reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
:-D
:-D:-D:-D reszta tez byla w deche:-D
No jasne ze dobrze niech sie martwi:-):-)

Tez kiedys mialam taka sytuacje zamowilam ciuchy na ebay i paczka nie przyszla ale jak sie po miesiacu okazalo paczka zginela gdzies po drodze takze dostalam zwrot pienadzy:tak::tak:

Emily juz spi a ja bym musiala wziasc sie za prasowanie ale jakos mi sie nie chce:no::no: U nas zapowiadaja ze dzis w nocy ma byc straszna burza :dry::dry: juz sie boje tyle dobrze ze m bedzie w domu:tak::tak:
ciocia slyszalas te burze w nocy:-D chyba spalam za mocno:-D
hehe dobre

a tak poza tym to witam
u nas dzis zalatany dzien ... masakraaaaaaaaaa....
od rana przemeblowanie potem sprzatanie na calego po tym burdelu i na koniec obiad i z malym na dwor...
siedzielismy do 20 na dworze przyszlismy do domu okapalam malego dalam mu mleka i zasnal sam bez smoka i bez zadnych pretensji :-D:-D:-D super
ale zapomnialam powiedziec o godzinie 10:50 kladlam go spac i za chiny ludowe nie chcal mi zansan musialam sie z nim meczyc bo chcial cally czas smoczka ale ja konsekwentnie mowie nie... i zostawialm go w pokoju to wyobrazcie sobie przez 2 godziny byl ryk zasnal dopiero o 12:40 ze zmeczenia
a ja przychodzilam glaskalam po glowce uciszalam nie chcialam brac go na rece bo by mi sie nauczyl i mialabym przesrane)
ale udalo sie!!!!
jeszcze nie mowie hop bo moze mu sie jutro odwidziec :sorry2:
powodzenia w wtyrwalosci
a no bo juz mam dosc wojny z m, a dopiero sie zaczeła:baffled::dry:
wkurwia mnie to że jest syf a ja musze w nim siedziec:baffled:
wczoraj mnie cayd zien nie bylo-wróciłam o 23....hihi... no ale dziisiaj od ranamam nerwy jak widze wszystkie naczynia porozwalan wszedzie...:baffled:
ja zwraca zawsze uwage mojemu jak wychodzi z kucni i zostawia balagan moze tak rob zwracaj uwage:sorry2:
Mała się za bardzo kotłuje i brzuchal cały czas napięty :baffled: Nawet fenoterol nie działa tak jak trzeba :baffled:
upsssss nieciekawie
poszłam do kuchni i przypmnialo mi sie, ze jszcze sniadania nie zaliczylaM, NO A GDZIE JESC JAK NIE NA BB, TAK WIEC WRÓCIŁAM
dobra jestes
Witam :-D u nas pochmurno
Medeuska szkoda ze nie mieszkam blizej to dotrzymałabym Ci towarzystwa

Mama Helenki dobrze ze juz lepiej sie czujesz :tak:
A mnie wczoraj mąz zaskoczyl :szok::szok: stwierdził ze do tej tuniki co sobie kupiłam na wesele zloty lancuszek (dostal go od m na 35 urodziny ) bedzie skromnie wyglądał i wyciągnąl mnie na miasto Powiem ze nei bardzo skumałam o co mu chodzi :zawstydzona/y: a on myslał o zlotej bransoletce i pewnie by kupil tylko ja sie przestrazsyłam ceny :szok::zawstydzona/y: i stanęlo na tym ze kupił mi pozlacany zegarek :baffled:
super ze maz taki pomyslowy, moj to mi gada ze sama moge sobie kupic co tylko chce:-D
no a teraz tak od siebie
jestem wkurzona niewyspana i wogole
chyba wszystkie mamy taki dzien :sorry2:

ale mlody obudzil mi sie po 2 w nocy i nie spal do ... kolo 5 :szok::szok::szok: no masakra juz sie potem wkurzylam i odlozylam go do lozeczka i mowie niech sobie wyje jak chce mnie to juz nie rusza... ale na szczescie troche sie powiercil i zasnal no i za 2 godziny pobudka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: tak wiec od po 7 juz nie spie cala noc w dupie :no::no:
i mam nadzieje ze przyjanmniej pojdzie spac bez zadych ale w poludnie bo juz tego nie wytrzymam... sil dzis nie mam :no::no::no::no:
wspolczuje nocki ehhh ja na szczescie przesypiam wszystkie:sorry2:
melduje się:happy2:
lece poczytać i wracam:tak:
mam świetny humor i jasrem wyspana jupiiiiii:-D
zararzaj tym nastrojem
JUŻ wam podaję przepis na wyspanie energię i dobry humor:
-weź chłopas swego i z nim pogadaj
-ustal z nim plan
-konsekwentnie go przestrzegaj
-niech zrobi wieczorkiem wam kolacje
-otworzy dobre winko
-zaserwuje ci masaż
-potem dobry sex
-potem winko +truskawki-potem wspólny prysznic
-potem znów sex
--potem zaśnij w niego wtulona
-śpij jak zabita i/lub udawaj że nie słyszysz nocą dziecka niech on wstaje
-rano niech obudzi cię kawą i śniadankiem w łóżku
sumując wyspanie dobry humor energia gwarantowane właśnie to przerobiliśmy działa:tak::tak::tak:amen lecę na t
:tak: zgadzam sie z tym
meduska skąd wziełaś te malinki proszę o linka:tak::tak:
a dziewczynki trzymajcie kciukasy mój synuś pojechał na 2 etap olimpiady z angielskiego przeszedł etap szkolny dzisiaj etap gminny a potem jak dobrze pójdze etap wojewodzki i ogólnopolski:-):-)
gratulacje!!
Jakoś mało nas dzisiaj tutaj.
Kubusiowi zamiast łez wycieram non stop ropę:szok::szok::szok:
Takiego zapalenia spojówek to nigdy w życiu nie widziałam.
Ropa wypływa z oczu normalnie kroplami.:szok::szok::szok::szok:
Ech te moje dzieci.
:-:)-(
wspolczuje serdecznie:-(
Ja sie tylko zamelduję, że żyję:-)
Benjamina ospa wysypała na całego. Tylko na plecach ma ponad 100 krost :-(
Źle to znosi, jest mega marudny, nic mu nie pasi, kłóci się z maluchami :baffled:
Oszaleć można.
Bliźniaki póki co czyste, ale jeszcze mają czas na załapanie-do 14 dni.
Siedzimy w domu i staramy się to jakoś przeczekać.
Pozdrawiam cały wątek. Jak znajdę chwilkę, to znowu wpadnę :tak:
zdrowka zyczymy ospa to paskudztwo sama pamietam jak ja miala blizny z drapania pozostaly:sorry2:
Na razie wklejam moje osobite focie z moją miłością :-D:-D:-D
tu ruszamy i Ori dostaje łydkę

dalej poszło jak z płatka

a to fotka ze środy.
Nawet nie zdążyłam zrobić strzemion a moje dziecko już mnie obfociło.
Ja wyszłam okropnie ,bo nawet pozycji jeźdżca nie zdązyłam przybrać.Za to Orina wyszła cudnie i dlatego ta fotka tutaj.:-D:-D
uwielbiam koniki , boskie!
Witam i ja
My juz po sniadaniu od m siostra w koncu se poszla:tak::tak: jakos jej nie umie strawic:no::no: sama nie ma dzieci a najwiecej ma zawsze do powiedzenia :tak::tak: zawsze wszystko jej nie pasuje a to ze Emily jest leniwa i nic nie robi albo ze mala albo ze chuda:wściekła/y::wściekła/y: ja sie potem tylko wkurw...am:angry::angry: bo nie sadze zeby przy wadze ok 8,5kg za chuda byla a ciuchy jej kupuje na 86cm wiec mala tez nie jest:szok::szok: a jak by byla leniwa to by nie raczkowala i nie bylo jej by wszedzie pelno:tak::tak:no ale coz jak ktos jest zalosny i nie ma pojecia to nic na to nie poradze:no::no:

Musze sie wam pochwalic ze Emily wyszedl w koncu nastepny zabek :tak::tak:ale nie jak przypuszczalam jedynki na gorze bo tam ma wszystko spuchniete tylkko dwujka na dole:szok::szok: no ale jednyki na gorze mam nadzieje ze tez za nie dlugo wyjda bo juz zeby widac przy dzasle tylko jeszcze sie nie przebily:no::no:

Moze i dla mnie bys znalazla jakis wolny termin na paznokcie:tak::tak: bo jak bede w pl to chetnie bym sobie pazurki zrobila przed Ani weselem:tak::tak:

Gratulacje dla Emily!! szkoda ze dziaselka u gory musza poczekac ale na wszystko przyjdzie czas :))
Ja tez bede u Patrysi robic paznokcie :)

My po spacerku i zakupkach Laura zjadla obiadek teraz oglada bajeczke ale za chwilke klade ja spac :)
Moj drzemie na sofie to ja korzystam z chwili wolnego :)
Wczoraj juz nie wchodzialm na BB bo po wizyscie na miescie i u Agnieszki spedzilismy milutko wieczorek przed TV Laura poszla spac o 21 wiec mielismy czas dla siebie :)

gdzie kupiłas ten balsam???? tez bym sobie taki sprawiła :tak::tak::tak::tak:
daj fotkę zebym wiedziała jak wygląda :-)
Kupiłam w rossmanie dodatkowo byl do tego krem orzechowy na noc a tu link ze zdjeciem :tak:Bielenda Piękna Skóra Orzechowy balsam do ciała - naturalnie brązujący - porównaj ceny, zobacz opinie i recenzje cena była 12.99 z kremem i krem tez rewelacja :tak:
meduska skąd wziełaś te malinki proszę o linka:tak::tak:
a dziewczynki trzymajcie kciukasy mój synuś pojechał na 2 etap olimpiady z angielskiego przeszedł etap szkolny dzisiaj etap gminny a potem jak dobrze pójdze etap wojewodzki i ogólnopolski:-):-)
trzymam :tak:

kupiłam w rossmanie dodatkowo byl do tego krem orzechowy na noc a tu link ze zdjeciem :tak:bielenda piękna skóra orzechowy balsam do ciała - naturalnie brązujący - porównaj ceny, zobacz opinie i recenzje cena była 12.99 z kremem i krem tez rewelacja :tak:

Trzymam :tak:
dzięki za fotkę,byłam dziś w rossmanie le czegos takiego nie widzialam,musze sie rozejrzec

reklama
Do góry