reklama
anneczka1983
Fanka BB :)
Agawa Marcel nauczył się chodzic przy meblach, w sumie chodzik mu tak średnio pomagał ;-) ale długo się nim bawił, później go sprzedałam ( prawie nie było widać że był używany bo tam nie ma co zepsuć ) oprucz tego ma jeszcze takie autko jak któraś z dziewczyn wklejała no i nim bawi się do teraz ale to całkiem co innego nie ma co porównywać 
Ilaria bravo dla Antosia

Ilaria bravo dla Antosia

anneczka1983
ja się na temat tekstów Marcela nie będę wypowiadać ( mój brat go nauczył ) 

karolcia-83
Matuś Miniu i Karola :)
ja się na temat tekstów Marcela nie będę wypowiadać ( mój brat go nauczył )![]()
dobrze że masz na kogo zwalić
karolcia-83
Agawa mnie się wydaje że jak dziecko będzie miało chodzi to z pchaczem czy bez i tak będzie. Matuś nie miał nic takiego do roku a w wieku 10 miesięcy postawił pierwsze kroki. 1,5 tyg później trochę koślawo ale już sam chodził. Na 1 urodziny dostał auto takie o jakim pisała Kasia a teraz Anneczka i przy tym może bardziej się ustabilizował ale to dlatego że trzymał się czegoś stabilnego. Auto uwielbia do dnia dzisiejszego.
karolcia-83
My już po spacerku Matulek śpi więc idę pomóc Dawidowi bo problemy z myciem się ma biedaczek :-)
madzikm
Mamy lutowe'07
My już po spacerku Matulek śpi więc idę pomóc Dawidowi bo problemy z myciem się ma biedaczek :-)
ulala tak w środku dnia;-)
mrówawizyta koleżanki udana? Kondzio się bawił z koleżanką?
lenazdrówka dla Julki niech morze jej posłuży

dla mnie weeken nie musi być gorący

anneczka1983
reklama
Witam :-)
A ja dziś wstałam ... tadam 5:30
Ale o dziwo dobrze mi się wstawało - nie ma to jak słoneczny poranek :-)
Po raz kolejny jestem w szoku: zaprowadziłam dziś Karolę o 7-mej do przedszkola - była druga w grupie - nie wiem jak Ci rodzice pracują skoro tuz po 15tej znów jest kilkoro dzieci ;-)
Byłam w Krakowie :-) odkryłam nową - jak dla mnie - tanią księgarnię ( na Szewskiej) i nakupiłam z 5 kilo książek - więc dzień dziecka mam z głowy
;-)
Jutro znów jadę do K
Karola dzieci szybko łapią nowe słówka
Agawa nie wiem który fajniejszy
może weź ten co Anneczka miała ;-)
Beti przyjdziesz to zobaczysz :-) Muszę jeszcze coś dosadzić
A ja dziś wstałam ... tadam 5:30

Po raz kolejny jestem w szoku: zaprowadziłam dziś Karolę o 7-mej do przedszkola - była druga w grupie - nie wiem jak Ci rodzice pracują skoro tuz po 15tej znów jest kilkoro dzieci ;-)
Byłam w Krakowie :-) odkryłam nową - jak dla mnie - tanią księgarnię ( na Szewskiej) i nakupiłam z 5 kilo książek - więc dzień dziecka mam z głowy

Jutro znów jadę do K

Karola dzieci szybko łapią nowe słówka

Agawa nie wiem który fajniejszy

Beti przyjdziesz to zobaczysz :-) Muszę jeszcze coś dosadzić