reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

Niezłe urządzenie ten katarek. W szpitalu też mieli coś takiego, tylko podłączane do skrzyneczki elektrycznej, nie do odkurzacza :-D Jedno mnie nie przekonuje w tym odkurzaczu - tam jest przecież MNÓSTWO bakterii, mogą się przez to urządzenie dostać do noska malucha, czy się mylę :confused:
No poza tym u mnie raczej odpada, bo mamy odkurzczacz centralny...

Ale znalazłam jeszcze fridy zasilane na baterie, tylko kurcze drogie to...
aspiratory do nosa - Kangoo.pl - wyszukiwarka sklepów internetowych

reklama
mamuśki, które dodaja kleik do mleczka, ile dajecie tego kleiku i na ile mleka?

Ostatnia edycja:
Witam wszystkich!!!
Madzieńko!! bardzo dziękuję za odp. dotyczącą kremiku!!! mężyk właśnie kupił :tak:będę zobowiązana!!! :tak::tak::tak:

Drogie mamcie jak ubieracie teraz swoje maluszki jak jest tak cieplutko? Czy maja juz krotkie rekawki i np. spodenki czy sukieneczki? Ja do tej pory ubieralam tylko koszulke, ale z dlugim rekawkiem i spodnie dlugie i zastanawiam sie czy mu nie jest goraco.

Landryneczko dzięki:blink:

Kurna jestem trochę zła, że się pospieszyłam i zamówiłam ten katarek bo spojrzałam w ten link co Pytia podała i rzeczywiście fajne te fridy elektryczne-a różnica w cenie by wyszła niewielka bo tam zamówiłam po 10 sztuk i szczoteczek i tych nakładek heh no mam nadzieję, ze się sprawdzi:sorry2:

mamuśki, które dodaja kleik do mleczka, ile dajecie tego kleiku i na ile mleka?

My na 150ml mleczka dawaliśmy 3-4 miareczki kleiku takie same jak do mleczka

Teraz juz nie dodajemy tylko kaszkę wieczorkiem jemy:tak::tak::tak:

Dzisiaj zamierzam julci kupić kaszki z Bebilonu ciekawe czy będą jej smakowały???:tak::tak::tak:

Ewelw nie ma sparawy!!!!

reklama
MAMUSKI KTORE SAME GOTUJA ZUPKI TAK ROBICIE????:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
My bedziemy debiutowac i boje się żeby Julci nie otruć:tak::tak::tak:

Zupka jarzynowa

Składniki:
- 1/2 małej marchewki
- jeden mały ziemniak
- 1/4 korzenia pietruszki
- łyżeczka oliwy z oliwek lub oleju sojowego
- 2 płaskie łyżeczki kleiku ryżowego
- 150-200ml wody

Sposób przygotowania:
Warzywa myjemy obieramy i płuczemy. Wkładamy do wrzącej wody i gotujemy na małym ogniu do miękkości (20 - 30 minut). Ugotowane warzywa przecieramy bądź miksujemy, a następnie łączymy z wywarem oraz kleikiem ryżowym. Gotujemy całość, mieszajšc dodajemy oliwę. Po schłodzeniu podajemy dziecku.

Do góry