Nektarynka
Fanka BB :)
Nie, Kroptusi 22 lutego w przyszlym roku. Netarynce w nieziele![]()
no nizle niezle.. napierw myslalam ze sobie jaja robisz abym sobie sama złożyłaJezu, przeciez ja jestem psychiczna. Napisalam Nektarynce, zeby Nektarynce zlozyla w niedziele zyczenia..... Psycha siada![]()
Dobra, dobra, ty żeś się nam tak przedstawiła jak dobra cnotka niewydymka a ty tu dobry wariat jesteś.:-)

tak kroptusiu... ja bede w niedziele sobie samej skladałabardzo zabawne nie nabijam sie....JESZCZEraz myslalam ze to przejezyczenie, dwa tez noooo za trzecim napomknelam delikatnie....i ja dzis jestem pierdzielnieta nie Kaprycha
Kaprycha - z Toba ok, ze mna gorzej...bo zglupialam o jakiej implementacji pisze Nekatryna, myslalam ze swojej a ona owu przeciez jeszcze nie miala bosze...
Co do Nektyrynki to wiem ze ma urodzinki wspominala NIE JA...LUDU :-) mialam suwak chwile ale po ur klapna
Nie mam na Was sil, jak juz Kaprycha Nektaryna sklada Nektarynie zyczenia to jest zlenogi mi zdretwialy i wolaja "poloz nas pietro wyzej" jutro wpadne od rana co tam sie dzialo, bo widze wszystkie zakrecone :-)
ps. przez Was spalilam M nalesniki a potem czajniek....no komments![]()

owu jeszcze nie było..
wiesz odnośnie tych błędów..facetowi także nie wypada.. jakoś tak mi sie napisało.. w kazdym razie strasznie mnie raża.. jesli jest to jakis blad jeden na jakis czas to oki, bo nie mówie ze ja jestem swieta, wale duzo literówek a potem poprawiam posta pol godziny jak zauwaze.. tak jakos mam.. taka moja wadaa facetowi wypada?!?!![]()
no no no.. ładniutki ten wykresik jak jeszcze bedzie sie ze 3 dni taka tempka utrzymywac to z miłą chęcią Ci pogratuluje.. tak jeszcze z 3 dni.. a potem to testuja u mnie temp 36,9
266df5 Ovulation Charts
zreszta zobaczcie wykres w tym cyklu - Nektarynko - skomentujesz fachowo???:-):-):-)

przytulam kochanie i trzymam kciuki by wszystko było dobrze..a ja niestety mam zle wiadomosci :-( moj mąż pa na 90% nieuleczlna chorobę reumatyczna zzsk czylu zesztywnienie stawow kręgoslupowych O ZZSK
![]()
i tak i nie.. ja kiedys mialam ogrom białego sluzu i nie było fasoli a raz nie miałam i tez nie było.. wiec nie wiem od czego zalezy..a tempke dzis mierzylas?? bo jak biały śluz to tak jakby na fasolke![]()
i wpadłam jak kompot w śliwkeNektarynka.... Kaprycha i tak juz to pewnie odnotowała![]()

kochana nie wiemy jaka masz tempke podstawowa wiec te 36,6 to moga byc wysokie tempki.. takze nie mów hop ze to juz @..Mierzyłam ale jest 36,6 więc nici z fasolinki.
Aj, po huk mi ten test skoro tempka dziś 36,6;-)
mniam... ja takze sie napijem.. jeszcze nie było owulki wiec mogeCześć dziewczynki.Tak jak obiecałam wczoraj ;-)
przykro mi kochanaI dupa zbita, 1 krecha