reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a co Wy dzisiaj takie mało gadatliwe:baffled::baffled::baffled::baffled: nie mam co czytać:no::no: wklepię jedną pozycję do kosztorysu i zaglądam w nagrodę na bb:-D:-D:-D:-D a tu normalnie pustelnia:confused:

reklama
uwaga!!!!!!!!!!
piotrek miał dzisiaj cdo pracy na 10 wstał o 7.45 zrobił wszystkim śniadanie wywalił śmieci i nawet odkurzył wow no normalnie rozmowa zadziałała:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Jak to co? segreguje na kupki ,jedna do szafki ,druga do wyrzucenia itd,no pomaga jak może:-D
A teraz mi sie przyponiało....

kiedyś przyszedł do mnie facet i mówi: ma pani ładowarki samochodowe do komórek?

Ja mowie, tak ale do jakiego modelu?

A on do fiata punto:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

W tym momencie nie mogłam wytrzymac i tak parsknęłam smiechem że aż klienta poplułam-przysięgam:-D
pluć na klienta:-D:-D:-D:-Dale czasami sami sie proszą:-D

siema
dziewczyny
ostatnio nie mialam sily na bb
ale dzis rano odkrylam w kapieli ze mam mleko w piersiach i to obu...
co to ma znaczyc? Boze przerazilam sie bo Dominika odstawilam we wrzesniu,to szmat czasu
Ja miałam po odstawieniu Ksawierka od piersi jeszcze rok ,jak nacisłam to sie kropelki sączyły,także spokojnie:tak:

uwaga!!!!!!!!!!
piotrek miał dzisiaj cdo pracy na 10 wstał o 7.45 zrobił wszystkim śniadanie wywalił śmieci i nawet odkurzył wow no normalnie rozmowa zadziałała:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Moj M wczoraj tez zrobił odkurzaczem,umyl butelki dziewczynek po mleku i przyniosł pranie z balkonu no i jeszcze zrobil mlodym mleko:szok::tak::tak::tak:
A tez mielismy rozmowe przedwczoraj wieczorem:-);-)

Zobaczymy na jak dlugo te rozmowy poskutkuja

agunia znaczy się za szybko wklepujesz zwolnij:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a jeszcze w międzyczasie przeglądam pocztę, sprawdzam konto czy kasa wpłynęła, popijam kawusię i mam dość tej roboty tzn tego kosztorysowania, czuję sie jak dziecko we mgle:baffled::baffled::baffled::baffled:robię na pałę a może będzie dobrze:-Dnajwyżej ktoś poprawi:-D:-D:-D
uwaga!!!!!!!!!!
suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper:tak::tak::tak::tak:

Wiktoria co Ty tak kosisz??? masz hektary łąk czy co?????:-p:-p:-p

reklama
Do góry