reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
dziewczyny jestem w szoku:szok:
byłam dzisiaj na wizycie w szpitalu i tak byle jak zrobili mi usg i wpisali taką samą date porodu jak z miesiączki:baffled::wściekła/y:czyli ze to dopiero 16tygodni
i nie wiem co teraz zrobic, chyba poczekam na kolejną wizyte, moze trafie na lepszego lekarza:-p

Ale Ci mieszaja z tymi datami MartaF:baffled:
Joann- a Ty to juz naprawde moglabys sie rozpakowac..hehe;-)

Ale nam sie piekna pogoda zrobila dziewczynki!! Podobno jutro i pojutrze ma byc przepiekna pogoda. Moze jakies spotkanko na lonie natury jutro?

Emili- no wiem wiem, ze tu trudno przewidziec ale podobno naprawde ma byc cieplo. Nasz szef w Smythcie wytargal na sklep nawet wszystkie zapasy basenow bo spodziewaja sie tlumow ludzi. Takze oby..!

Cześć Mamuski
Dziś było nawet ładnie, to może coś bedzie z tej pogody

Jak to Franio ma roczek???:szok::szok::szok:
przecież on się niedawno urodził!!!!!!
Sto lat Franio!!!

My dziś byliśmy na urodzinkach u synka kolezanki na 2 latkach, było bardzo miło spotkac sie z Martuska i Didi :tak:

Jutro jedziemy do ambasady składac wniosek, zwolnił się termin :-)
Teraz musze tylko kupić bilety i wakacje w PL :-)

Tak Anineczka- w sobote jest Volvo Ocean Race. Trwa juz od tygodnia i bedzie trwal do 6 czerwca. Ale w sobote opyla sie pojawic bo bedzie tez pokaz tych samolotow co sa na Air Show. Red..cos tam. Takze my jedziemy na Salthill. Aaron specjalnie zapowiedzial szefowi,ze sie spozni do pracy bo chce koniecznie je zobaczyc. Ma manie na punkcie samolotow. Jak maly chlopiec, leci do okna jak tylko slyszy ze cos leci..;-)

reklama
Misia to dokładnie jak moi chłopcy z tymi samolotami :-D:-D
A Antek to już ma fioła na ich punkcie.Samolociki walają się po całej chacie.
A,że lotnisko Dublińskie tylko 30km od nas to samoloty latają naprawdę nisko i raz na jakiś czas mamy obowiązek pojechac na lotnisko na parking widokowy i zbijamy bąki a Antek z podniecenia skacze po masce auta :eek::eek:
O której będą te samoloty w Galway?
O 13 mają byc te żaglówki w zatoce a Red Arrows o 11:30 :baffled: No nie zdążymy na pokaz :no:
Volvo Ocean Race 2008/2009

Do góry