reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

agnes dzięki za cynk chusteczki dada są świetne najbardziej lubie lawendowe:tak:kupujemy też pampersa i niwea jak są na promocji:tak:a hugisy wypuściły właśnie nową serie może fajne spróbuje jak mówisz dowikluś że fajne:tak:bo te hugissy sytare były do niczego:no:jak się miał antek urodzić kupiliśmy 2 paczki jedna do dziś gdzieś leży czasami julka ręce sobie nimi wyciera:-D
kurcze muszę trochę ogarnąć bo niedługo ewon do mnie wpdnie na kawusie:tak:
Malina ,ale masz fajnie z tą wspólną kawą ,a ja się pochwalę ,ze w lipcu będę kawe z myszunią piła ,bo będzie bardzo blisko na wakacjach:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
ja siebie w blond wlosach nie widze :no::no:
ja tez siebie sobie kiedys w blond włosach nie wyobrażałam:-D:-D:-D:-D:-D
a ja nie łązddna- tylko fotografowie dobrzy- i photo shop:-D:-D:-D:-D:-D:-D

wlasnei spakowałam wieeeeeeeeeeeeeeeeeelki 120 l wór ciuchów:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

ale nie ruszam go teraz z miejsca, niech tak stoi az m go wezmie- dla mnei za ciezki:-D:-D:-D:-D:-D

tak wogóle to sie zastanawiam czy on go podniesie:confused::confused::confused::confused::-D:-D:-D

Mogł nie przynosic takich wielkich i pojemnych:-D:confused:

witam przy porannej kawie:-)
wczoraj musialam uspic mala i przysnelam razem z nia,jak juz sie obudzilam byla 23.30 wiec sie umylam i dalje poszlam spac.
mala juz sie obudzila:szok::szok::szok:
ciekawe po co?

trzymjacie kciuki bo my dzis o 14 mamy komisje lekarska Weroniki
trzymam:-)

Ja tylko na sekunde
Trzymajcie kciuki za mojego jajnika, ide na usg.
luna
też trzymam:-)

kochana no gdzieś trzeba dorobić pracy brak powiedz tylko na rozmowie że masz 3 dzieci...............no a tak to przyjemne z pożytecznym łącze:rofl2:

dowikluś śliczne kwiatuszki no cudo :tak::tak:ja dostałam bukiet polno łąkowych kwiatów od adamai czereśnie sztuk 1 zerwał na działce jak szedł nie zjadł przyniósł mamuni i 2 laurki :tak:od julki laurki sztuk 3 i róże którą o zgrozu urwała sąsiadom ale mówi że nikt jej nie widział:laugh2:a od antka buziaka czekoladki i przespaną noc:-D

i bardzo dobrze no takie łowy to to co lubię tanio dużo niepospolicie:tak:

wiktoria no już się stęskniłam za tobą a ty tu nie wpadasz do nas .....no proszę o poprawę:happy:kochana ja w gogle wpisuje ruchome awatary i z kilku stron to ściągałam nawet nie pamiętam z jakich:zawstydzona/y:
naleśniki to wiadomo mąka np pół kilograma (zależy dla ilu osób)mleko ja dodaje też wode mineralną gazowaną są wtedy puszyste i delikatne jajko szczypta soli zmiksyj mikserem i w zależności od kosystencji jak zbyt luźne dosyp mąki jak za gęste wody możesz dolać troszkę oleju do środka wtedy są bardzo elastyczne i można je zawijać jak się chce:happy:ser do farszu:twaróg żółtko lub dwa cukier waniliowy 1 torebeczka cukier zwykły do smaku wszystko dobrze wymieszać usmażyć naleśniki zawijać z farszem i teraz 2 opcje albo zwijasz w rulonik i gotowe albo w koperte i razem z farszem obsmażasz na patelni na masełku ...no t o chyba wsio:laugh2:
malinka super prezenty od dzieci dostałaś.A zwłaszcza ta czereśnia i róża od sąsiadów :-D:-D:-D:-D:-D:-D
wybaczcie ze dzisiaj tylko z biezacej strony odpisze ale ne dam rady :no:
cala noc nie spalam, nie dobrze mi jest bleeeee a w dodatku choroba zaatakowala mnie na calego ledwo gadam :confused2: a w ryju jak w trampku jakbym miala kaca ole ciekawe od czego :eek::sorry:

no to trzymam kciukasy

za Twojego jajnika tez trzymam kciuki

u mnie pogoda taka sama wczoraj bylo cielo jak nie wiem a dzis :sorry:
spróbuj przepłukać gardło wodą z wodą utlenioną lub wodą z solą.
Na mnie lepiej woda utleniona działa.:tak::-)

Ja robie tak mąki tak ok pól kilograma ,2 jajka ,mleko ,szczypta soli i mala łyżeczka oleju .Miksuje jak za rzadkie dodaje mąki jak za gęste mleka Ciasto ma mieć konsyttencje gęstej smietany Zamiast mąki to możesz dac pól na poł z mąką budyń ja daje wisniowy albo jakis inny kolor to dzieciak isie ciesze ze maja kolorowe naleśniki :-D a ser to daje taki gotowy z biedronki z wiaderka a jak juz musze zrobic to ok pól kilo bilego sera cukier wniliowy smietana żóltko mieszam jak twarożek a potem smaruję cienko upieczone naleśniki dżeme i nakladm ser składam i zapiekam ;-):tak:
fajny przepis.Na pewno wykorzystam.:tak::-)

piekna pamiatka;)

czemkamy na nia:-)
cieszę się,że się podoba:-)
mam wysłać pocztą czy przyjedziecie po nią osobiście?
:-D:-D:-D:-D:-D

ale zjestem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wczoraj jak gadalam z mama przez tel to zaczelo cos przerywac a teraz ku/..... calkiem sie zjebbb..... bo ja slysze ludzi a oni mnie nie
cos sie chyba z mikrofoenm stalo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a ja nawet zlotowki nie mam
a trzebaby go oddac do naprawy jak sie sam nie naprawi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
młotkiem go ;-):-D:-D:-D:-D

podmuchalam troche w mikrofon.walnelam pare razy o biurko i dziala,jeb.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a do tego mala juz nielze kaszle:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ale ma mniejsza chrype wiec moze antybiotyk zadziala
musi zadziałać

jesten... i zaraz musze spadac, nie bardzo mam czas czytac...:eek:
wczoraj cały dzien pakowałąam w kartony wszystko.. fuck ile tego jeszcze zostało... wczoraj tyko z komórki wycagnelismy troche rzeczy, msuaialam to poprzegladac, podegregowac co RZECZYWISCIE sie przyda, bo moj to najlepiej by wszystko zostawił:sorry::sorry::sorry::sorry: on jest straszny w tym zględzie ale ja na szczescie nie chomikuje wiec on jęczał i beczał, a ja wyrzucałam:-p:-pjeszcze nie zdążyłam starych płyt mu powywalac z xxx i starymi filmami, bo po co mają miejsce zajmowac jak wszystko w necie jest:sorry:

zaraz znwo sie musze brac za pakowanie:eek:

aaaaaa nie mówiłam wam, ten piecyk co wtedy licytowałam, to wczoraj albo przed wczoraj akurat mnie w domu nie było, i godzine przed było 30,50 i mowie, aaa dam max 40, moize akurat, to kupiłam za 31,01:szok: a ostatnio jak sieziałam to mnieprzebili z 35 na 36:-D i takim oto sposobem dorobiłam sie małego piekarnika za 31 zł:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a dzisiaj mi sie zdupiła mikrofalowka:eek: m wlaczyl i zaczelo z niej smierdziec i nie grzała:eek: więc musze poszukac na allegro jakies taniej, najlepeiej juz jakby była do zabudowy:tak:
fajny zakup,nie zazdroszczę pakowania:eek:

reklama
Do góry