karola82_82
mama slicznego Michałka
Dobranoc!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
. najbardziej wkurza mnie to ze tym ktorzy to totalnie olewaja panstwo placi za kurs a ci co chca sie uczyc musza placic i patrzec na takich 

mam nadzieje ze babka poswieci mi wiecej czasu. mimo wszystko musze jednak przyznac ze po pierwszej lekcji zaczelam wiecej rozmawiac z moim M. wiec cos w tym jest
nadgodzinki mi się przydadzą
normalnie przepracuje w tym tyg aż 24 godz 

Pranko sie pierze ,ja pije wczesna jak na moje mozliwosci kawke
milej pracy
Dasz rade i tak ja Ania mowi cwicz 

ale musze czekac...a moje pytanie główne to poród w szpitalu płace ubezpieczenie w Anderzorg w wysokosci 99.25euro EXTRA BASIS czy z tym ubezpieczeniem mimo wszystko bede musiala zaplacic za poród w szpitalu?bo dzis przyszla do mnie polozna na wizyte kontrolna i stwierdzila ze rodzimy w domu bo w szpitalu bede musiala zaplacic 400euro nagle z tym wyskoczyla a ja od początku nastawiam sie na szpital i niechce w domu (ale nie pytala jakie mam ubezp itd)a do ubezpieczalni niemoge sie dodzwonic bo mam tel na karte (głupota)
a do szpitala niemoge znaleść numeru telefonu wspomne ze chce rodzić w Hoornie, takze fajnie by bylo gdybyście jak najszybciej odpisaly na moje pytanie z góry dziekuje i pozdrawiam...zajrze potemWitam jestem Gosia ;p znalazlam przez przypadek Wasze forum ale ciesze sie
Również mieszkam w holandii obecnie w Enkhuizen ale za miesiac sie przeprowadzamy do Hagi bo udalo nam sie kupic mieszkanie i teraz czekamy tylko na spotkanie z notariuszem
Ale chcialam głownie zapytac (wiem ze juz poruszalyscie ten temat ale zgubilam Wasze wypowiedzi i jesli to nie problem to fajnie gdyby któraś sprobowala sie powtórzyc:-))
jestem 4 dni po terminie strasznie sie juz wsciekam. ze nadal mnie nic nie łapieale musze czekac...a moje pytanie główne to poród w szpitalu płace ubezpieczenie w Anderzorg w wysokosci 99.25euro EXTRA BASIS czy z tym ubezpieczeniem mimo wszystko bede musiala zaplacic za poród w szpitalu?bo dzis przyszla do mnie polozna na wizyte kontrolna i stwierdzila ze rodzimy w domu bo w szpitalu bede musiala zaplacic 400euro nagle z tym wyskoczyla a ja od początku nastawiam sie na szpital i niechce w domu (ale nie pytala jakie mam ubezp itd)a do ubezpieczalni niemoge sie dodzwonic bo mam tel na karte (głupota)
a do szpitala niemoge znaleść numeru telefonu wspomne ze chce rodzić w Hoornie, takze fajnie by bylo gdybyście jak najszybciej odpisaly na moje pytanie z góry dziekuje i pozdrawiam...zajrze potem

W jakiej dzielnicy Hagi będziesz mieszkać

Dziękuję za wiadomość
, 300e to trochę dużo
, więc muszę popatrzeć na te pensionaty tylko obawiam się, że chyba za późno się za to zabrałam, znalazłam jeden tani hotel, ale wszystko już zarezerwowane do września