reklama
Tak jestagunia znaczy się za szybko wklepujesz zwolnij![]()

Ja jestem w trakcie powieszania prania

wiktoria12
Mama i żona :)
Dobra ja spadam posprzątałam poprasowałam ide teraz do polka coś zrobic w planie mam dzisiaj koszene
madziulanatasza
Fanka BB :)
Jak to co? segreguje na kupki ,jedna do szafki ,druga do wyrzucenia itd,no pomaga jak możeOOOO CO ROBI![]()

pluć na klientaA teraz mi sie przyponiało....
kiedyś przyszedł do mnie facet i mówi: ma pani ładowarki samochodowe do komórek?
Ja mowie, tak ale do jakiego modelu?
A on do fiata punto![]()
W tym momencie nie mogłam wytrzymac i tak parsknęłam smiechem że aż klienta poplułam-przysięgam![]()

Ja miałam po odstawieniu Ksawierka od piersi jeszcze rok ,jak nacisłam to sie kropelki sączyły,także spokojniesiema
dziewczyny
ostatnio nie mialam sily na bb
ale dzis rano odkrylam w kapieli ze mam mleko w piersiach i to obu...
co to ma znaczyc? Boze przerazilam sie bo Dominika odstawilam we wrzesniu,to szmat czasu

Moj M wczoraj tez zrobił odkurzaczem,umyl butelki dziewczynek po mleku i przyniosł pranie z balkonu no i jeszcze zrobil mlodym mlekouwaga!!!!!!!!!!
piotrek miał dzisiaj cdo pracy na 10 wstał o 7.45 zrobił wszystkim śniadanie wywalił śmieci i nawet odkurzył wow no normalnie rozmowa zadziałała![]()

A tez mielismy rozmowe przedwczoraj wieczorem:-);-)
Zobaczymy na jak dlugo te rozmowy poskutkuja
Ty stale kosiszDobra ja spadam posprzątałam poprasowałam ide teraz do polka coś zrobic w planie mam dzisiaj koszene

Albo stale masz tylko taki zamiar
agunia-ln
Fanka BB :)
a jeszcze w międzyczasie przeglądam pocztę, sprawdzam konto czy kasa wpłynęła, popijam kawusię i mam dość tej roboty tzn tego kosztorysowania, czuję sie jak dziecko we mgleagunia znaczy się za szybko wklepujesz zwolnij![]()

suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuperuwaga!!!!!!!!!!
piotrek miał dzisiaj cdo pracy na 10 wstał o 7.45 zrobił wszystkim śniadanie wywalił śmieci i nawet odkurzył wow no normalnie rozmowa zadziałała![]()

Wiktoria co Ty tak kosisz??? masz hektary łąk czy co?????

reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
Bo trawa rosnie a duzo tego no i nie kosze wszystkiego odrazu tylko se rozkładam to na dni tak mi lepiej bo mniej sie urobie zaraz wskakuje w spodeneczki i do polka tylko Kamilek zje kaszkeTy stale kosisz
Albo stale masz tylko taki zamiar
Podziel się: