reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
U nas dziś truskawkowy dzień był.
Najpierw naleśniki z truskawkami,potem koktail,następnie truskawki gniecione ze śmietaną i cukrem,teraz zupa truskawkowa :-D:-D:-D:-D:-D:-D
i pękam;-):-):-):-) normalnie spuchłam w brzuchu po truskawkach.:-D:-D:-D:-D

Najpierw naleśniki z truskawkami,potem koktail,następnie truskawki gniecione ze śmietaną i cukrem,teraz zupa truskawkowa :-D:-D:-D:-D:-D:-D
szalenstwo!!! ja dzis z arbuzem szalalam:-D
Tylko zeby Tobie nie usnał do tego czasu:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-Dnie ma takiej opcji:-D:-D

Ja tez uwielbiam truskawki ale az tak nie szaleje:-D:-D:-D:szok:
No to dałas czadu mamuska:-D:-D:-D

Ja dzis widfzialam babke z truskawkami przy drodze ale nie moglam sie zatrzymac bo akurat skrecalam:-(
Ale jutro sobie napewno kupie bo sa pewnie slodziutkie:tak:
Ciekawe czy Laura sie skusi bo arbuza wcina:rofl2:az sie jej uszka trzesa:tak::-D

witram wieczorowo
ale naskrobalyscie duzo:szok::szok::szok::szok::szok:
o kiedy ja mam to ogarnac??????????????
dzis wieksziosc dnia stalam przy zelazku,jesczez musze t wszystko poukladac i pochowac do szafek i pewnie ze 2 godziny ale to juz jutro

komisja zaliczona,weronika wesoła i jak zwykle robila furore swoim zachowaniem:laugh2:
jutro juz bedzie decyzja wiec sie okaze co i jak.
pogoda sie popsula.burzy nie bylo,troche popadalao,wieje i jest zimno.
teraz wiadc ze niebo jest czytse ale juz ciemno

witram wieczorowo
ale naskrobalyscie duzo:szok::szok::szok::szok::szok:
o kiedy ja mam to ogarnac??????????????
dzis wieksziosc dnia stalam przy zelazku,jesczez musze t wszystko poukladac i pochowac do szafek i pewnie ze 2 godziny ale to juz jutro

komisja zaliczona,weronika wesoła i jak zwykle robila furore swoim zachowaniem:laugh2:
jutro juz bedzie decyzja wiec sie okaze co i jak.
pogoda sie popsula.burzy nie bylo,troche popadalao,wieje i jest zimno.
teraz wiadc ze niebo jest czytse ale juz ciemno

ja tez mam tak czasami ze uzbieram mnostwo ciuchow a potem stoje 2h przy zelazku:baffled:Weronika wszystkich powalila:-DCiekawe co narobila, podziel sie:rofl2:

reklama
M mnie wkurzył bo mial zrobic dziewczynom mleko a zajmuje sie caly czas gownami:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:One mi wyły a ja musiałam zapierniczac do kuchni i robic mleko
Tesciowa łazi za mna i truje mi dupe tak jakbym czas wygrała na loterii:szok::wściekła/y:Koniecznie chce mi je pokazac w internecie u siebie i jak tylko wyjde od mlodych to stoi mi nad głowa i mi nadaje
Dowikla czym sie zajmuje twój m????,bo to co misię wydaje to chyba nie to jednak?.........Aco do teśiowej toż to jej pewnie ostatnie podrygi:-D:-DCieżki wybór w ycd sama nie wiem kogo bym chciała w finale a wy??chyba Anię i Piotrka a wy??????????

Do góry