reklama
Tak jestagunia znaczy się za szybko wklepujesz zwolnij![]()

Ja jestem w trakcie powieszania prania
Dzieciaki wyciagaja mnie juz na dwor a jeszcze musze troszke zrobic przed wyjsciemwiktoria12
Mama i żona :)
Dobra ja spadam posprzątałam poprasowałam ide teraz do polka coś zrobic w planie mam dzisiaj koszene
madziulanatasza
Fanka BB :)
Jak to co? segreguje na kupki ,jedna do szafki ,druga do wyrzucenia itd,no pomaga jak możeOOOO CO ROBI![]()

pluć na klientaA teraz mi sie przyponiało....
kiedyś przyszedł do mnie facet i mówi: ma pani ładowarki samochodowe do komórek?
Ja mowie, tak ale do jakiego modelu?
A on do fiata punto![]()
W tym momencie nie mogłam wytrzymac i tak parsknęłam smiechem że aż klienta poplułam-przysięgam![]()

ale czasami sami sie proszą
Ja miałam po odstawieniu Ksawierka od piersi jeszcze rok ,jak nacisłam to sie kropelki sączyły,także spokojniesiema
dziewczyny
ostatnio nie mialam sily na bb
ale dzis rano odkrylam w kapieli ze mam mleko w piersiach i to obu...
co to ma znaczyc? Boze przerazilam sie bo Dominika odstawilam we wrzesniu,to szmat czasu

Moj M wczoraj tez zrobił odkurzaczem,umyl butelki dziewczynek po mleku i przyniosł pranie z balkonu no i jeszcze zrobil mlodym mlekouwaga!!!!!!!!!!
piotrek miał dzisiaj cdo pracy na 10 wstał o 7.45 zrobił wszystkim śniadanie wywalił śmieci i nawet odkurzył wow no normalnie rozmowa zadziałała![]()

A tez mielismy rozmowe przedwczoraj wieczorem:-);-)
Zobaczymy na jak dlugo te rozmowy poskutkuja
Ty stale kosiszDobra ja spadam posprzątałam poprasowałam ide teraz do polka coś zrobic w planie mam dzisiaj koszene

Albo stale masz tylko taki zamiar
agunia-ln
Fanka BB :)
a jeszcze w międzyczasie przeglądam pocztę, sprawdzam konto czy kasa wpłynęła, popijam kawusię i mam dość tej roboty tzn tego kosztorysowania, czuję sie jak dziecko we mgleagunia znaczy się za szybko wklepujesz zwolnij![]()

robię na pałę a może będzie dobrze
najwyżej ktoś poprawi

suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuperuwaga!!!!!!!!!!
piotrek miał dzisiaj cdo pracy na 10 wstał o 7.45 zrobił wszystkim śniadanie wywalił śmieci i nawet odkurzył wow no normalnie rozmowa zadziałała![]()

Wiktoria co Ty tak kosisz??? masz hektary łąk czy co?????

reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
Bo trawa rosnie a duzo tego no i nie kosze wszystkiego odrazu tylko se rozkładam to na dni tak mi lepiej bo mniej sie urobie zaraz wskakuje w spodeneczki i do polka tylko Kamilek zje kaszkeTy stale kosisz
Albo stale masz tylko taki zamiar
Podziel się: