reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

cześć dziewczyny:-)
Pearl oddaj nam sloneczko!!!!:-p Pogoda jest bura i ponura:crazy: Mala wstała po 5tej- ja przejełam dyżur, myślalam, ze o 7mej pojdzie spać, a gdzie tam tejprzekazałam tatusiowi i dziecie podobno dopiero o 9tej poszło spać, i poźniej tak wszyscy razem spaliśmy do 11tej:-D:-D:-D teraz gwiazdeczka walczy w łózeczku a co by nie iść na drugą drzemkę a ja się wyleguje z kawcią i zbieram siły bo po południe jadę spościć manto:crazy:
Surv prosimy o zdjęcia Florki z guru:-D:-D:-D:-D Ja dzisiaj też nie wytrzymalam i dalam moim dzieciom już prezenty- Kornelkowi zegarek (taki z bajerami, typu pilot do telewizora i takie tam) a Tosi "odkrywcze pudelko" bardzo fajna rzecz (poszukam na necie i wstawie na odpowiednim wątku:tak:) małej bynajmniej bardzo się podoba:-D
Kaja gratulacje!!! Fajnie, że tak szybko znalazł sie Wam kupiec:tak:Powiedz mi tylko albo daj wskazówki jak mozna tak szybko sprzedać mieszkanko, bo ja mam wrażenie, ze nigdy naszego nie sprzedamy:no::crazy:
Renia to już jutro wyjeżdżacie??Losie ale ten czas leci??Napewno wybyczycie się za wszystkie czasy:-p a M w zasadzie tam będzie potrzebna tylko jedna ręka do trzymania drinków:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D daj koniecznie znać jak Tymek zniósl wczasy, bo my za miesiąc lecimy i już w glowie robie sobie analizę, co pakować;-)
Izabelka mój Kornelek wydawalo mi sie zawsze jak był maly, że taki grzeczniutki i ulozony, że nie maluje ścian, a tu gdzieś za pare miesięcy po moich przemyśleniach zobaczyłam pomysłowość ojego dziecka-otóż on nie malowal ścian a szuflady z boku( tak że prawie nie dalo rady zauważyć:-p) teraz to wspominam to ze śmiechem, ale wtedy to jakoś mi nie bylo do śmiechu;-)
Agnik dzięki za info:tak: ja jutro mam widzenie z teściową:-p
Julia współczuje perypetii zębolowych, a dzisiaj za znieczulisz ból zęba:-D:-D:-D:-D Ja dzisiaj z Liwus też będziemyy sie znieczulały:-D:-D:-D:-D:-D
Pabla nie przejmuj się, że Lence jeszcze nie wyszly zębusie, bo podobno im później tym zdrowsze będą:tak:
Zainab, Lenko i Tymusiu - wszystkiego najlepszego i najpiękniejszego w ostatniej miesięcznicy:-):-):-):-):-)

reklama
My już po zakupach.....bez prezentów dla Laury i mamy, za to z boomboxem dla małej, kupionej na oślep płycie z piosenkami, która okazała się diskopolową wersją kołysanek oraz z prezentem dla dużego dziecka, czyli lustrzanką:-p W sumie M sam sobie kupił, a że prawie nigdy nic sobie nie kupuje, to niech ma.... w końcu dzień dziecka jest:-) A prezenty właściwe oblecimy jutro, dziś za późno się wygrzebaliśmy i w smyku itp. sklepach był dziki sajgon:baffled:

Zaraz siadam do małej robótki, a potem do rozgrzebanych kartek roczkowych....bo się tak ślamazarzę, ze na wrzesień będą:-p

Kaja, ta neurolog co ja byłam, ma bardzo dobrą opinię i w sumie ze sposobu, w jaki dziecko badała mi się podobała, natomiast nie podobało mi się głównie to parcie na szukanie choroby, której ona sama nie znalazła. ale mam gdzieś w głowie inne namiary, zbiorę to do kupy i wieczorem Ci podeślę:tak:

Renia, udanego wyjazdu - wyślij nam wirtualną pocztówkę:-)

Buziaczki dla słodkich solenizantów

Reniu udanego wywczasu!

Kaja ,gratuluję nowego mieszkania i oby wszystko poszło jak po maśle!

Wszystkim imprezowiczkom udanego wieczoru!

Surv oby fascynacja Florki trwała jak najdłużej.

ja też byłam dziś na dzieciowych zakupach i faktycznie w każdym dziecinnym masakra,a potem mieliśmy paskudną burzę,a teraz śliczne słonko,wieczó zapowiada się spokojny z redsikiem i dvd,chyba,że się coś wykręci

Kurcze, ale te nasze roczkowe kartki to mogą być kupne a nie ręcznie robione?? bo ja pewnie bym się nie zebrała....
ja padam z nóg....
w czasie drzemki młodej gotowałam, sprzatałam itp...potem przyjechała siostra z dziećmi - Hanka z Lenką szalały, sajgon mi zrobiły okrutny w domu:szok::no: więc jak pojechali to znów sprzątałam...
potem szybko na spacer bo umówiłam się z koleżanką że pożyczę jej poucha,zaczęło padać więc poszłyśmy do niej. Tam Lena szalała z 1,5 roczną Zośką.....
wyszłyśmy od Karoliny, młoda w wózku padła i dopiero doszłysmy do domu. Przytachałam torbę ciuchów dla Lenki od Zosi, drugą przywiozła Anka po Hani i mam robotę na wieczór - przejrzeć i posegregować. Ale dorobiłam się ślicznych butków - wkleję potem foty.
A i mloda zakochana w rymowance z FP - Post pewnie Ika też zachwycona:-) Nie wiem ile nosek motylka wytrzyma bo młoda wciąż go maltretuje, ale dzieki temu posprzątałam kuchnię i ogarnełam mieszkanie:tak:

no hej
maz spi w fotelu-nocne rybki wychodza, smyki spia :-)
pol dnia sami bylismy, potem poszlam z Oskarem na plac zabaw-poszalal, potem piaskownica :tak: kaszle tylko jak biega albo sie zmeczy, uff poszlismy na karuzele, przyjechala niedaleko nas, znajomi wzieli swoje urwisy i szaleli razem ;-) potem bawili sie ladnie w piachu; malutka z tata w domu,bo jeszcze antybiotyk dostaje,ale tez jest o niebo lepiej ;-):tak:
Surv kurcze ja tez nie zrobie kartek :zawstydzona/y::-( koszmar by mi wyszedl :eek: znajde jakies ladne :tak:
Renia udanego wyjazdu!!!
Zainab, Lenko i Tymusiu wszystkiego najlepszego
Julia wspolczuje problemow z zebem, wyrwany,to klopot z glowy, udanej zabawy :tak:
Liwus i Tosika musimy sie spotkac jak bede w Olsztynie :-D :tak:

milego wieczorku

Kurcze, ale te nasze roczkowe kartki to mogą być kupne a nie ręcznie robione?? bo ja pewnie bym się nie zebrała....

Pabla, koniecznie! nic poniżej haftu angielskiego lub olejnych miniatur nie wchodzi w rachubę:-p:-) Ja robię, bo się ostatnio w to namiętnie bawię, no i mam pretekst, żeby zamknąć się w kuchni a M z dzidziuchem zostawić:tak:

Mała wykąpana, uratowana od utonięcia przez raczkowanie w pełnej wannie, bawi się z tatusiem nowym apratem, ja kończę zlecenie i laba:-)

AAAA.....i najważniejsze, skleroza znowu:-p

Lenka, Zainab, Tymusiu - sto lat!

Hej Babeczki!
Kurcze Surv, już nie mogę sie doczekać kartki od Was, tzn. Olga:-p:-D
Nie wiem co miałam komu odpisywać:zawstydzona/y:
Dzieciaki śpią, luz blues!
Dopołudnia było koszmarnie, potem sie wypogodziło, choć temp dobiła tylko do 15 stopni (wczoraj zawrotne 11). Byłam na fitnessie - suuuper. Zobaczymy, czy jutro ruszę kończynami. Dzieciaki dostały kolejne preznety, bo od Mikiego chrzestnej i Olgi chrzestnego ;-) Dobrze, że nie wielkogabarytowe:-p Choć przepraszam, dostali dmuchany zamek i kategorycznie zabroniłam otwierania w mieszkaniu - będzie na działkę:tak:

Zainab, Lenka, Tymi buziaki do Antosia i Ciotki:-D:-D:-D:-D
Surv ale Twój M ma dobrze, lustrzankę na Dzień Dziecka - też chcę:laugh2::laugh2::laugh2:
Pabla ja zamawiam kartki na allegro bo po pierwsze nie mam żadnych zdolności, a po drugie u mnie są tylko bezsensowne kwiaciaste kartki dla starszych babć, więc nie mam wyjścia:zawstydzona/y:;-)
praca minęła mi szybko bo miałam fajną ekipę na zmianie;-) mieliśmy trochę stracha bo jeden pacjent ma zmianę leków i chce wszystkich bić nawet opiekunów, ale jakoś zleciało i obyło się bez ofiar:sorry: Antek był z Teściową i przetrwał, więc nie jest źle:laugh2: po pracy trochę ogarnęłam w domku, mieliśmy gości i teraz odrabiam zaległości na BB, NK i ogólnie na necie:-D do przeczytania mam jeszcze zamknięty, więc zmykam to zrobić;-) miłego wieczoru:laugh2:

reklama
Dzień Dobry!
U Was tez tak koszmarnie na polu (dworze)?
A Olga wstała 6.15:eek: Czuję się o tak:baffled:
Ale zazdroszczę Reni - u nas tak paskudnie a oni lecą w cieplutkie miejsce...
Ciekawe jak imprezowiczki ;-)

Do góry