reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam:tak:
moja narozrabiała w nocy:baffled: przyszła do nas bez pampka:szok: łóżko całe zlane:szok: prześcieradło, kołderka, poduszka:wściekła/y: musiała na śnie rozebrać się z pampka z zostawiła sobie same gatki które też zesikała:baffled:

reklama
dzień dobry:-)
ja się dziś biorę dopiero za układanie rzeczy w szafkach, nie wiem czy się uporam, bo Ignaś jest w domu, ma katar i trochę kaszle, muszę go w końcu wyleczyć:baffled:
Wczoraj u nas było strasznie duszno, ale nie padało, jak dla mnie to masakra, ręce mi puchły a mój M przytomnie " ściągaj obrączkę kochanie bo trzeba będzie ciąć":cool2: jakoś nie wyobrażam sobie lata w ciąży:confused:

pada deszcz:wściekła/y: chyba mi prano nie wyschnie:baffled: a następna pralka się pierze:baffled:

miloku ja z moją walczę ale cały czas leje w majty:baffled: pokazuje że lala robi siku, sadzam miśki na nocniku a moja córcia ani myśli usiąść:no: staram się by nie gadać jej co chwila o nocniku i siekaniu ale dawkuje wiedzę po troszku;-) ale jak na razie zero efektów:baffled:

soppana na kiedy masz termin:confused: bo chyba coś koło września:confused: ja w poprzedniej ciąży puchłam ok 8 miesiąca ale bardziej mi kostki zanikały:szok: a dłonie nic:no:

Agutek ja postanowiłam że nie wywołuje fotek:no: chyba że do ramek:tak: mam na playstation taki program i on ładnie segreguje datami zdjęcia i wyświetla pokazem slajdów i jak ktoś chce fotki to pokazujemy na tv:tak: w dodatku super jakość fotek jest w hdmi;-)

roksi ja też mam na kompie i głównie tak oglądam, ale dla mnie album to album jednak...ale pewnie nie będę całe życie robić albumów...za to ten dla młodej to na pamiątkę....zapisuję tam różne rzeczy, wklejam zaproszenia np. z chrzcin i mam zamiar co roku wklejać co najmniej jedno zdjęcie żeby było widać jak co urodziny się zmieniała i z ważniejszych wydarzeń, np. pierwsz dzień w przedszkoly, komunia itp. Dostanie w prezencie na ślub :-)

A te albumy, które do tej pory miałam zrobione cieszą się dużym zainteresowaniem małej. Wyciąga je sobie i ogląda :tak:

Witam was wszystkie.... ponownie....
powróciłam jako córka marnotrawna... albo cos w tym stylu
czekalam tylko na pozwolenie zalozenia nowego konta
niestety po poprzednim nicku wiele osob znajdowalo moje prywatne zapiski. Dosc niefortunnie wybralam ten nick i ile razy ktos szukal czegos o moim tesciu w google wyskakują moje posty....
(m r s s z a y a)
tak więc dosc dlugo sie nie odzywalam i postanowilam zalozyc nowe konto....
dostalam pozwolenie od AniaSlu wiec jestem

bo tylko tu moge pogadac o moim dwulatku.... jakos na innych forach brakuje mam z marca 2007

mam nadzieje ze przyjmiecie mnie ponownie.... :-)

witam :-)

kuxa - witam ponownie :-)

Roksi - to moze daj jeszcze troszke czasu Natalce z tym nocniczkiem (kibelkiem) napewno samo przyjdzie :tak: ...mowie na wlasnym przykladzie ;-)..

reklama
Do góry