reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2009

katesh no to prezenty naprawdę oryginalne.
Eh biedactwo to moja Patusia, od 20:40 non stop śpi :szok: zresztą od wczoraj od 23 to prawie non stop śpi tak ją tam wymęczyli. Szczerze to po swoich Chrzcinach a trwały do 24 i była dosyć głośno muzyka itd, mniej spała niż dzisiaj. Ale plus że mam trochę czasu na forum dzisiaj :-D

reklama
Dziewczyny ja do swoich tesciow mowie mamo i tato od slubu.Do wlasnych rodzicow z kolei mowie mamus albo mamusia a do taty tatus-i tak jest od zawsze mimo ze jestem baba 28 lat prawie.

Z innej bajki-waham sie miedzy kupnem preparatu Linea, BIO CLA z zielona herbata lub zwykly ocet jablkowy np.cidrex lub aplefit.Oczywiscie mam na mysli odchudzanie.Preparaty z samym chromem odpadaja.BIO CLA stosowalam kiedys ale kiepsko dzialal-no chyba ze ten z zielona herbata jest lepszy.Alli jednak mi nie odpowiada z opisu przynajmniej.Chce zrzucic z 5-7 kg dla wlasnej psychiki i zmieszczenia sie w swoje fajne kiecki letnie sprzed ciazy.Ideologie chudniecia kazdy ma swoja-ja robie to dla siebie bo mezowi sie podobam co potwierdza czynami wiec tu ie narzekam.;-)

PS.Tylko jak zmniejszyc cycki i sprawic by nie zwisaly... Oto jest pytanie;)

Poczytalm ale nie wiem co napisac juz dzis nie mysle:baffled:Karmilam Szymka godzine a on zjadl 30ml:shocked2::szok:teraz go m karmi...............
Tacy tesciowie to skarb:-Dja mam wcale nie lepszych,od kad urodzilam szymka jeszcze z nimi nie gadalam.Jak m dzwoni to jeszcze nigdy nie powiedziala tesciowa ze chce ze mna gadac,a ja nie dzwonie bo po co:confused:czasami sie m zapyta czy zdrowa jestem? i tyle.
Sara ja czytalam urywek ulotki z Alli pisalo co zeby nosic czarne ubrania i zmieniac czesto bielizn:-D
A cycki to daj m do masowania,albo smaruj smietana i pocieraj skorka od chleba:))

no tak do północy na necie a teraz wszystkie śpią ;-):-D:-D:-D

ja miałam wspaniałą teściową, zawsze mogłam na nią liczyć, niestety zmarła 3 tyg przed narodzinami Wojtusia :-(

irmaa, ja już od 7 nie śpię :-) chociaż dziecko moje sie właśnie pospało. Ale będzie dzis upał w nas - 30 stopni :szok: Trzeba chronić dziecinki przed słoneczkiem.

na ja młodego wezmę dziś na spacer chyba w samym body , najwyżej przykryję pieluszką jak zaśnie.

a smarujesz czymś ochronnym Adę?

własnie własnie, najpierw szaleja po nocy na necie a teraz spią i nie ma sie do kogo odezwac:-D
ja od jakiegos czasu marze aby moja Nadia spała tak od 23 do 6-7 rano:-) Zazdroszcze tym których maluszki tak ładnie spią. Ja karmie Nadie o 20 i kłade spac. O 23-24 jak ja sie kłade to znów ja karmie bo juz sie kreci i budzi. Mała je teraz po 130ml wczoraj wieczorem dałam jej po 23 150ml i miałam nadzieje ze pospi dłuzej bo zawsze budzi sie ok 5 nad ranem a tu d*pa:no: Wstała o 4.30 czyli jak zwykle mniej wiecej. Nakarmiłam i dalej w kimę. To znów pawłowi na amory sie zebrało:-D przyjemnie było ale efekt taki ze od tego czasu nie spie:szok: siadłam troche do kompa a P. bawił sie z Nadia bo wstała po 7 z kupa w gaciach:-D. nie mineło 15 minut i oboje spia w najlepsze:tak: a ja tu biedna sama siedze:baffled:
Sara- ja tez zastanawiam sie nad tabletkami ale tymi BIO CLA z zielona herbata, Aplefit kiedys stosowałam i nic nie pomagał, brzuch mnie tylko raptownie bolał i latałam do kibelka, wiec teraz podziekuje za takie cos. Nie zamierzam na spacerze biegac w poszukiwaniu kibelka:-D bo z niunia to co:baffled:

co do teściów to ja nie jestem zobowiazana mowic mamo, tato bo nie mamy slubu. Niedługo stuknie nam 10 lat i strasznie nas naciskaja na slub:wściekła/y: a mi papierek nie jest do niczego potrzebny. przynajmniej wiem ze P. jest ze mna bo chce a nie bo trzyma go jakis papier;-) a poza tym to do tescia nigdy nie powiem tato! Niecierpie tego przemądrzalca:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Mieszkamy na jednym osiedlu ale widujemy sie srednio co 2-3 tyg i zawsze wtedy nóz mi sie w kieszeni otwiera na sama mysl ze musze go widziec. Do małej sie nie zbliza wcale:no: tak jakby jej nie było:szok: Do mnie przestał rzucac głupimi, niby smiesznymi, tekstami bo raz tak mu powiedziałam ze mu w piety poszło i mam spokój. Schodził mi z drogi prze miesiac:-D

reklama
Eve
Imieniny - dzień radosny, pełen kwiatów, zapach wiosny. Wszyscy złożyć chcą życzenia: zdrowia, szczęścia, powodzenia. Niech Ci słońce zawsze świeci i niech czas radośnie leci. Niech odejdą smutki, złości i powróci czas radości. Te życzenia, choć z daleka płyną jak wpatrzona rzeka i choć skromnie ułożone, są dla Ciebie przeznaczone

Do góry