Mama Helenki
i Aniki :D
Dobry taki pies co na muchy poluje 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wlasnie dobry dobryDobry taki pies co na muchy poluje![]()
Jakos tak dziisiaj ją wzielo na prawdziwepolowanieDobry taki pies co na muchy poluje![]()
Nie no pbez przesady- nawet misie nie chce nigdzie daeko łazicNo jasne troche swiezego powietrza lykniesz dobrze tobie i dzidziusiowi zrobitylko nie szalej i nie spaceroj nie wiadomo ile kilometrow
oszczedzaj sie troszke
![]()
Jakos tak dziisiaj ją wzielo na prawdziwepolowanietak zwykle chwile pobiega i sobie odpuszcxza, a dzisiaj- ani jedn\ej muchy w domu!:-):-):-)
Nie no pbez przesady- nawet misie nie chce nigdzie daeko łazicpjdesobie do babci, 2 bloki dalej na spacer
dalej misie nie chce
nie no przejde sie na ryneczek, a potem do babci ja odwiedzic, bo dawno nie byłam, a moze ma cos dopbrego w domu
powiem Wam że znów mi ochota na słodkie wróciła- był okres- jakis miesiąc że nie bardzo- na samą myśl o słodkim musiałam zjesc cos slonego- a teraz- mniaaaam ale bym zjadła pączka.... jak wysusze włosy to polece chyba do pikarni na pączka![]()
AAA wasnie, niemowilam Wam osttanio jak bylam na tych badaniach glukozy, zjadłam rano 1,5 kanapki potem wypiłam ta glukoze i po godzinie juz zaczełam wpieprzac kanapki po drodze dopracy do mojego m... u niego w pracy zjadłam 3 kanapki i o 13 juz bylam tak głodna ze wrzeszczałam że juz jedziemy do domu bo nie wytrzyma- kupiłam potem 4 pączki kołaczyka i rogalika, dostałam gratis 2 kajzerki- po drodze do domu( a z piekarni jest 2 min) pochłonełam pączka i kołaczyka(o matko) i w domu moj sobie robil bulke z szynka- to ja tez jedną zjadła- a potem pączek na dobitke, a godzine pozniej byl obiad- i zjadłam jeszcze zeberka z ziemniakami i burakami![]()
m sie ze mnie smial![]()
ja to jestemmięsożerna strasznie, ale byl taki okres moich mdłosc- całe 2 dniNo to dobrze ze nie masz w planie tyle lazicja w ciazy to non stop slodkie jadlam musialam cala ciaze lezec nie moglam sie ruszac a slodkie wpierniczalam az mi sie uszy trzesly no i potem byl taki tego wynik ze mi ponad 30kg w ciazy przybylo
ja mialam ochote przewarznie albo na slodkie albo na zupy obojetnie jaka zupy byle zupa byla
a miesa to nie moglam czuc bo mi smierdzialo niesamowicie
![]()