reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

na świętowanie nie mam ochoty, M ma na te " nocne rozmowy Polaków";-) a ja wogóle:zawstydzona/y::sorry: ogólnie to dziś mam jakiegoś nerwa cały dzień, właśnie pół godz się bujam z uśpieniem młodej która też jakaś niespokojna jest....ehh....

reklama
Pabla Wszystkiego Naj!

Dziękuje za życzenia :) Aż się milej na serduchu zrobiło.
Trochę mnie nie było i raz nie wiem jak to wszystko nadrobię tym bardziej że znów zmykać muszę.

Witam, ja tylko na chwilkę, bo coś zapracowana ostatnio jestem:wściekła/y: Podjęliśmy decyzje co do zakupu mieszkania. W bloku, 4 pokoje, znacznie taniej niż to piętrowe. Już jesteśmy po wstępnych rozmowach, dogadani:tak: Nie wiem tylko, czy jestem zadowolona... W bloku moich rodziców. Ale to nie problem, zawsze będzie komu podrzucić maleństwo:-D
Czytam dalej, co u Was!

Hashi, odzywaj się czasem, bo my się tu martwimy!:tak:

Pabla, grunt, że prezenty superaste dostałaś, a świętować z wykopem nie musisz, w końcu to Twój dzień:tak: Oby Lenka szybko zasnęła:tak:

Andula, super, ze Misiek się naprawił, mam nadzieję, że może i Florce przejdzie...zresztą jak ją tatuś na 3-godzinny spacer wygonił, to od razu marudy poszły precz i teraz ma humor wręcz fantastyczny:-p Może powinnam sprawić sobie laptopa i pracować z nią na dworze? ale na razie zmieniliśmy komputer stacjonarny, więc nei wszystko naraz. Jutro M przywiezie, ale ma zakaz odpalania do przyszłego tygodnia, bo ja muszę swoje licencje poodnajdywać, zaktualizować, prace pozapisywać itp. - nienawidzę reinstalów:baffled:

Mykam dalej do pracki - jeszcze 2 dni i skończę tę kobyłę i będę mogła znowu produkować się na full na BB:-):-) A tymczasem miłego wieczoru!:tak:

Witam ja tylko na chwilke bo padnieta jestem:tak:

Pabla wszystkiego najlepszego!!!!!!!

Mamuski duzo cierpliwosci do swoich dzieci
Zyczecalej przespanej nocki:tak:

ja egoistycznie tylko o sobie, rodzice zrobili ciasto a ja patrzylam :-p:-p:-p brat zaniesie rano do przedszkola :happy: ale sobie pogadalismy i bylo milo :tak::tak::tak:
maz poszedl swietowac zareczyny kumpla ;-) a ja z piwkiem siadam do testow :confused2: ale mi sie chce hhhhhmmmm a jutro 4 klasy pisza, kiedy do sprawdze :angry: jutro :confused2: dobra ide niech ktos za mnie porobi
Andula nie chwal glosno ;-)
Pabla super prezenty dostalas :tak:

Pabla w dniu Twojego święta wszystkiego czego pragniesz, czego szukasz oraz o czym marzysz. Wielu pięknych chwil, dni, miesięcy i lat. Bukietu kwiatów co dzień, miłego słowa co chwilę oraz szczęścia przez cały czas :-):-):-):-):-)

wiecie, ze dzisiaj trzy podejścia robilam do komp:crazy: i zaraz i tak będę musiala na chwilę przerwać bo małego muszę spytać jeszcze:tak: a normalnie tak mi się chce pisać i czytać Was, że szok:-p
Post ano się pokażę, ale za pare dni;-) wiecie ale dzisiaj mi ta kosmetyczka numer odwaliła:szok: pojechałam na poprawkę brwi (bo ogolnie zawsze robi się z dwie, trzy poprawwki a co by efekt był zadowalający :tak:no i leżę ja sobie na tym łóżku i tak sobie gadamy, ze może kiedyś sobie kreskę na oku też strzelę, ale słyszałam, ze to boli, więc na razie podziękuje i tak czuje jak ona kładzie mi henne na rzęsy więc myślę spoczko ale za chwilę, poczułam taaaaaki potworny ból, że miałam ochotę wiązankę póścić:wściekła/y: no i co się okazalo, pani kosmetyczka mówi do mnie:Zaczęłam robić bez pytania, bo pani by się nigdy nie zgodziła, oprocz tego tą samą igłą zrobię co brwi, to pani taniej wyjdzie (no ja myślę, bo już w myslach kalulacje robiłam, co mam opylić z szafy :-p) no i teraz w sumie to się cieszę,bo jakoś takie fajniejsze oko się zrobilo (tylko teraz na razie napuchnięte:sorry:) ale ja to ja ale jak moja mama z tymi ustami wyglada:szok::szok::szok: normalnie jak lampucera:-p:laugh2: i ma nią podobno być do końca tygodnia a póxniej ma być już spoczko:tak:(starsznie mi się usta pernamentne podobają, tzn kontur, chyba zacznę też odkładać;-))
Pearl poprosimy o zdjątka naszego przystojniaczkaa w nowym nosidełku:-) ja też kiedyś zakupiłam nosidełko Cybexu (od cholery kosztował:crazy:) i tak z dwa razy mała w nim była, bo niewygodny jak cholera:wściekła/y: i teraz chyba na allegro go wystawię:tak:
Kate zdrówka dla Prezesa i super, że już lepiej:tak:
Renia mnie pakowanko za miesiąc czeka i zapewne skorzystam z Twoich rad co można ze sobą wziąc, a czego nie trzeba:tak: a co do szaf, to rzeczywiście nie raz niesamowite skarby ukrywają;-)
Kicrym prezent bajeczny wymyśliłaś!! Bardzo mi sie podoba:tak: Ja poszłam na łatwiznę i wzięłam od siebie ze sklepu bluzeczkę i kupiłam czekoladki (moje ulubione bo moja mam na diecie:-p)
Agnik to Ty taka slomiana wdowa jesteś:-p no to ja Ciebie podziwiam, a masz mamę blisko??

Andula widzisz, syneczek zrobił Ci dzisiaj prezencik:-) i pewnie teraz taki aniołecek będzie:tak:

Pabla męża się wykazał:-) a Lolitkę to ja też uwielbiam i od lat używam po prostu ją kocham i nigdy mi się nie nudzti ten zapach (a który dostalaś?) :tak:

a ja dzisiaj miałam fajny dzień, moj synek wziął mnie dzisiaj na miasto a co by mamusi prezencik kupić - mialam sobie wybrać co chcę (oczywiście w granicach rozsądku- a szkoda:-p) no i oczywiście wziął ze sobą sponsora;-) no i wiecie co sobie kupiłam- różowe szpileeeeee o których tak bardzo marzyłam;-) ja wiem, ze to trochę bezsensu, bo teraz to bardziej mi kapcie się przydają do mykania wozkiem, ale dla tych paru kroczków do samochodu i na parę imprez typu wesele się przydadzą:-D:-D

a no i jeszcze jedno chcialam Wam napisac, a bardziej pozalić, dzisiaj jak M byl z malą na spacerze to uslyszał taki tekst od babeczki, która go mijała (oczywiscie też wozkiem i z meżem, chyba) - No co niektórzy to przesadzają z tym ubieraniem dzieci:szok::crazy: a dodam, ze u nas bylo dzisiaj 25stop , był wiaterek ale bylo fajnie i mała miaala bodziaka na krótki rękaw, sukieneczke na ramiączka i skarpetki:tak: oczywiscie mój M od razu wypalił- Komentarze proszę zostawić dla siebie:angry: i olal babsztyla, i wiecie co najlepsze w tym, że to bylo bardzo mlode małżeństwo, dzieciaka ubanego mieli prawie w kaftan bezpieczeństwa a sami w spodenkach i bluzeczkach cieniutkich:szok: no szkoda, ze mnie przy tym nie bylo, bo bym:wściekła/y::no::angry: wrrrrr......
no a teraz idę fotek trochę powklejać, bom je od wczoraj ambitnie przygtowuje dla Was:-p

Dzień dobry! Już siódma a wszystkie śpią?:szok::-p
Ja od godziny na nogach i dobrze, bo właśnie się zerwała nawałnica i łapałam uciekający z balkonu wieszak z praniem:-p Pogoda paskudna, leje jak z cebra, ale nie narzekam, bo w końcu chłodno:tak::tak: Dziś miałyśmy iść do pedagoga, ale jak będzie nadal tak lać, to chyba przełożymy - dziecku im później się dowie, że jest zaniedbane także pedagogicznie, tym lepiej:-) No i mam nadzieję, że wczorajszy potwór obudzi się dziś słodkim aniołkiem:tak:

Mykam dalej do pracy - potem postaram się w końcu opisać te ćwiczenia, aczkolwiek idzie nam coraz gorzej, bo Młoda prewencyjnie ryczy jak tylko widzi, że usiłuję cokolwiek z nią zrobić:baffled:

miłego dnia!:tak:

Witam sie i ja:-)
Pobudka o 5:20 spac sie chce jak diabli:baffled:
Mam nadzieje ze jak maly padnie to sie zdrzemnie chociaz z 30 min:tak:
Dzis kontrola u dentysty:tak:
Tosika no to kosmetyczka postawila Cie przed faktem dokonanym:-)
Tosika ludzie to maja tupet .Ja ostatnio szlam z Miskiem on bez skarpetek krotki rekawek a mijajaca mnie babka ubrana w letnia sukienke a dziecko czapka buty zamszowe :szok::szok:spojrzala na Miska i pokrecila glowa a ja zaczelam sie smiac bo szkoda slow i nerwow:tak:

Milego dnia:-)

Ostatnia edycja:
reklama
I ja się witam:-)
Kuba jak zawsze pobudka o 6 ale do 7 M się nim zajmuje póki nie wyjdzie do pracy.
surv oby praca szybko poszła a Florcia była aniłkiem:tak:
Andula super mieć takiego szkraba w domciu co grzeczniutki jak aniłek:tak:
Tosika no super prezent ci syn zrobił, a kosmetyczka zadecydowała za ciebie i masz z głowy;-):-)ubiorem małej się nie przejmuj, mój Kuba miał wczoraj koszulke na ramiączkach i krótkie spodenki, a nóżki gołe. Przecież jak nam dorosłym jest gorąco to dzieciom też,a matki które ubierają dziecko jak na Sybir w 30 st upał chyba mają coś nie teges. Swoją drogą ja też wczoraj widziałam dziecko ubrane w długi rękaw i przykryte kocem:sorry:chyba maiało mała saune bo ja myślałam że się rozpłynę:eek:
Haszi no krótki pościk raz na jakiś czas bo myu się martwimy co u was:tak:
Pabla super prezenty:tak:
U nas dzisiaj też jakoś pochmurno:confused2:narazie nie pada więc mogłoby tak zostać. My w weekend się wybieramy w góry bez małego a tu zapowiadają deszcze:wściekła/y:
Miłego dnia!

Do góry