Kupowałam dokładnie to łóżeczko + materacyk
łóżeczko RADEK II SOSNA KOłYSKA SZUF KLUPS+MAT (611267644) - Aukcje internetowe Allegro
łóżeczko RADEK II SOSNA KOłYSKA SZUF KLUPS+MAT (611267644) - Aukcje internetowe Allegro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I które chusteczki przypadły Ci do gustu?? Biedronka czy Lidl??
Zdecydowanie Lidl ,ponieważ po biedronkowych nawet mnie krocze piecze a co dopiero niemowlaka czy małe dziecko.
Na razie zadnego zapalenia nie nabawiłam się,jak coś będzie się działo (a w ciązy często się zdarza jakiś grzybek lub infekcja) to lekarz myśle ,że pomoże:-)mój synek używa biedronkowych i zadowolony a ja sobie bym do krocza nie używała takich chusteczek bo usuwają naturalna warstwę ochronną co innego tak ale nie tak mocno intymnie.
Ja też juz nie wiem na który sie zdecydowaćgryka-kokos też są dostępne, tak samo jak gryka-pianka-kokos
ja właśnie też się zastanawiam nad gryką-pianką-kokosem lub gryką-kokosem i dalej nie wiem który wybrać![]()
kurcze... ja tez teraz nic juz nie wiem... a na allegro jak wpisuje "kokos-gryka" to mi tylko te z pianka w srodku wyskakujaJa też juz nie wiem na który sie zdecydować
Dziewczyny podpowiedzcie coś :-)