cześć dziewczyny:-)
Pearl oddaj nam sloneczko!!!!
Pogoda jest bura i ponura
Mala wstała po 5tej- ja przejełam dyżur, myślalam, ze o 7mej pojdzie spać, a gdzie tam tejprzekazałam tatusiowi i dziecie podobno dopiero o 9tej poszło spać, i poźniej tak wszyscy razem spaliśmy do 11tej

teraz gwiazdeczka walczy w łózeczku a co by nie iść na drugą drzemkę a ja się wyleguje z kawcią i zbieram siły bo po południe jadę spościć manto
Surv prosimy o zdjęcia Florki z guru

Ja dzisiaj też nie wytrzymalam i dalam moim dzieciom już prezenty- Kornelkowi zegarek (taki z bajerami, typu pilot do telewizora i takie tam) a Tosi "odkrywcze pudelko" bardzo fajna rzecz (poszukam na necie i wstawie na odpowiednim wątku
) małej bynajmniej bardzo się podoba
Kaja gratulacje!!! Fajnie, że tak szybko znalazł sie Wam kupiec
Powiedz mi tylko albo daj wskazówki jak mozna tak szybko sprzedać mieszkanko, bo ja mam wrażenie, ze nigdy naszego nie sprzedamy

Renia to już jutro wyjeżdżacie??Losie ale ten czas leci??Napewno wybyczycie się za wszystkie czasy
a M w zasadzie tam będzie potrzebna tylko jedna ręka do trzymania drinków

daj koniecznie znać jak Tymek zniósl wczasy, bo my za miesiąc lecimy i już w glowie robie sobie analizę, co pakować;-)
Izabelka mój Kornelek wydawalo mi sie zawsze jak był maly, że taki grzeczniutki i ulozony, że nie maluje ścian, a tu gdzieś za pare miesięcy po moich przemyśleniach zobaczyłam pomysłowość ojego dziecka-otóż on nie malowal ścian a szuflady z boku( tak że prawie nie dalo rady zauważyć
) teraz to wspominam to ze śmiechem, ale wtedy to jakoś mi nie bylo do śmiechu;-)
Agnik dzięki za info
ja jutro mam widzenie z teściową
Julia współczuje perypetii zębolowych, a dzisiaj za znieczulisz ból zęba

Ja dzisiaj z Liwus też będziemyy sie znieczulały

Pabla nie przejmuj się, że Lence jeszcze nie wyszly zębusie, bo podobno im później tym zdrowsze będą
Zainab, Lenko i Tymusiu - wszystkiego najlepszego i najpiękniejszego w ostatniej miesięcznicy:-):-):-):-):-)
Pearl oddaj nam sloneczko!!!!

Surv prosimy o zdjęcia Florki z guru

Kaja gratulacje!!! Fajnie, że tak szybko znalazł sie Wam kupiec

Renia to już jutro wyjeżdżacie??Losie ale ten czas leci??Napewno wybyczycie się za wszystkie czasy

Izabelka mój Kornelek wydawalo mi sie zawsze jak był maly, że taki grzeczniutki i ulozony, że nie maluje ścian, a tu gdzieś za pare miesięcy po moich przemyśleniach zobaczyłam pomysłowość ojego dziecka-otóż on nie malowal ścian a szuflady z boku( tak że prawie nie dalo rady zauważyć

Agnik dzięki za info

Julia współczuje perypetii zębolowych, a dzisiaj za znieczulisz ból zęba

Pabla nie przejmuj się, że Lence jeszcze nie wyszly zębusie, bo podobno im później tym zdrowsze będą

Zainab, Lenko i Tymusiu - wszystkiego najlepszego i najpiękniejszego w ostatniej miesięcznicy:-):-):-):-):-)