej dzidzi smoczka to odpowiedziała z takim strachem "nie" :-D

ja się zdrzemnęłam prawie 3h, fatalnie się dzisiaj czuję...a właśnie mi się przypomniało, że mam za godzinę spotkanie ze kumpelami - zupełnie zapomniałam :szok:

moja koleżanka też walczy ze smoczkiem juz 3 dni i jest ciężko:baffled: ale ma się pojawić we wrześniu nowy człowiek w domu więc dobrze by było żeby starszak zapomniał do tego czasu o smoku:tak:
Agutku to że córcia nie ma smoka w ciągu dnia to duży sukces:tak:

blu ja też po solarce biegnę zaraz pod prysznic bo mam wrażenie że śmierdzę jak kurczak przypalony:-D

reklama
Do góry