reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja mam wózek bexa ax 3 kupiny przez neta i jestem bardzo zadowolona cena świetna bo z przesyłką 740 zł a mam i gondole i super spacerówe no i jest leciutki i w moim ukochanym zielonym kolorku:tak::tak:łóżeczko mamy pożyczone drewnexu ale gdybym nie pożyczała to nowego bym nie kupiła u nas w komisie za 150 zł można kupić śliczne łóżeczka otem tylko materacyk dokupić nowy i wsio:tak:ubranka kupuję w większości antkowi w realu i jestem z cen i jakośći zadowolona.....o właśnie dla tych co oczekują maleństw są teraz w realu 3-paki body jeden długi rękaw jeden któtki i jeden na ramionkach za 7.99 są śliczne i jakość naprawde świetna kupiłam 2 zestawy już prałam więc polecam rozmiary od 56 do 98:tak:

reklama
Ja też się wezme za te podłogi ,bo............................az sie proszą-umyj mnie' umyj mnie!:-D:-D:-D:-D
1183.gif
no to myj myj:-D:-D

ja mam wózek bexa ax 3 kupiny przez neta i jestem bardzo zadowolona cena świetna bo z przesyłką 740 zł a mam i gondole i super spacerówe no i jest leciutki i w moim ukochanym zielonym kolorku:tak::tak:łóżeczko mamy pożyczone drewnexu ale gdybym nie pożyczała to nowego bym nie kupiła u nas w komisie za 150 zł można kupić śliczne łóżeczka otem tylko materacyk dokupić nowy i wsio:tak:ubranka kupuję w większości antkowi w realu i jestem z cen i jakośći zadowolona.....o właśnie dla tych co oczekują maleństw są teraz w realu 3-paki body jeden długi rękaw jeden któtki i jeden na ramionkach za 7.99 są śliczne i jakość naprawde świetna kupiłam 2 zestawy już prałam więc polecam rozmiary od 56 do 98:tak:

zastanawiałam się tez nad takim wózkiem i nad modelem b3, ale chyba jednak zostanę przy graco, bo gondola u mnie to może na miesiąc by starczyła (natka jak sie urodzila juz miala 60 cm), materacyk mam po małej, a ubranek musze dokupic doslownie pare sztuk, bo jak ostatnio prałam to az sie zdziwilam, ze mam tyle malenkich ubranek:)

7,99 za 3 pak? taniuocha, szkoda ze do reala mam tak daleko i nie che msi e jechac:baffled: ale w poniedzialek moze pojade jak bede jechac do rybnika potem:tak::tak::tak:

Witam was kochane:tak::tak: ja dzis chodze caly dzien jakas nie dobita :-:)-(spac mi sie strasznie chce no i jakos humorek tez nie zabardzo:-:)-( m zaraz jedzie do pracy wiec zas zostaniemy same:-( no ale coz ktos musi w koncu pienadze zarabiac:tak: tylko mnie to wkurza ze bardzo czesto go nie ma w domu prawie wszystkie soboty i niedziele musi pracowac :wściekła/y::wściekła/y:

Witam was kochane:tak::tak: ja dzis chodze caly dzien jakas nie dobita :-:)-(spac mi sie strasznie chce no i jakos humorek tez nie zabardzo:-:)-( m zaraz jedzie do pracy wiec zas zostaniemy same:-( no ale coz ktos musi w koncu pienadze zarabiac:tak: tylko mnie to wkurza ze bardzo czesto go nie ma w domu prawie wszystkie soboty i niedziele musi pracowac :wściekła/y::wściekła/y:
ale pomyśl gdyby non top był w domu to byś oszalała:tak::tak:
wiem to po sobie
1228.gif

no to niezle, ale ja tak szczerze to bym chyba wolała żeby mojego nie było zeby łazil do roboty na całe dnie, a zeby normalna kasa była i poza tym od niego tez bym miala swiety spokoj:zawstydzona/y::sorry2::-D

ja narazie zmykam dziewczynki, bo juz mnie pupa zaczyna boleć, a poza tym wypadałoby sie troche dzieckiem zająć:-D... może za jakiś obiad się pomału wezmę?
papa

reklama
zastanawiałam się tez nad takim wózkiem i nad modelem b3, ale chyba jednak zostanę przy graco, bo gondola u mnie to może na miesiąc by starczyła (natka jak sie urodzila juz miala 60 cm), materacyk mam po małej, a ubranek musze dokupic doslownie pare sztuk, bo jak ostatnio prałam to az sie zdziwilam, ze mam tyle malenkich ubranek:)

Ja gondole tez mialam szybko za mala wiec sprzedalam caly wozek i kupilam w ebay spacerowke z ESPRIT z ktorej jestem bardzo zadowolona:tak::tak::tak:
A co do ciuchow to ich nie trzymym tylko sprzedaje w ebay bo ciuchy sa naprawde zadbane i nic nie zniszczone a za to co sprzedam kupuje znowy nowe:tak::tak: stwierdzilam ze nie oplaca mi sie trzymac ciuchow bo jak nastepne dziecko bedzie chlopczyk to nie bede go ubierac przeciez ba rozowo ;-);-) a jak bedzie dziewczynka to i tak napewno bede chciala miec nowe ciuchy wiec sie pozbywam tych co sa za male:tak::tak:

Do góry