reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

reklama
Jak przeczytałam i obejrzałam wasze wyprawki stwierdziłam, ze rozmiar 56 to troche mało. Dzisiaj poszłam do sklepu i kupiłam troche rzeczy na 68/72. Czyli nadal jestem niekompletnie zaopatrzona :baffled: Chciałabym, żeby moja nie była za wielka, niech przynajmniej raz ubierze każdą kupioną rzecz... ;-)
Byłam też w sklepie z wózkami. Jeżeli chodzi o baze pod fotelik/nosidełko, to pasują do wszystkich samochodów od 2006 roku produkcji :-)

Ja do szpitala dla maluszka wszystko już mam poprane i poprasowane. Pieluszki, ręczniczki, kocyk, czapeczki i cała reszta... Teraz muszę sobie kupić ze 2 koszule, podkłady, majtki siateczkowe i w sumie wszystko inne już mam. Wózek stoi już w domu, a łóżeczko z pościelą zamówione i w przyszłym tygodniu powinno być gotowe. Torbę chcę mieć gotową już na początku lipca, żeby potem się nie stresować. Ja należę do tych, co lubią wszystko mieć gotowe wcześniej:-D

Ja też Kinia wolę mieć wcześniej i zrobione niż później się stresować, że czegoś nie mam :)

ja też już większość rzeczy mam.I z całą pewnością na początku lipca chcę mieć już wszystko spakowane i gotowe.Obawiam się tylko pokojem-jakos mój się do tego zabrać nie może....

Moja torba juz stoi spakowana na korytarzu :-) torba z wyprawka jest w trakcie pakowania:-) fotelik samochodowy wczoraj wlasnie wymylam i wypralam:-)

Obawiam się tylko pokojem-jakos mój się do tego zabrać nie może....

a tu porazka totalna - jak sie wprowadzilismy we wrzesniu tak maly pokoik czeka na malza.... kiedy sie doczeka? pare awantur juz bylo i co? nico - jest jeszcze podobno czas.......:no::wściekła/y::angry::szok::baffled:

ja jeszcze nic nie mam i jak czytam że macie już prawie wszystko gotowe to zaczynam trochę panikować... cóż muszę jednak poczekać na pieniądze

a tu porazka totalna - jak sie wprowadzilismy we wrzesniu tak maly pokoik czeka na malza.... kiedy sie doczeka? pare awantur juz bylo i co? nico - jest jeszcze podobno czas.......:no::wściekła/y::angry::szok::baffled:

Chyba wszyscy faceci uważają, że tego czasu mają całe mnóstwo:-D Mój mąż też tak uważał, ale ostatnio się ocknął, że to już lada moment:-D
U nas na początku dzieciątko będzie w naszej sypialni, a później będzie miało (właściwie już ma) swój pokoik. Tapet nie zmienialiśmy, bo jak ostatnio remontowaliśmy, to wybraliśmy takie, żeby mogły być też dla dziecka. Musieliśmy wymienić za to meble, bo mieliśmy tu same regały z książkami i żadnej szafki. Jeszcze dorzucimy parę dziecięcych obrazków i pierdółek i będzie grało:-)

ja jeszcze nic nie mam i jak czytam że macie już prawie wszystko gotowe to zaczynam trochę panikować... cóż muszę jednak poczekać na pieniądze
Och te nieszczęsne pieniądze:wściekła/y: Potrafią wszystko zdezorganizować. Dlatego ja już od początku ciąży kupowałam jakieś drobiazgi, a to butelki, smoczki, szczoteczki, pieluszki, szlafrok itp.... Nie zabolało mnie to tak bardzo. Mąż z początku mówił, że za wcześnie, że mówią, żeby nie zapeszać itd, a ja go nie słuchałam i kupowałam. Teraz przyznaje mi rację, że dobrze zrobiłam, bo jak chodzi ze mną po sklepach i widzi ceny, to jest przerażony:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry