weri
Fanka BB :)
weri skarbie weź herbatke pij z miodkiem, sokiem malinowym i cytrynką... trochę słodkie, ale na ewentualne przeziębienie nie ma dla nas nic lepszego... plus nawet gdy nie jesteś przeziębiona, to na pewno nie zaszkodzi...
a i unikaj słodkości teraz, bo to sprzyja rozwojowi barterii![]()
pije i herbatki i mleko z miodkiem ale to raczej koi chore gardelko a to zatoki mnie bola
a w nocy obudzilam swojego zeby mi herbate zrobil i zjadlam kanapke z czosnkiem odkad jestem wciazy niedobrze mi na sam ten zapach ble jak ja nie nawidze czosnku!
ale troche poczulam sie lepiej z rana za to znow mi zle:-(
jestem pewna ze dam sobie rade probowalam wytlumaczyc mojemu facetowi ze chcialabym sama dojsc do wszystkiego powiedzial ze powie zeby nie przyjezdzala ale ja wiem ze bedzie jej przykro i nie zrozumie tego, a on chyba do konca nie wie o co mi chodzi twierdzi ze byloby mi latwiej
chcemy poleciec do polski ochrzcic dziecko jak tylko zalatwimy mu paszport i nie stac nas kupowac jego mamie biletu juz tyle gosci sprosilysmy w ostatnim czasie i bylo by juz troche kasy na wyprawke dla dziecka nie mamy nic dla malenstwa musimy wszystko kupic i odkladac na slub normalnie cala w nerwach chodze:-(

dziwne uczucie
na szczescie na slub juz trochce odlozylismy jak bedziemy w polsce chcemy zalozyc lokate do slubu jeszcze rok to cos sie naodklada