Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
. A ja się dzisiaj z koleżanką umówiłam 
. M mnie obudził o północy żebym się przebrała
.

jakoś nie wyobrażam sobie lata w ciąży
chyba mi prano nie wyschnie
a następna pralka się pierze
pokazuje że lala robi siku, sadzam miśki na nocniku a moja córcia ani myśli usiąść
staram się by nie gadać jej co chwila o nocniku i siekaniu ale dawkuje wiedzę po troszku;-) ale jak na razie zero efektów
bo chyba coś koło września
ja w poprzedniej ciąży puchłam ok 8 miesiąca ale bardziej mi kostki zanikały
a dłonie nic
chyba że do ramek
mam na playstation taki program i on ładnie segreguje datami zdjęcia i wyświetla pokazem slajdów i jak ktoś chce fotki to pokazujemy na tv
w dodatku super jakość fotek jest w hdmi;-)

wklejamy fotki, opisujemy ważne wydarzenia, daty przebicia ząbkow itp mamy coś takiego MOJE PIERWSZE PIĘĆ LAT ALBUM DZIECKA Anna Geddes (630998427) - Aukcje internetowe Allegro
młoda jest taka uparta
jak była u niej koleżanka i siadała na nocnik i pokazywała jak się siada i mówiła "talia teraz ty zrób sisi"
moja oczywiście udawała że nie słyszy