anka26_x_07
Mama Laury :)
A u mnie spia wszyscy oczywiscie oprocz Klaudi
ANKA
To zrob Jemu jakas miła niespodzianke;-):-)
po programie pojde pod prysznic i wyjde ..... a potem atakennnnnn

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A u mnie spia wszyscy oczywiscie oprocz Klaudi
ANKA
To zrob Jemu jakas miła niespodzianke;-):-)
Tylko zeby Tobie nie usnał do tego czasupo programie pojde pod prysznic i wyjde ..... a potem atakennnnnn![]()
szalenstwo!!! ja dzis z arbuzem szalalamU nas dziś truskawkowy dzień był.
Najpierw naleśniki z truskawkami,potem koktail,następnie truskawki gniecione ze śmietaną i cukrem,teraz zupa truskawkowa
i pękam;-):-):-):-) normalnie spuchłam w brzuchu po truskawkach.![]()
Tylko zeby Tobie nie usnał do tego czasu![]()
Ja tez uwielbiam truskawki ale az tak nie szalejeU nas dziś truskawkowy dzień był.
Najpierw naleśniki z truskawkami,potem koktail,następnie truskawki gniecione ze śmietaną i cukrem,teraz zupa truskawkowa
i pękam;-):-):-):-) normalnie spuchłam w brzuchu po truskawkach.![]()
witram wieczorowo
ale naskrobalyscie duzo
o kiedy ja mam to ogarnac??????????????
dzis wieksziosc dnia stalam przy zelazku,jesczez musze t wszystko poukladac i pochowac do szafek i pewnie ze 2 godziny ale to juz jutro
komisja zaliczona,weronika wesoła i jak zwykle robila furore swoim zachowaniem
jutro juz bedzie decyzja wiec sie okaze co i jak.
pogoda sie popsula.burzy nie bylo,troche popadalao,wieje i jest zimno.
teraz wiadc ze niebo jest czytse ale juz ciemno
Dowikla czym sie zajmuje twój m????,bo to co misię wydaje to chyba nie to jednak?.........Aco do teśiowej toż to jej pewnie ostatnie podrygiM mnie wkurzył bo mial zrobic dziewczynom mleko a zajmuje sie caly czas gownamiOne mi wyły a ja musiałam zapierniczac do kuchni i robic mleko
Tesciowa łazi za mna i truje mi dupe tak jakbym czas wygrała na loteriiKoniecznie chce mi je pokazac w internecie u siebie i jak tylko wyjde od mlodych to stoi mi nad głowa i mi nadaje