reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

reklama
Ach te młode mamuśki .Ja pamiętam też tak miałam z młodym .Tylko wtedy internetu nie było i nie było z kim pogadać .Tylko szkoła rodzenia i gazetki z kiosku pozostały do czytania;-)
zgadzam sie i rady naszych mam
ja ceratke mam i tez mam zamiar pod prześcieradło wkładac,ale nie zaraz tylko troszke później

musze sie pochwalic! dokonalam PIERWSZYCH zakupow wyprawkowych dzisiaj, spioszki, kaftaniki, skarpeteczki, body....
moje pierwsze zakupy!

Mothercare, Next i Smyk...

kupilam sporo body z krotkim rekawkiem i kilka bez rekawka (wszystko w rozmiarze do 3 m-cy, czyli 56 to 62cm - w zasadzie wszystko slodziutkie, ale dosc standardowe, niemowlece ubranka dla chlopcow sa dosc proste ;-)

kupilam tez sliczna bluze z kapturem (taka troszke na wyrost ;-) biala z aplikacja w ksztalcie slimaczka

i 3 pary spioszkow, maja napisy typu: ten chlopak jest slodki (this boy is cute) ;-)

i sliczne skarpeteczki ........

No ciuszki mogą być fajne :tak: Wstawisz foto??

A zna któraś z Was jakąś hurtownię w Wawie i okolicach z ciuszkami i akcesoriami dziecięcymi?? :-D

Ja wlasnie znalazlam artykul w gazecie o materacach dla niemowlat! Nie wiem czy zawsze w takich kolorowych pisemkach pisza prawde ale moze to co napisze przyda sie w czasie wyboru materacyka:-) A wiec cytuje "... Aby zapobiec przed alergia u noworodka i roznymi uczuleniami nie kupuj materaca z trawy morskiej czy wlokna kokosowego- roztocza lubia naturalne materialy. Najlepszy bedzie materac z syntetycznej gabki (wystrzegaj sie lateksowych, bo i te, choc sztuczne, czesto uczulaja) Materac nalezy przynajmniej raz w tygodniu odkurzyc, a przy odpowiedniej pogodzie (powietrze nie moze byc wilgotne)suszyc na sloncu (latem) lub wymrozic (zima)..."
Ja osobiscie jeszcze nie wiem jaki kupic materac i czy wierzyc we wszystko to co pisza gazety... Chyba poczekam i zobacze na co Wy sie zdecydowalyscie:-D

reklama
A Olenka to samo czytalam o tym kokosie i mnie to zastanowilo. Ja mam zwykla gabke i nam wystarczy:-D

Do góry