reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam przy porannej kawie:-)
wczoraj musialam uspic mala i przysnelam razem z nia,jak juz sie obudzilam byla 23.30 wiec sie umylam i dalje poszlam spac.
mala juz sie obudzila:szok::szok::szok:
ciekawe po co?

trzymjacie kciuki bo my dzis o 14 mamy komisje lekarska Weroniki

siedzi moja julka na podłodze ogląda DDTVN a tam trąbią że dzisiaj dzień matki julka nic cisza za chwilę mamuś dzisiaj dzień matki??ja no tak juliśka julka acha ale ja nie mam matki.... ja:szok::szok::szok:no jak nie masz????????a ja?????????????????//ty????????????????ty jesteś mamusia ...........to iedy jest dzień mamusi??????????
Julka jest bombowa!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D

witajcie wtorkowo
Dziewczyny dziś miałam cudowną pobudkę.
Mój synuś obudził mnie o 8 z bukiecikiem tulipaników w rączkach i wierszykiem prześlicznym.
No poryczałam się z miłości i radości do niego. :-):-)
Zaraz do przedszkola ruszam,bo dziś oprowadzanki na kucykach przedszkolaków mam.
a tymczasem biegnę poczytać
super pobudka!
ja dostałam od Pauliny 3 laurki i buziaka:-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Ddobra jest :tak:

a moja mnie dzisiaj nazwała różową landrynką:baffled:no fakt, mam na sobie różową bluzkę na ramiączkach na to różowo-biała koszula w kratkę i blado różowa spódnica to co ja się dziwię:-D:-D:-D:-D a Misia dzisiaj jest zieloną żabką bo ma zielone getry i zieloną tuniczkę w paseczki:-D
wymieniłyśmy poranne uprzejmości z córcią:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja to mam problem ze spodniami:tak::tak::tak::tak:bo mam wielki zad:-D:-D:-D:-Di nie zakładam spodni od czasu ciąży czyli jakieś 5 lat:szok::szok::szok::szok:
ale kupiłam ostatnio jeansy w ciuchach i latam w nich po budowie:-Dto juz jakiś postęp:-D:-D:-D:-D:-D
na budwoie to ja w dresach latalam:-)

Coś wam powiem :zawstydzona/y:
Tylko się ze mnie nie śmiejcie :zawstydzona/y:
Włożyłam pranie do pralki i zadowolona siedzę na BB, czekam aż mi się wypierze, tylko że jej nie włączyłam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
No gdzie ja mam głowę :sorry::eek::eek::eek:
toc to nalog BB:-D:-D:-D:-D

myszunia mam drukarę i bardzzo poproszę:tak::tak:
karty to nie ja:no::rofl2::rofl2:
tekst mojej julki sprzed chwili:
-mama czy monotonia zabija związek???
- ja:szok::szok::szok:julka a ty gdzie to usłyszałaś???
-jula chyba w tv ale nie o tym no odpowiedz????
-ja noooooo zabija.....
-julka taka rutyna to nic dobrego????
-ja:-D:-D:szok::-D:-Dno nieeeeee
-julka to mamuś kup mieszkanie 3 pokojowe żebym nie musiała mieszkać z adamem albo wypuść mnie na jakieś wczasy bo mój związek z adamem mnie dobija
no wyje:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Cześć ciotki-plotki:-D:-D:-D:-D

malinka a co Ty tam robisz pod tą latarnią???:-D:-D:-D:-D

Anka super ten gorsecik :tak::tak::tak: do tego bolerko i będzie ekstra, niech im szczęki opadną:-D:-D:-D

a ja nie poszłam dzisiaj na angielski:baffled::baffled::baffled::baffled:boli mnie głowa i zrobiłam sobie dzień matki:-D:-D:-D:-D
kochana no gdzieś trzeba dorobić pracy brak powiedz tylko na rozmowie że masz 3 dzieci...............no a tak to przyjemne z pożytecznym łącze:rofl2:
Jeszcze tylko Wam pokaze jakie własnie dostalam kwiatki od mojej trojeczki
dowikluś śliczne kwiatuszki no cudo :tak::tak:ja dostałam bukiet polno łąkowych kwiatów od adamai czereśnie sztuk 1 zerwał na działce jak szedł nie zjadł przyniósł mamuni i 2 laurki :tak:od julki laurki sztuk 3 i róże którą o zgrozu urwała sąsiadom ale mówi że nikt jej nie widział:laugh2:a od antka buziaka czekoladki i przespaną noc:-D
poszłam dziś buszować w lumpeksie i sie obkupiłam słuchajcie.wydałam 30zł a kupiłam:
- 2 pary spodenek dla Oliwki-superowe
- cienkie spodnie z paseczkiem
- bluzeczka na ramiaczka
- bluzka na ramiaczka dla siebie
- spodnie z lnu 3/4 dla siebie.

jestem zadowolona z łowów :-):-):-):-):-):-):-):-)
i bardzo dobrze no takie łowy to to co lubię tanio dużo niepospolicie:tak:
A daj mi linka na te avartki co masz moze i ja zmienie.A masz może jakiś przepis na nalesniki z serem
wiktoria no już się stęskniłam za tobą a ty tu nie wpadasz do nas .....no proszę o poprawę:happy:kochana ja w gogle wpisuje ruchome awatary i z kilku stron to ściągałam nawet nie pamiętam z jakich:zawstydzona/y:
naleśniki to wiadomo mąka np pół kilograma (zależy dla ilu osób)mleko ja dodaje też wode mineralną gazowaną są wtedy puszyste i delikatne jajko szczypta soli zmiksyj mikserem i w zależności od kosystencji jak zbyt luźne dosyp mąki jak za gęste wody możesz dolać troszkę oleju do środka wtedy są bardzo elastyczne i można je zawijać jak się chce:happy:ser do farszu:twaróg żółtko lub dwa cukier waniliowy 1 torebeczka cukier zwykły do smaku wszystko dobrze wymieszać usmażyć naleśniki zawijać z farszem i teraz 2 opcje albo zwijasz w rulonik i gotowe albo w koperte i razem z farszem obsmażasz na patelni na masełku ...no t o chyba wsio:laugh2:

madziula ty wiesz że na punkcie prasowania to ja mam małe zboczenie wszystko spodnie bluzki kalesony skarpwtki majtki sznurówki:-D:rofl2:
ale moja przyzła niedoszła teściowa mama piotrka się znaczy powiedziała że jak żyje tyle lat to jeszcze nie widziała żeby ktoś miał taki błysk w szafkach i szufladach z ubraniami i bielizną jak ja:tak::tak::-D:-Da co pochwale się:zawstydzona/y:
tylko chwlalic,ja sie starama miec porzadek w safkach ale z roznym skutkiem
to co wczraj wyprasowlalam jscze lezy na lawie a dzis kolejna partia
na szczescie Weronika nie z tych dzieci co zaraz kipisz robia,cale szczescie:-D:-D:-D:-D

łe tam, u mnie to pewnie nie blyszczy ,bo ciuchy lubią sie potargać ,ale poukładane jest ,co ja poradzę ,że m jak wyciąga koszulkę z dna półki nie przejmuje sie ,że te z wierzchu spadną:laugh2:ale pewnie chwal sie:-D
:-D:-D:-D:-D:-D,moj to samo

U nas bylo tak wczoraj ze upal byl straszny ponad 30`C a po poludniu burza i deszcz:szok::szok: blyskalo sie jak cholera:szok::szok:
u mnie wczoraj bylo 24 w cieniu,na slocu cieplej ale na szczescie u mnie zawsze wiejej wiec chlodzilo

ooooo AGA &EMILI,MOJA SZKOŁA ,W PEŁNI POPIERAM ,BO JA TEZ TAK MAM:-D

tO PRAWIE JAK MÓJ M ,ON ZARAZ SŁUCHAWKI NA USZY ZAKŁADA,ALE OCZYWIŚCIE SIĘ NIE BOI I Z BURZĄ NIE MA TO NIC WSPÓNEGO:-DA JA LUBIĘ popatrzeć na potęgę przyrody mnie to fascynuje ,choć respekt nie powiem ,odczuwam
ja tez uwilebiam patrzec na blyskawice:-)
ale to jakies zboczenie zawodowe chyba:-D

Ja uwielbiam lato upal:tak: leze nad woda wysmarowana oliwka i sie pieke na sloneczku:rofl2:
Wiecie mam problem nie bardzo wiem co zalozyc na komunie.Najgorsze jest to ze wszyscy beda sie na mnie gapili bo beda tam ludzie ktorzy 1 raz na oczy mnie zobacza bo to z arodziny mojego
:baffled:
Ania cokolwiek zalozysz bedzie ladnie:-D
jakas ladna letnia keicka i bedzie git:-)

u mnie cos sie zaczyna chmurzyc,burze n popoludnie nadaja a potem spore ochlodzenie.pogoda w kratke jak w marcu.mogloby sie zdecydowac,bo co schowam buty i kurtki do szafu to zaraz trzeb wyciagac:wściekła/y:

witam przy porannej kawie:-)
wczoraj musialam uspic mala i przysnelam razem z nia,jak juz sie obudzilam byla 23.30 wiec sie umylam i dalje poszlam spac.
mala juz sie obudzila:szok::szok::szok:
ciekawe po co?

trzymjacie kciuki bo my dzis o 14 mamy komisje lekarska Weroniki

Ja tylko na sekunde
Trzymajcie kciuki za mojego jajnika, ide na usg.
luna
Kciuki zacisniete powodzenia

reklama
Do góry