Dziwnie to wygląda no nie?No to zeby was troche rozbawic widzialyscie takie cudo do kapieli niemowlat??
TUMMY TUB - WIADERKO DO KĄPIELI NIEMOWLĄT sklep internetowy zabawki Wrocław
I co wy na to??![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziwnie to wygląda no nie?No to zeby was troche rozbawic widzialyscie takie cudo do kapieli niemowlat??
TUMMY TUB - WIADERKO DO KĄPIELI NIEMOWLĄT sklep internetowy zabawki Wrocław
I co wy na to??![]()

Nie wyobrażam sobie takiego noworodka nietrzymającego jeszcze główki wsadzić do wiadra![]()
Tak, ale w opisie jest że wiaderko dla dzieci od 1 dnia do 3 roku życiazgadzam sie,ale widać,że tam chyba siedzące dziecko jest

Ja wlasnie znalazlam artykul w gazecie o materacach dla niemowlat! Nie wiem czy zawsze w takich kolorowych pisemkach pisza prawde ale moze to co napisze przyda sie w czasie wyboru materacyka:-) A wiec cytuje "... Aby zapobiec przed alergia u noworodka i roznymi uczuleniami nie kupuj materaca z trawy morskiej czy wlokna kokosowego- roztocza lubia naturalne materialy. Najlepszy bedzie materac z syntetycznej gabki (wystrzegaj sie lateksowych, bo i te, choc sztuczne, czesto uczulaja) Materac nalezy przynajmniej raz w tygodniu odkurzyc, a przy odpowiedniej pogodzie (powietrze nie moze byc wilgotne)suszyc na sloncu (latem) lub wymrozic (zima)..."
Ja osobiscie jeszcze nie wiem jaki kupic materac i czy wierzyc we wszystko to co pisza gazety... Chyba poczekam i zobacze na co Wy sie zdecydowalyscie![]()