reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Kropeczko ja nigdzie nie wrzucam zdjęć swojego dziecka. Osobiście nawet nie mam konta na n-k. Mocno chronię swoją prywatność a co do dzieci- to nawet z BB kiedyś dostałam maila w tej sprawie. Prosili o nieumieszczanie zdjęć swoich pociech w kąpieli i na golaska. Wiadomo- świry są wszędzie. Na n-k była nawet jakaś pedofilska afera, bo jak wiecie tam każdy może bez problemu skopiowac czyjeś zdjęcia. Ja nie chcę aby zdjęcia mojego dziecka były w sieci. Dzięki za zrozumienie. Wkleję sam kostium:tak:

oj dziewczyny nic mi sie dzis nie chce :-( cos nie moge sie zabrac do dalszego pisania... wysprzatałam juz chalupe, wstawilam obiadek i siedze i czekam nie wiadomo na co:dry:

oj dziewczyny nic mi sie dzis nie chce :-( cos nie moge sie zabrac do dalszego pisania... wysprzatałam juz chalupe, wstawilam obiadek i siedze i czekam nie wiadomo na co:dry:
mnie też się nic nie chcę, to słońce mnie rozleniwia....:-)a tu nie dość, że obiad trza ugotować to obiecałam jeszcze lodowca zrobić... i wziąć się za ulotki i logo.... weżcie mnie wykopcie do roboty:tak:

loree i chwala ci za to ze takie masz zasady!!! dziecko najwazniejsze! ale siebie moglabys nam pokazac odrobinke :-p:-)

A ja to nie mam tyle odwagi co wy!

mnie też się nic nie chcę, to słońce mnie rozleniwia....:-)a tu nie dość, że obiad trza ugotować to obiecałam jeszcze lodowca zrobić... i wziąć się za ulotki i logo.... weżcie mnie wykopcie do roboty:tak:

Ten lodowiec to mi jakoś erotycznie zabrzmiał:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

jak znajdziesz to wrzuć :):)

poszukam ale nie dzis....

klapsa zawsze mogę dostać ale uprzedzam że mogę oddać:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

o TY!!!!!!:-D:happy2::-D

Znam, sluchalam w mlodosci, hehe...bardzo lubie:-)

Brzuch mnie boli, ogród na mnie czeka a nic mi się kompletnie nie chce.
Zmykam zjeść obiadek. Pa.

Smacznego...
To znaczy ze nie tylko ja mam dzien z leniem dzisiaj???
Niunia- daj spokoj ogrodkowi....wpusc kreta i sam pokopie;-)

Kropeczko ja nigdzie nie wrzucam zdjęć swojego dziecka. Osobiście nawet nie mam konta na n-k. Mocno chronię swoją prywatność a co do dzieci- to nawet z BB kiedyś dostałam maila w tej sprawie. Prosili o nieumieszczanie zdjęć swoich pociech w kąpieli i na golaska. Wiadomo- świry są wszędzie. Na n-k była nawet jakaś pedofilska afera, bo jak wiecie tam każdy może bez problemu skopiowac czyjeś zdjęcia. Ja nie chcę aby zdjęcia mojego dziecka były w sieci. Dzięki za zrozumienie. Wkleję sam kostium:tak:

Jasne, ze rozumiem i szanuje i zgadzam sie!
Ale stroj pokaz, takie male cacka sa przeeeslodkie:-)

Witaj w klubie...
czekasz na ...niech zgdane..na nas????
Marzenixx...jak ci sie nie chce to sie nie zmuszaj bo i tak nic z tego na sile nie bedzie...pogawedzisz na bb to i ochota na pisanie przyjdzie:-)
CMOK!
ale siebie moglabys nam pokazac odrobinke :-p:-)

O wlasnie! moze byc wubraniu:-) niekoniecznie w czasie kąpieli:-)

lodowca??? a co to????

Ostatnia edycja:
reklama
A ja to nie mam tyle odwagi co wy!
no wiesz! a po co ci odwaga! my sie juz rozneglizowalysmy wobec siebie chyba ze wszystkiego!! wiec niczym nas kochana nie zaskoczysz:-D chyba ze jakas miriam z ciebie:confused::-D
Witaj w klubie...
czekasz na ...niech zgdane..na nas????
no chyaba na was hehe albo na zbawienie jakies....

deszcz zaczął padac u mnie i jakos sie ponuro zrobilo....
naszczescie zaraz moaj Ally McBeal i odrazu mi sie humor poprawi:-D

Do góry