Ciao dziewczynki!!
Dzis z rana cudna wiadomosc. Przyszly papiery o maternity- przyznali mi maxa. Jak ja sie ciesze! Nareszcie odrobina wiecej kasiory :-)
Didi- impreza wypasiona. Taka po polsku

Solenizant moze bokserem bedzie w przyszlosci...ale zeby tak na dziewczyny tez z piesciami...no no....
Slyszalyscie o tych Polakach w Tralee co jeden drugiego nozem zadzgal na komunii ich dzieci?? Co za porazka....A najsmieszniejsze jest to, ze oni obydwoje pracowali z Tata mojego A w fabryce...co za wstyd. A jakie biedne dzieci...:-(
A po drugie, czy slyszalyscie o tych cygankach, ktore grasuja po Galway, hipnotyzuja ludzi i ich okradaja? Czytalam na forum mnostwo wypowiedzi, ktore ostrzegaly przed nimi. Podobno zaczynaja cos gadac, a potem jak tylko spojrzysz im w oczy to od razu po tobie. Oddajesz cala kase z portfela a nawet idziesz to bankomatu i wyplacasz dla nich kase. Porobily juz tak kupe ludzi. Tragedia!!
Dzisiaj mamy taka pogode, ze az ciezko uwierzyc! A mowilam, ze zapowiadali!!

Moj szef szczesliwy na maxa- baseny ida jak woda. Aaron mowi, ze 90% klientow dzisiaj w Smythcie to Polacy. W szale kupuja lopatki i wiaderka:-)
Ja chyba tez wywale kawalek nogi przed dom, chociaz podejrzewam, ze po 5 minutach bede sapac jak baset!