reklama
zgadzam sie i rady naszych mamAch te młode mamuśki .Ja pamiętam też tak miałam z młodym .Tylko wtedy internetu nie było i nie było z kim pogadać .Tylko szkoła rodzenia i gazetki z kiosku pozostały do czytania;-)
ja ceratke mam i tez mam zamiar pod prześcieradło wkładac,ale nie zaraz tylko troszke później
andariel
mama super dwójki :]
to pokazuj!!! uwielbiam oglądać te małe ciuszki:-)
_karincia_
Fanka BB :)
No, pokaż :-)musze sie pochwalic! dokonalam PIERWSZYCH zakupow wyprawkowych dzisiaj, spioszki, kaftaniki, skarpeteczki, body....
moje pierwsze zakupy!
A gdzie byłas na zakupkach??
Mothercare, Next i Smyk...
kupilam sporo body z krotkim rekawkiem i kilka bez rekawka (wszystko w rozmiarze do 3 m-cy, czyli 56 to 62cm - w zasadzie wszystko slodziutkie, ale dosc standardowe, niemowlece ubranka dla chlopcow sa dosc proste ;-)
kupilam tez sliczna bluze z kapturem (taka troszke na wyrost ;-) biala z aplikacja w ksztalcie slimaczka
i 3 pary spioszkow, maja napisy typu: ten chlopak jest slodki (this boy is cute) ;-)
i sliczne skarpeteczki ........
kupilam sporo body z krotkim rekawkiem i kilka bez rekawka (wszystko w rozmiarze do 3 m-cy, czyli 56 to 62cm - w zasadzie wszystko slodziutkie, ale dosc standardowe, niemowlece ubranka dla chlopcow sa dosc proste ;-)
kupilam tez sliczna bluze z kapturem (taka troszke na wyrost ;-) biala z aplikacja w ksztalcie slimaczka
i 3 pary spioszkow, maja napisy typu: ten chlopak jest slodki (this boy is cute) ;-)
i sliczne skarpeteczki ........
_karincia_
Fanka BB :)
No ciuszki mogą być fajne
Wstawisz foto??
A zna któraś z Was jakąś hurtownię w Wawie i okolicach z ciuszkami i akcesoriami dziecięcymi??

A zna któraś z Was jakąś hurtownię w Wawie i okolicach z ciuszkami i akcesoriami dziecięcymi??

andariel
mama super dwójki :]
podaję linka do atrakcyjnych cenowo prześcieradeł frotte z gumką, sama zamówiłam tam 3 sztuki; może się komuś przyda:-)
olenka123414
Mama malego Alexa!!!
Ja wlasnie znalazlam artykul w gazecie o materacach dla niemowlat! Nie wiem czy zawsze w takich kolorowych pisemkach pisza prawde ale moze to co napisze przyda sie w czasie wyboru materacyka:-) A wiec cytuje "... Aby zapobiec przed alergia u noworodka i roznymi uczuleniami nie kupuj materaca z trawy morskiej czy wlokna kokosowego- roztocza lubia naturalne materialy. Najlepszy bedzie materac z syntetycznej gabki (wystrzegaj sie lateksowych, bo i te, choc sztuczne, czesto uczulaja) Materac nalezy przynajmniej raz w tygodniu odkurzyc, a przy odpowiedniej pogodzie (powietrze nie moze byc wilgotne)suszyc na sloncu (latem) lub wymrozic (zima)..."
Ja osobiscie jeszcze nie wiem jaki kupic materac i czy wierzyc we wszystko to co pisza gazety... Chyba poczekam i zobacze na co Wy sie zdecydowalyscie
Ja osobiscie jeszcze nie wiem jaki kupic materac i czy wierzyc we wszystko to co pisza gazety... Chyba poczekam i zobacze na co Wy sie zdecydowalyscie

reklama