• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

ale to są do przewijania a dziewczyny pytały o takie pod materacyk o wymiarach ok 50/100 które kładzie się pod prześcieradło w miejscu pupy:)
Wiem, ale zastanawiam się, czy takie coś nie sprawdzi się też pod prześcieradłem. Może się mylę, ale mam wrażenie, że to bardziej pozwala oddychać, niż sama ceratka

reklama
Czyli chyba lepiej kupić ceratkę:tak: Muszę ją więc dopisać do mojej listy, bo myślałam, że te podkłady będą lepsze i o ceratce nawet nie myślałam. Dzięki za podpowiedź :-)

Moim zdaniem podklad to podklad a ceratka to ceratka. Ceratka jest wieksza i nie bedzie sie przesuwac pod przescieradlem, a jakiemu celowi ma sluzyc oddychanie ceratki:eek::eek:Jej zadaniem jest nieprzepuszczenie moczu na materac i to wszystko;-)

Nie chodzi o to , żeby ceratka oddychała. Może źle się wyraziłam. Chodziło mi o to, żeby ceratka nie była tak bliziutko pupki maleństwa, tylko coś ja jeszcze od niej dzieliło(oczywiście poza prześcieradłem)

Moim zdaniem podklad to podklad a ceratka to ceratka. Ceratka jest wieksza i nie bedzie sie przesuwac pod przescieradlem, a jakiemu celowi ma sluzyc oddychanie ceratki:eek::eek:Jej zadaniem jest nieprzepuszczenie moczu na materac i to wszystko;-)
Pewnie chodziło o to ,że dupcia maluszka może gorzej oddychać pod taka zwykłą ceratką ,albo ja też źle zrozumiałam;-)

reklama
Ach te młode mamuśki .Ja pamiętam też tak miałam z młodym .Tylko wtedy internetu nie było i nie było z kim pogadać .Tylko szkoła rodzenia i gazetki z kiosku pozostały do czytania;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry