reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

No to wlasnie te Red Aarows to ten pokaz samolotow prawda? A z tymi zaglowkami to jakos dziwnie, przeciez one tam caly czas stoja...my ogladalismy we wtorek...Czy cos innego ma teraz byc? Te samoloty pewnie dlugo latac nie beda wiec moze uda sie przemiescic z Salthill do Dockow...

Edit- a nie, tu w tym planie jest napisane ze oba wydarzenia maja miejsce na Salthill. No to super.

Ostatnia edycja:
reklama
Tak Ci Red Arrows to samoloty,mąż mój się śmieje,ze nawet dobrze,ze nie bedziemy na pokazie bo jeszcze jakieś drzwi na nas mogą spaść :sorry::sorry:
Uwielbiałam w Galway pokazy Air Show,no ale już ich nie ma :sorry:

Dziękujemy raz jeszcze za życzonka :-)..

El@, jeszcze jedna ważna rzecz-studia w Pl zeby się liczyły do okresu składkowego, musiały być stacjonarne. Ja nie dodawałam żadnego listu chyba, ale na pewno nie zaszkodzi jak napiszesz. I to prawda, że trzeba walczyć i się odwoływać, oni pewnie bazują na tym, że wiele osób po pierwszej odmowie macha na to ręką i nie próbuje dalej...

No mam nadzieję, że pogoda w końcu będzie ok, bo w niedzielę chcemy zrobić małe przyjęcie dla Dzieci, najlepiej by było w ogródku, żeby się wyhasały...

Ja raczej na Volvo Ocean Race się nie wybieram, przerażają mnie korki z i do Claregalway i w samym mieście... W przyszłym tygodniu pojadę sobie łódeczki obejrzeć.

Ale mam lenia, wciąż w piżamie siedzę, dookoła mnie bałagan, a mi się nie chce tyłka ruszyć...

hejka..
ja chcialam wczoraj napisac jakby bylo spotkanko to ja chetnie ale niestety wrzeszczaca dziewczynka nie dala mi napisac ani slowka

po wczorajszej imprezie u kolegi moj syn z bolacym okiem i Juleczka od Martusi tez oko spuchniete bo solenizant bil z piesci ... i pchal na drzwi wiec moj go z kopa i powiedzial ze nie ma bic go ..no ale oko boli..a do tego dzisiaj mi wymiotuje od rana i lezy taki nieteges...a to do niego niepodobne...wiec nawet spotkanko gdyby bylo to ja niemoglabym :-( coz dzieci na 1 miejscu ...a ja tak nie luie jak on taki lezacy...

ehh...

Hej
Opalacie się?
Pogoda cudowna.Chyba zaraz wyskoczę na ogródek wystawic swe blade lice :-D

Didi wow jaka imprezka :szok: z rękoczynami :eek::eek:
A solenizantowi się prezenty nie spodobały czy co? :baffled::eek::eek:

Ciao dziewczynki!!

Dzis z rana cudna wiadomosc. Przyszly papiery o maternity- przyznali mi maxa. Jak ja sie ciesze! Nareszcie odrobina wiecej kasiory :-)

Didi- impreza wypasiona. Taka po polsku:-D Solenizant moze bokserem bedzie w przyszlosci...ale zeby tak na dziewczyny tez z piesciami...no no....

Slyszalyscie o tych Polakach w Tralee co jeden drugiego nozem zadzgal na komunii ich dzieci?? Co za porazka....A najsmieszniejsze jest to, ze oni obydwoje pracowali z Tata mojego A w fabryce...co za wstyd. A jakie biedne dzieci...:-(

A po drugie, czy slyszalyscie o tych cygankach, ktore grasuja po Galway, hipnotyzuja ludzi i ich okradaja? Czytalam na forum mnostwo wypowiedzi, ktore ostrzegaly przed nimi. Podobno zaczynaja cos gadac, a potem jak tylko spojrzysz im w oczy to od razu po tobie. Oddajesz cala kase z portfela a nawet idziesz to bankomatu i wyplacasz dla nich kase. Porobily juz tak kupe ludzi. Tragedia!!

Dzisiaj mamy taka pogode, ze az ciezko uwierzyc! A mowilam, ze zapowiadali!! :cool2: Moj szef szczesliwy na maxa- baseny ida jak woda. Aaron mowi, ze 90% klientow dzisiaj w Smythcie to Polacy. W szale kupuja lopatki i wiaderka:-)
Ja chyba tez wywale kawalek nogi przed dom, chociaz podejrzewam, ze po 5 minutach bede sapac jak baset!:-D

Misia to wyślijcie tego słonka troszke do Limerick:)
A ta libacja komunijna bo inaczej nie można tego nazwać to wstyd i jeszcze raz wstyd. Tragedia dla dziecka. Współczuje reszcie polaków mieszkających w Tralee.

reklama
Do góry