izabela...
Fanka BB :)
wiem, że w sklepie można dostać kokos-grykękurcze... ja tez teraz nic juz nie wiem... a na allegro jak wpisuje "kokos-gryka" to mi tylko te z pianka w srodku wyskakuja![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wiem, że w sklepie można dostać kokos-grykękurcze... ja tez teraz nic juz nie wiem... a na allegro jak wpisuje "kokos-gryka" to mi tylko te z pianka w srodku wyskakuja![]()
Tak??Po przeprowadzeniu małego śledzctw ja kupię k-p-g![]()
Tak??
Czyli jednak ta pianka Cię przekonała??
Ja profilaktycznie miałam ,ale na początku to nie było potrzebne .W zasadzie to może ze 2 razy mi przemokłoja chyba też bardziej jestem skłonna ku kokos-pianka-gryka
a macie zamiar kłaść pod prześcieradło podkłady ceratowe w razie jakby pampers przemókł i nie poplamił się materac?![]()