reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
u mnie 14C,nie najlepiej :-)

Wszystkiego najlepszego dla Kubusia :-):-):-):-)

żywego kotka????? to pewnie mają niezłą radochę :tak::tak::tak::tak::tak::-)żeby go tylko nie zamęczyły :-D:-D:-D:-D:-D:-D

wszystkiego najlepszego dla kubusia w dniu imienin
353.gif

Dowikla tak żywego Martynka raczej już nie męczy ich kiedys miała też kotka i pamietam jak ona biegała to on za nią i z łapkami do niej.Ale skończył tragicznie a taki fajny był.
WSZYSTKIEGO NAJ DLA KUBUSIA

ewon będziesz częściej do malinki na kawkę wpadać i jakoś tydzień zleci:tak::tak::tak:m w domu na tak długo to katastrofa prawie:-D:-D:-D:-Dwiem coś o tym:tak:

wszystko w swoim czasie:-D:-D:-D:-Dnajpierw musimy górę zagospodarować bo Misia chce mieć swój pokój:baffled:

wszystkiego naj naj naj dla Kubusia
wszystkim bardzo dziękuję w imieniu Kubusia :-):-)

No wlasnie napewno szybko zleci:tak::tak:
A ja jej jeszcze nawet do przedszkola nie zameldowalam:no::no: ciekawe czy dostane jeszcze miejsce:szok::szok: bo tu jest taaka wojna o miejsca w przedszkolu ze babki jak sa w ciazy to juz jeszcze nie narodzone dziecko zameldowuja do przedszkola:szok::szok::szok: albo jak ledwo co sie urodzi to juz leca papiery zlorzyc:szok::szok::szok: a ja jakos nie mialam czasu jeszcze;-);-);-)

Ania mi wlasnie napisala smsa ze jest po poprawinach pada z nog pogode maja do du...y non stop pada

pzerabane z tymi przedszkolami

a jak sie ania na weselu bawila?nie pozarli jej;)
a pogoda taka dupna w calej Polsce

ide do wyra, mo sie obudzil i ciagnie mnie za majciochy
u mnie tez bedzie problem, wlasciwie to nie wiem nawet, czy na przyszly rok do do zlobka, czy do przedszkola
a mi w maju konczy sie wychowawczy i trza bedzie z chlebem pojsc
ałałałałałała
juz ide

dobra
ponoc wybila i kopciuszek poczyul sen
normalnie jakby mi kto zaprogramowal sen o polnocy
milo bylo ale rano wstac trzeba
jutro to pewnie wieczorem dopeiro jakos bede.
kolorwych i kudłatych snow

ide do wyra, mo sie obudzil i ciagnie mnie za majciochy
u mnie tez bedzie problem, wlasciwie to nie wiem nawet, czy na przyszly rok do do zlobka, czy do przedszkola
a mi w maju konczy sie wychowawczy i trza bedzie z chlebem pojsc
ałałałałałała
juz ide

Ona nie byla na weselu tylko na dwoch komuniach w jednym dniu:-D:-D:-D i dzis na poprawinach ale masz racje prawie jak wesele bo nawet orkiestre na komunie zamowili:-D:-D:-D

dobra
ponoc wybila i kopciuszek poczyul sen
normalnie jakby mi kto zaprogramowal sen o polnocy
milo bylo ale rano wstac trzeba
jutro to pewnie wieczorem dopeiro jakos bede.
kolorwych i kudłatych snow
dobrej nocki dziewczyny.

Na komunię orkiestrę?:szok::szok::szok::szok:

reklama
u mnie bedzie ospa x3 :-D

u nas tak bylo mieszaklismy u tesciów to urodził sie Wojtek potem sie przeprowadzilismy od tesciow urodziła sie Zuzka no i teraz na tym mieszkaniu Gabi cos w tym jest :-D:-D:-D:-D

dołączam sie do zyczen :-D

A ja wróciłam od lekarza jednak ospa i teraz wiem ze najlepiej jakby wszystkie mialy jedno po drugim ale lekarka powiedzial ze moze byc tak ze nawet po miesiacu moga miec bo rożnie to jest :-(przepisal jej Heviran i pudroderm do smarowania zaplacilam 20 zl Wojtek jednak poszedl na festyn nie chcial siedziec w domu Troche Zuzi smutno bo dzis dzien dziecka no i jutro ta wycieczka ale pocieszyłam ja bo moga przelozyc wycieczke bo wychowawczyni chora i duzo dzieci ospe złapało
ospa nie jest taka zła.
Dasz radę.
s co do przeprowadzek to u mnie na szczęście nie sprawdziło.
Gdyby się sprawdziło to było by ich 4 :szok::szok::-D:-D:-D:-D

Do góry