reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Tarnów

ooooo Kasiu to niewesoło u was:shocked2::shocked2::shocked2:ściskam Cię mocno:-D
Madzia ej ej to przygotowań moc?? A gdzie to wesele na Woli???a jak mama???
oj Lenka sielanka:-D:-D to moze cos z tego bedzie:eek:
Agatka dziś ciepełko było:rofl2::rofl2: jutro też a środa-czwartek zalamanie:crazy:
my bylismy w Banku i Plusie i zakupach z W..

reklama
ha no i wydało się :-) jest dzień mamy :tak::tak::tak: w tajemnicy się wierszyka uczyli :-D:-D:-D ale mi się miło zrobiło :happy2::happy2::happy2: tylko że dopiero w czerwcu będzie nie jutro wiec park jak najbardziej aktualny :tak: Kasia nie daj się prosić ;-);-);-)

mój Kubuś poleciał do sklepu ;-) mnie nie wolno bo ma do kupienia "COŚ" :laugh2: więc poszedł sam (pierwszy raz go puściłam do bili samego) i się stracham :szok:

widzę że forum ożywa:tak:

moje drogie u mnie nastapiła zmiana planów, bo jednak nie jade do mamy i mam cały wolny dzien:tak: dopiero na 16 do lekarza

tak wiec może byłybyście chętne na to parkowe tak koło13/14? a ja z parku bym poźńiej skoczyła do lekarza? czy wolicie po 16?

Lenka współczuje tych czestych chorób małej..
qrcze ja się z siorką już umówiłam do 16 więc raczej po mi pasuje :tak:a długo u lekarza będziesz?

Witam

agunia271 Głowa do góry - będzie dobrze.

agataxk Zdrówka dla Amelki.

agawa25 No super promotorka - a mailem nie możesz się z nią skontaktować?

crunch Zdrówka dla was.

karolcia83,anitaaa84 Z przedszkolem różnie bywa. Faktem, jest że niektórzy rodzice mają dziwne pomysły. Ale trudno się dziwić jeśli dziecko ma tylko katar i rodzice posyłają go do przedszkola. Nie wszyscy sobie mogą pozwolić na ciągłe branie L4. Moi też z katarem chodzą. Z kaszlem też im się zdarzało - cały pażdziernik w zasadzie kaszleli i w przychodni meldowałam się regularnie na osłuchaniu. Teraz są cały czas na wziewach. Ale jak już dochodzi im gorączka to siedzą w domu.

lenka28 Zdrówka dla Juleczki.

Zaliczyłam dziś obie imprezy na dzień mamy - od Piotrusia mam łączkę którą robili, a od Michała korale z makaronu i koralików. :-)

Zapisałam ich też do przedszkola w sierpniu - nasze ma dyżur, Michała dziewczyna ;-) też w tym samym czasie będzie chodzić z bratem więc wśród obcych nie będą.

Odebrałam też Piotrkowe wyniki badań i na środę na 15:30 jesteśmy umówieni na zabieg. Trzymajcie kciuki za nas.

Aniu no jasne:tak:;-);-)ma się rozumiec...
Doma ma we czwartek izotot w szpitalu wojskowym:happy2::happy2::cool2:potem w nagrode do galerii jedzie:-D

Agunia mama juz lepiej choc jeszcze słabo sie czuje:-( a slub jest w Olszynach a przyjecie w janowicach.
wiadomo nagroda zawsze musi byc;-)
Aniu to Miochala miłosc bedize kwitła:-D:tak: a jutro mzoe ubierzesz korale makaronowe;-)

reklama
Do góry