P
patrysia*
Gość
OLICA słodki brzusio:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zaniepokojona !!!! Moje serdeczne gratulacje !!!!
Asiq gratuluję dwóch bąbelków :-)
Teoria spiskowa[FONT="]
Hmm, cos mi tu nie pasuje w tej historii :
Dla mnie sie nic nie trzyma kupy, chyba ze slowa pisanego nie rozumiem.
[/FONT][/COLOR][FONT="][/FONT]
Hanka - i jak - żyjesz, gdzie spałaś - w domu czy na dworzePrzez nich wpadam w nerwice, nie mogę mieć własnego życia bo wiecznie się martwie o nich a raczej o matke. Musiałam się czymś zająć bo oczywiście jak na złość nie było prądu. Gotuje takie wynalazki, że mój mnie albo przeleci dzisiaj bo będzie takie pyszne albo wywali z chałupy że chciałam go otruć.
Po****** to życie mówie wam.![]()
Nietorzy lubia sie klocic ( ja na przyklad ale moj m. nie lubi).
i tak jak u mnie - mój M zawsze powtarza - "nie będę z Tobą rozmawiał na ten temat bo nie chcę sie z Tobą kłócić"to tak jak u mnie hihi![]()
Ty to kochana potrafisz delikatnie dolewać oliwy do ognia;-)
P.S. W sumie nie taki zly ten lakrz skoro nawet betke robi.
Hanka - Ty niemiłaA tobie co hormony buzują???? Ściągnij troche lejce bo nie mam ochoty podnosić sobie ciśnienia. A wierz mi potrafie być niemiła.
Pytam się o zamieszkanie bo różne są widełki wyników.
A twój lekarz to debil.
Tyle.
i jeszcze już przez sz;-)jak mozna napisac ciąża przez O albo hormony przez ch..
no a ja to potem nadrabiamkobitki oszalałyscie prawie 25 tysiecy postów.. pogieło nas totalnie... do konca roku jak tak dalej pojdzie to bedzie z 50-60 tysiecy.. a propo w niedziele mam urodzinkiale bede dopiero wieczorem w sobote na wesele idziemy
![]()
My jakoś teraz ostatnio przez 5 dni to codziennie
To namieszałyście wczoraj z tymi urodzinami - więc ja złożyłam spóźnione na luty;-)no moje moje to takie dziwne miec obecnie 29 lat :-) hehe ok wiem wiem stara dupa ze mnie jak to sie nabija M ciagle bo on kurna mlodszy :-):-)
też mi to przeszło przez głowęMoim zdaniem to cioza albo tarczyca, lekarz to skonczony debil. No i co czekamy na USG (tylko swoje).
Zakrecilam sie, jak chlop babe na ponizszym filmiku :
święte słowatoz tak sie nie da zyc -zeby sie nie napic...
trudno wyczuc a pobolewalo cie chociaz troszke?kochane jak sądzicie zdążył pęknąć ten mój pecherzyk?? bo wczoraj wieczorem wzięłam już luteinę a w srode miał 26mm i w każdej chwili powinien pęknąć to mam nadzieję że w ciagu tych 24 godzin co minęło od wizyty u gina do wczoraj wieczór jak wzięłam luteinę to już sie jajeczko uwolniło
dzis 18,5 mm wiec podejrzewam ze w niedziele peknie.. zobaczymy..Nektarynko - jak pęcherze dzisiaj![]()
A my dalej w domu
Impreza się rozpocznie po 22:-)
trudno wyczuc a pobolewalo cie chociaz troszke?
dzis 18,5 mm wiec podejrzewam ze w niejedzle peknie.. zobaczymy..
To zapowiada sie impreza do rana:-)
Będzie siedziało
Bliźniaczki poszły spać więc mam czas dla siebie, to moge trochę z wami poklikać:-)
Eva - to dobry pomysł z tym lekarzem - wszystko bedziecie wiedziećo dzieki za te infono on wczoraj dostal silny lek przeciwzapalny - sterydowy
jednorazowo zastrzyk a jak wykupi ma brac Slfasalazin EN ktory moga brac nawet kobiety w ciąży o ile jest to wskazane
zdecydowalismy ze najlepiej bedzie jak pojdzie do androloga i sie dopyta u źródła! znacie jakiegos dobrego w Warszawie?
![]()
Domelko - kochana doczytałam, ze test negatywny - przytulam - trochę dziene, że nie masz @ - ja myślę tak jak dziewczyny - zrób betęWitam się ze wszystkimi:-)
poradzcie mi co zrobic, jestem 9 dni po spodziewanej @ i jeszcze nie przyszła. Testować teraz czy czekać do rana?
P.S nadrabiam:-)
mok P. ma wlasnie CRP ok 50 !!!![]()
zapomnialam napisac.. pecherzyk od srody urówm 3,5mm teraz ma 18,5mm wiec czekam az jeszcze podrosnie i peknie.. kolejna izyta we wtorek..
Wikulaa - podziwiam za porządki - ja nienawidzę prasowaćWłaśnie doprowadzam moje mieszkanko do ładu...łazienka już lśni, kuchnia też, zostało mi tylko zmycie podług, a na konie prasowanko, trochę tego jest, masakra...Ale za to jutro jedziemy z firmy mojego męża na fajowy wyjazd, co prawda to tylko 2 dni, ale i tak będzie fajnie
Będziemy jeździć na quadach, grać w painball, mają też być skutery wodne, także rozwywek full, a wieczorkieem imprezka w stylu hawajski - i tu pojawia się problem - w co ja mam się na nią ubrać????????? Podpowiedzcie coś, plissssssssssss!!!!
Staniczek kolorowy i spódniczka ze słomy;-)
Martynko - trzymam kciuki - mam nadzieję, ze się udało - i jeszcze te poprawki Twoje i M ;-)Witam po kilku dniowej przerwie!
Otóż nic nie pisałam bo chciałam tym razem nie zapeszyć... i dziś o 9:50 miałam 2 IUI jestem teraz pełna nadziei i cieszę się że już mam ją za sobą.
Zajączku - to dobrze, że M wróci do tej pory;-)Słuchajcie...Z mojego HSG jednak nici w tym cyklu
Dodzwoniłam się w końcu do szpitala...
Aha - w związku z powyższym jest nadzieja że M. wróci natenczas
śliczna:-):-):-)Dzień dobry :-)
Przepraszam ale dopiero nadrabiam zaległości ;-);-) zaraz wszystko przeczytam
O to moja córcia![]()
Bernardko - ja myślę, że zdążył - miałaś tylko M pogwałcić intensywnie, żeby wspomóc pękanie;-)kochane jak sądzicie zdążył pęknąć ten mój pecherzyk?? bo wczoraj wieczorem wzięłam już luteinę a w srode miał 26mm i w każdej chwili powinien pęknąć to mam nadzieję że w ciagu tych 24 godzin co minęło od wizyty u gina do wczoraj wieczór jak wzięłam luteinę to już sie jajeczko uwolniło
u mnie na razie bez zmian - dzięki, ze pytaszAndzia
Urzeduje na calego. Fajowo jest. Dzisiaj dostalam malpe wiec mnie troche brzunio boli ale jest git gitara
A co u Ciebie ?
Hehe
ZObaczymy czy do mnie @ nie zawita na imprezie:-) Bo ja mam szczęście do dostawania @ u nich
wizyta we wtorek.. chodzi o to czy peknie.. a ja bede dzialac.. no nie bede czekac az do wizytyDlaczego we wtorek - do tego czasu moze być już po owulce - działaj przez weekend intensywnie;-)