Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Chciałabym, żeby moja nie była za wielka, niech przynajmniej raz ubierze każdą kupioną rzecz... ;-)
Obawiam się tylko pokojem-jakos mój się do tego zabrać nie może....

a tu porazka totalna - jak sie wprowadzilismy we wrzesniu tak maly pokoik czeka na malza.... kiedy sie doczeka? pare awantur juz bylo i co? nico - jest jeszcze podobno czas.......![]()
Mój mąż też tak uważał, ale ostatnio się ocknął, że to już lada moment
Och te nieszczęsne pieniądzeja jeszcze nic nie mam i jak czytam że macie już prawie wszystko gotowe to zaczynam trochę panikować... cóż muszę jednak poczekać na pieniądze
Potrafią wszystko zdezorganizować. Dlatego ja już od początku ciąży kupowałam jakieś drobiazgi, a to butelki, smoczki, szczoteczki, pieluszki, szlafrok itp.... Nie zabolało mnie to tak bardzo. Mąż z początku mówił, że za wcześnie, że mówią, żeby nie zapeszać itd, a ja go nie słuchałam i kupowałam. Teraz przyznaje mi rację, że dobrze zrobiłam, bo jak chodzi ze mną po sklepach i widzi ceny, to jest przerażony