reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
No za bardzo czasu nie miałam zapisałam sie do pracy w internecie i tak sie zastanawiam że zostawie sobie tylko 2 firmy bo nie daje rady a przez to nie mam czasu na BBwitam porannie
idę czytać
widzę że wreszcie jest wiktoria hura!!!!!!!!!!gdzie ty kochana byłaś??
wiktoria12
A daj mi linka na te avartki co masz moze i ja zmienie.A masz może jakiś przepis na nalesniki z serem
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
witam przy porannej kawie:-)
wczoraj musialam uspic mala i przysnelam razem z nia,jak juz sie obudzilam byla 23.30 wiec sie umylam i dalje poszlam spac.
mala juz sie obudzila

ciekawe po co?
trzymjacie kciuki bo my dzis o 14 mamy komisje lekarska Weroniki
wczoraj musialam uspic mala i przysnelam razem z nia,jak juz sie obudzilam byla 23.30 wiec sie umylam i dalje poszlam spac.
mala juz sie obudzila

ciekawe po co?
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Julka jest bombowa!!!!!!!!!!!!!!!siedzi moja julka na podłodze ogląda DDTVN a tam trąbią że dzisiaj dzień matki julka nic cisza za chwilę mamuś dzisiaj dzień matki??ja no tak juliśka julka acha ale ja nie mam matki.... jano jak nie masz????????a ja?????????????????//ty????????????????ty jesteś mamusia ...........to iedy jest dzień mamusi??????????

super pobudka!witajcie wtorkowo
Dziewczyny dziś miałam cudowną pobudkę.
Mój synuś obudził mnie o 8 z bukiecikiem tulipaników w rączkach i wierszykiem prześlicznym.
No poryczałam się z miłości i radości do niego. :-):-)
Zaraz do przedszkola ruszam,bo dziś oprowadzanki na kucykach przedszkolaków mam.
a tymczasem biegnę poczytać
ja dostałam od Pauliny 3 laurki i buziaka:-)
dobra jest
a moja mnie dzisiaj nazwała różową landrynkąno fakt, mam na sobie różową bluzkę na ramiączkach na to różowo-biała koszula w kratkę i blado różowa spódnica to co ja się dziwię
a Misia dzisiaj jest zieloną żabką bo ma zielone getry i zieloną tuniczkę w paseczki
wymieniłyśmy poranne uprzejmości z córcią![]()

na budwoie to ja w dresach latalam:-)ja to mam problem ze spodniamibo mam wielki zad
i nie zakładam spodni od czasu ciąży czyli jakieś 5 lat
ale kupiłam ostatnio jeansy w ciuchach i latam w nich po budowieto juz jakiś postęp
![]()
toc to nalog BBCoś wam powiem
Tylko się ze mnie nie śmiejcie
Włożyłam pranie do pralki i zadowolona siedzę na BB, czekam aż mi się wypierze, tylko że jej nie włączyłam
No gdzie ja mam głowę![]()

myszunia mam drukarę i bardzzo poproszę
karty to nie ja
tekst mojej julki sprzed chwili:
-mama czy monotonia zabija związek???
- jajulka a ty gdzie to usłyszałaś???
-jula chyba w tv ale nie o tym no odpowiedz????
-ja noooooo zabija.....
-julka taka rutyna to nic dobrego????
-jano nieeeeee
-julka to mamuś kup mieszkanie 3 pokojowe żebym nie musiała mieszkać z adamem albo wypuść mnie na jakieś wczasy bo mój związek z adamem mnie dobija
no wyje![]()

kochana no gdzieś trzeba dorobić pracy brak powiedz tylko na rozmowie że masz 3 dzieci...............no a tak to przyjemne z pożytecznym łączeCześć ciotki-plotki
malinka a co Ty tam robisz pod tą latarnią???
Anka super ten gorsecikdo tego bolerko i będzie ekstra, niech im szczęki opadną
a ja nie poszłam dzisiaj na angielskiboli mnie głowa i zrobiłam sobie dzień matki
![]()

dowikluś śliczne kwiatuszki no cudoJeszcze tylko Wam pokaze jakie własnie dostalam kwiatki od mojej trojeczki

i bardzo dobrze no takie łowy to to co lubię tanio dużo niepospolicieposzłam dziś buszować w lumpeksie i sie obkupiłam słuchajcie.wydałam 30zł a kupiłam:
- 2 pary spodenek dla Oliwki-superowe
- cienkie spodnie z paseczkiem
- bluzeczka na ramiaczka
- bluzka na ramiaczka dla siebie
- spodnie z lnu 3/4 dla siebie.
jestem zadowolona z łowów :-):-):-):-):-):-):-):-)

wiktoria no już się stęskniłam za tobą a ty tu nie wpadasz do nas .....no proszę o poprawęA daj mi linka na te avartki co masz moze i ja zmienie.A masz może jakiś przepis na nalesniki z serem

naleśniki to wiadomo mąka np pół kilograma (zależy dla ilu osób)mleko ja dodaje też wode mineralną gazowaną są wtedy puszyste i delikatne jajko szczypta soli zmiksyj mikserem i w zależności od kosystencji jak zbyt luźne dosyp mąki jak za gęste wody możesz dolać troszkę oleju do środka wtedy są bardzo elastyczne i można je zawijać jak się chce

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
tylko chwlalic,ja sie starama miec porzadek w safkach ale z roznym skutkiemmadziula ty wiesz że na punkcie prasowania to ja mam małe zboczenie wszystko spodnie bluzki kalesony skarpwtki majtki sznurówki
ale moja przyzła niedoszła teściowa mama piotrka się znaczy powiedziała że jak żyje tyle lat to jeszcze nie widziała żeby ktoś miał taki błysk w szafkach i szufladach z ubraniami i bielizną jak jaa co pochwale się
![]()
to co wczraj wyprasowlalam jscze lezy na lawie a dzis kolejna partia
na szczescie Weronika nie z tych dzieci co zaraz kipisz robia,cale szczescie

łe tam, u mnie to pewnie nie blyszczy ,bo ciuchy lubią sie potargać ,ale poukładane jest ,co ja poradzę ,że m jak wyciąga koszulkę z dna półki nie przejmuje sie ,że te z wierzchu spadnąale pewnie chwal sie
![]()

u mnie wczoraj bylo 24 w cieniu,na slocu cieplej ale na szczescie u mnie zawsze wiejej wiec chlodziloU nas bylo tak wczoraj ze upal byl straszny ponad 30`C a po poludniu burza i deszczblyskalo sie jak cholera
![]()
ja tez uwilebiam patrzec na blyskawice:-)ooooo AGA &EMILI,MOJA SZKOŁA ,W PEŁNI POPIERAM ,BO JA TEZ TAK MAM
tO PRAWIE JAK MÓJ M ,ON ZARAZ SŁUCHAWKI NA USZY ZAKŁADA,ALE OCZYWIŚCIE SIĘ NIE BOI I Z BURZĄ NIE MA TO NIC WSPÓNEGOA JA LUBIĘ popatrzeć na potęgę przyrody mnie to fascynuje ,choć respekt nie powiem ,odczuwam
ale to jakies zboczenie zawodowe chyba

Ania cokolwiek zalozysz bedzie ladnieJa uwielbiam lato upalleze nad woda wysmarowana oliwka i sie pieke na sloneczku
Wiecie mam problem nie bardzo wiem co zalozyc na komunie.Najgorsze jest to ze wszyscy beda sie na mnie gapili bo beda tam ludzie ktorzy 1 raz na oczy mnie zobacza bo to z arodziny mojego
![]()

jakas ladna letnia keicka i bedzie git:-)
u mnie cos sie zaczyna chmurzyc,burze n popoludnie nadaja a potem spore ochlodzenie.pogoda w kratke jak w marcu.mogloby sie zdecydowac,bo co schowam buty i kurtki do szafu to zaraz trzeb wyciagac

wiktoria12
witam przy porannej kawie:-)
mala juz sie obudzila
ciekawe po co?
Kciuki zacisniete powodzeniaJa tylko na sekunde
Trzymajcie kciuki za mojego jajnika, ide na usg.
luna
reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Ja tylko na sekunde
Trzymajcie kciuki za mojego jajnika, ide na usg.
luna
Luna trzymamy kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Podziel się: