reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Heej :)
Poczytałam wszystko...siedzę dzisiaj z moim mężusiem..Strasznie mi biedaka szkoda..
Nastawiłam się bojowo i jutro idę robić aferę w ZUS-ie - prosto do naczelnika i nie będę z jakimiś babami w okienku rozmawiała..A co?!!

Wszystkie was cieplutko pozdrawiam i życzę spokojnej nocki

Ostatnia edycja:
reklama
Siema Andzka. Dzieki Wikula. Zaniepokojna, tez trzymam kciuki i uciekam bo dostalam opieprz od Nektarynki, ze mam juz isc sie uczyc. Ide wiec pipki. Milego wieczoru zycze. :-D
nooo porzadek musi byc.. tylko naucz sie porzadnie nie po łepkach.. i jutro masz byc juz naumiana
Nektarynko ja też mam 50mg 2x dziennie to skoro mozna całą dawkę wieczorem to tak zrobie bo do tej pory to już powinien pęknac ten pęcherzyk jak myślisz??
dziwie sie ze nic Ci nie dal na pekniecie bo pecherzyki pekaja jak maja ponad 20mm no ale lekarz wie lepiej.. wez wieczorem a potem po jednej tak jak Ci kazal ale mi mowil ze mozna od razu dwie naraz.. takze ja tak bralam i nie widze przeciwskazan..
Poczytałam wszystko...siedzę dzisiaj z moim mężusiem..Strasznie mi biedaka szkoda..
Nastawiłam się bojowo i jutro idę robić aferę w ZUS-ie - prosto do naczelnika i nie będę z jakimiś babami w okienku rozmawiała..A co?!!

trzymam kciuki za jutro.. zrob tam porzadek

PS martynko co u Ciebie wczoraj bylas u gina?

Spadam Dziewuszki....Popłakać w samotności :-( Miłego wieczorku...
nie placz tam sama tylko zostan z nami na BB - tu tez mozesz plakac- tylko uwazaj coby klawiatury nie zalac;-);-):-):-)
wpadam tylko na chwilę pochwalic sie ze znam juz ocenę z pracy i jestem bardzo zadowolona bo moja praca została przez recenzenta oceniona na 4.5!!!!
a sama pisałam od początku do końca !!!
gratulacje - ladna ocena. A tez jest wazna bo ocena z pracy to jak pamietam 1/4 oceny na dyplomie. Polowa to srednia ze studiow i 1/4 ocena z samej obrony...
:baffled::baffled::baffled:rozumiem cię bo u mnie z M nie raz tak było że ja głodna czekam itd.ale tacy są faceci nie widzą problemu my kobitki jesteśmy za bardzo romantyczne w ten sposób bo my chociaz jeden posiłek chcemy razem zjeść a tu takie coś :wściekła/y:na szczęście mój M już zrozumiał i zawsze jak mówie obiad to migiem jest w domciu no chyba że jest na montażu to wtedy jem sama:tak:
no bo oni to proste msaszyny sa - jak im powiesz to zrobia a jak nie to w zyciu sie nie domysla ze np trzeba cos zrobic w domu. Do nich trzeba mowic DUZYMI DRUKOWANYMI LITERAMI - inaczej nic nie kumaja a jak ak jest to trzeba sie zatanowic czy to nie gej czy pedant...:-):-):-D:-D
Wróciłam od lekarza.
Dzidzia cała i zdrowa. Dziś ciąża ma 16t 2d

Lekarz powiedział, że teraz coraz trudniej będzie ją dokładnie zmierzyć (w sensie długość, bo dzidzia jest już zgięta jakby siedziała) :-)
Zdjęcia nie brałam, bo i tak z tego aparatu usg z przychodni te fotki są takie nijakie.

Jest jedna zła informacja- mój lekarz od lipca nie będzie już przyjmował na NFZ, także muszę zacząć kasę zbierać :-(
no to sie ciesze - jak fajnie ze juz dzidzia taka duza - co do kasy to ja co miesiac u mojego 120 zl zostawiam i tez mnie trafia...ale co zrobic jak na NFZ nie mozna tak isc sobie jak wypadnie odpowiedni dzien cyklu...
Dziewczyny, ja nie zdam tej sesji!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wytrzymuje juz psychicznie :wściekła/y: Nie moge sie zmusic do nauki ani pisania!!!!!!!!
Ratuuuuuuuuuuuuunkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
dasz rade... jak nic sobie poradzisz bo ty zdolna baba jestes i nie ma takiej opcji ze nie dajesz rady - nie w tym wcieleniu:-):-):-)
już wróciłam od gina i jestem i zadowolona i zmartwiona
ponieważ
na lewym jajniku mam małe PCOS a na prawym dwa pęcherzyki jeden 26mm a drugi 17mm ale mam brać od jutra luteinę
z ta luteina to lep[iej wziac jeden dzien pozniej niz za wczesnie bo mozna zahamowac owulacje.
ja uciekam spać dziewczynki i muszę męza znów dziś skusić bo skoro pęcherzyk ma 26mm to lada moment powinien pęknąc
DOBREJ NOCKI DLA KAZDEJ Z WAS
no to pewnie ze kus kus jak najbardziej i najdluzej:-):-)
Boziu nie mam dzisaj sily, z trudem wypedalowalam 15 min. Mialam wielkie checi z wami sobie pogawedzic ale padam. Jutro ide na konsultacje ze specjalista-gin.(tak dlugo wyczekiwana wizyta) a ja nie wiem po co ja tam wogole ide. Chyba jeszcze cos u mnie znajda :eek:
to daj koniecznie jutro znac jak wrocisz co ci powiedzial lekarz...

no pewnie ze idz i zrob awanture - siedza tam w koncu za twoje podatki tez wiec powinni miec respekt wobec nas petentow

Ja tez juz lece spac bo padam... Do jutra kochane slodkich snoofff...

ja juz sie nauczylam,ze jak nie zrobisz awantury,to cie zlewaja!pewnie,ze idz!pokaz im,co to znaczy zadrzec z kobieta lwica!! :tak:

wszystkie poszly spac,wiec zwyczajowo ja zamykam sesje...
slodkich snow...

Kropeczko dzieki za wiadomosc na nk...dopiero odebralam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: chyba zaraz opieprz dostane:sorry::sorry: na wytlumaczenie mam tylko to,ze jestem naprawde zaganiana,a jak mam tylko chwile,zeby wlaczyc kompa,to wchodze na BB a nie na nk :-)

Nie pozabijaj ich tam:-D
Napisz jak Cie nie zamkną za burdę w urzędzie:-D

DZIEŃ DOBRY
melduje że maż dziś rano zgwałcony
a ja idę zjeść śniadanko i kawkę sobie zrobić i do notatek zasiadam bo juz jutro sądny dzień

witaj Katarzynko jak sie czujesz kochana??

Kasiu, to zalerzy czy udowodisz albo czy on się przyzna, ze z jego winy, jeżeli tak to zwróci ale wpierw musisz sama zapłacic a potem po zakończeniu sprawy dostaniesz kase, zależnie od rozpatrzenia sprawy. Możesz też wnioskowac, z tego co pamiętam o podział kosztów sprawy.
Powoływac się możesz nie na jego wine tylko na całkowity i trwały rozpad porzycia małżeńskiego w innym przypadku to separacja, zresztą jesteś w ciąży to i tak pewno bedzie o separacji sędzia mówił.

Jak coś to też conieco moge pomuc.
Poza tym ze pracowałam w sądzie to prawo rodzinne było dla mnie łatwiutkie byłam zwolniona z egzaminu z niego.

reklama
Do góry