reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

A wiecie co? Moje dziecko jak wsiadamy do autobusu, to na cały głos oznajmia "Siedzieć chcę" :-D. Zawsze nam ktoś ustąpi miejsca :-D:-D:-D
ale sie usmialam:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

tristano ma dzisiaj dzien buntu pieluchowego albo raczej kibelkowego
mowi glosno i wyraznie nie bede wolal!!! nie bede sikal na kibelek !!!
ale si enie poddaje i pieluchy nie zakladam
kolezanka mowila ze tez tak miala i najwazniejsze nie zalozyc pieluchy
a ja za to mam mnustwo prania na dzisiaj heheh

dziwne bo juz nocki nawet suche byly a tu nagle bunt ...

reklama
Dzień dobry w niedzielny mglisty poranek :)

Mam tu kilkudniowe zaległości bo jakoś nie mam ostatnio czasu ani siły na dłuższe siedzenie przed komputerem.
M wczoraj spał do 8 za to dzis wstał przed 6 :/ pomimo tego, ze zasnął po 22... Rano sie drapał w nogę i pomyślałam, że może go komar pogryzł. Posadzialm go na nocnik, patrzę a on ma pełno takich zaczerwienionych plam na nogach a na nich takie bąble jak po komarze ale to niemożlwe, żeby komar go tyle razy podziabał i to musi byc jakies uczulenie ... Wczoraj jadł truskawki i to pewnie to... Kurcze, swędzi go to. Dałam mu wapno bo nie wiem co innego.

Miloku gratuluje bryczki :). Jakieś zdjecia zobaczymy, no nie :)??

Soppana bidulo, żeby Cię tylko nie uziemiło !!

Blue gratuluje odsmoczkowania i po cichu powiem (żaby nie zapeszyć), że poszłam w Twoje ślady i od kilku dni wspominałam M o tym, że ostatnio wróżki krążą i zabierają smoczki a wczoraj wróżka (na próbę) zwinęła nasego smoka i M zasnął bez!!! I do tej pory jak cos wspomina o smoczku to ja mówię " no wiesz, wróżka wzięła..." i póki co jest spokó:). Jeśli ze smoczkiem się uda to jeszcze odpieluchowanie nam "wisi"..:/.

Agutku może tez spróbuj z wróżką :). Może Tola jakoś zaakceptuje brak smoka. Mnie za młodu podobno komary zabrały smoka ;).

Roksi no to z Natalki tancerka bedzie :). U nas na Yamaha tez ostatnio było granie na rżónych instrumentach i myślałam, że ogłuchnę a to tylko 8 dzieci... Współczuję przedszkolankom :).

A poza tym to słońce wychodzi a wczoraj cały dzień był pochmurny i troche popadało a my zaprosiliśmy znajomych na grilla i był grill w piekarniku ;).

Miłego dnia życzę :)

Witam:tak:
moja pospała do 8:30:-) ale dlatego że wczoraj cały dzień nie spała i jeszcze byli u nas znajomi i młoda padła o 23 na narożniku:tak:

Debiutantko a truskawy mieliście już polskie czy te importowane:confused: bo słyszałam już dużo razy że te marokańskie są bardzo nawożone i często uczulają:baffled:

Agutku jak ja bym poszła tak poszaleć z kumpelkami:sorry2:

blu ale syna wyszkoliłaś:-D:-D miejscówkę zawsze macie:-D

miloku pewnie to chwilowe i zaraz przejdzie:tak:

aa mam jeszcze jedno do Was pytanko ;-) czy Wasze dzieci tez wszystko wymuszaja placzem i wrzaskiem?:confused: bo u nas tak jest ,a ja niedlugo chyba w glowe dostane :-D czy to moze jakis przejsciowy etap ?:confused:...oby tak bylo :sorry2:...

no i oczywiscie wszystko na nie :shocked2::dry: nawet ubierac sie nie chce :no: biega po domu tylko w samej bluzeczce :sorry2: co z tym robic?:confused: zmuszac? czy tak zostawic ,az sama dojdzie do jakis wnioskow? :confused: ojejj sama niewiem :no:

reklama
Do góry