Słyszałyście kiedyś taką historię?
Lina Medina, najmłodsza matka świata
Lina Medina, najmłodsza matka świata
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podłącz pod agregat prądotwórczyTylko problem jeden ze ten kwiat na baterie chodzi a przy takiej czestotliwosci uzycia co 2 dni trzeba wymieniac![]()
moja mała też miała plamki na pupce i również doktorka przepisała nam CLOTRIMAZOLUM,ale oprócz tego jeszcze NEOMYCINUm również na receptę,nie wiem dlaczego to bo jest to maść do oczu ale pomogło,teraz także w razie jakiś zmian u Mai nakładam bardzo cieniutką warstwę tego i po tym naprawdę szybko się goi.A na co dzień używam Oilatum soft,po sudocremie majce pękała skóra w pachwinkach,także smaruję nim czasami tylko pośladki.habcia - to może być odparzenie ze zmianami grzybicznymi. U mnie Milka to miała przez ponad miesiąc i żadne domowe specyfiki nie pomogłyDopiero na recepte dostałam maść robioną i szybciutko się tego pozbyłyśmy. Teraz nic nie stosuje do smarowania w ciągu dnia. Na noc linomag i dużo wietrzę.
A jak pytałam teraz pediatry o ciągłe nawracanie tego odparzenia, to powiedziała, żebym kupiła clotrimazolum i czasem posmarowała na chore miejsce. Ale lepiej przeczytaj ulotkę: CLOTRIMAZOLUM - Encyklopedia Leków - Przychodnia Internetowa - www.przychodnia.pl
Jak będziesz szła do lekarza, to pokaż mu jak to wygląda i może przepisze Ci maść robioną.