reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

roksi mam nadzieje :) ,ze przejdzie . nie poddaj esie i pieluchy nie zakaldam , narazie sychy :))
sandi nei wiem co z tym robic , u nas nei ma wymuszanai placzem ,raczej dyplomatyczne gadanie. ale za to placz jest jak tylko prubuje zrobic cos za niego . ubrac spodnie , podciagnac majtki , wylac siuski z nocnika, ubrac skarpetki ,albo poprostu podniesc jak sie przewruci . krzuczy wtedy : nie ty . JA!!!!i zaczyna plakac
oszalec idzie ...

reklama
Sandi mi tez ostatnia najbardziej przypadla do gustu :-)

a placz to czasem jest jak cos nie dostanie czego chce, ale szybko przechodzi...generalnie wtedy olewam i nie zwracam na to uwagi :sorry2: w sklepie jak czasem odstawi akcje z lezeniem na podlodze to sie zegnam i ide sobie...na szczescie to bardzo sporadyczne przypadki :sorry2:

my dzis w kinie bylismy a potem wyskoczylismy po sklepach pochodzic i tak sie ucieszylam, bo kurtka, ktora juz dawno mi sie podobala byla przeceniona 50% i kupilam, nareszcie, tyle na nia chorowalam :-) i jeszcze w Deichmannie fajne balerinki sobie kupilam i jestem happy :-p

z orsaya, taka intensywnie zielona :-) maz jak kupowalam na wiosne cos na chlodne dni uznal, ze lepszy dla mnie jest plaszcz a ja tak chorowalam na te kurtke ;-) posluchalam go, ale dzisiaj jak zobaczylam, ze jest tyle przeceniona i przymierzylam do spodniczki, ktora tam tez kupilam - bialo-zielona to maz sam uznal, ze fajnie wyglada i mam brac :-D

wróciliśmy dotlenieni:tak: cały dzień na dworze (na polu;-))

Agutek to super zakupy się udały:tak:
Sandi też mi się podoba ostatnia ewentualnie 3 :-)

hej, mam wrażenie że z dnia na dzień już jest lepiej:tak::-) a biodro mnie boli jak długo leżę:baffled: zobaczymy co powie ortopeda.
W domu pobojowisko, M wszystko pownosił i poustawiał a na mnie czeka układanie w szafach i na półkach:szok: duuuużo tego jest!
W piątek zabraliśmy Ignasia do kina na muminki, seans o 9.15, byliśmy sami na sali:-D Ignac był zachwycony:-):-):-) trochę się przestraszył pierwszych dźwięków, ale potem już patrzył jak zaczarowany, z tym że on bardzo lubi muminki. Gdyby nie reklamy, to by całe 70 min wysiedział bez słowa:szok: a tak to moze ostatnie 10 min łaził.
Sandi u nas też jest wymuszanie płaczem WSZYSTKIEGO!!! np młody lubi skakać z ostatniego schodka i jak o tym zapomnimy to jest mega ryk. Kupiliśmy mu samochód z wadera w biedronce wóz strażacki za 29,90 i za każdym razem jak idziemy to znów chce, kladzie się na podłodze i ryczy. Staram się zachować cierpliwość, tłumaczę i czekam aż przejdzie:baffled::-)
Sukienka ostatnia jest ładna, szukaj czegoś podobnego w bardziej przystępnej cenie. A chrzciny będą w Pl czy u was?
Roksi to super jak byliscie cały dzień na polu (dworze);-) my tylko na podwórku przed domem, bo dalej się nie wypuszczam na razie

dzisiaj śniło mi się że chrzciłam drugie dziecko i nie wiedziałam czy to chłopiec czy dziewczynka:-D zaglądam w pampka a tu siusiak:-D czyżby chłop mnie czekał:confused:

reklama
Do góry