Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
Spij dobrzedobra czarodziejki idę do łóżka nastaawiać się psychicznie na te wkacje
dobrej nocy kochane
ale mi wesoło![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spij dobrzedobra czarodziejki idę do łóżka nastaawiać się psychicznie na te wkacje
dobrej nocy kochane
ale mi wesoło![]()
u mnie 14C,nie najlepiej :-)
Wszystkiego najlepszego dla Kubusia :-):-):-):-)
żywego kotka????? to pewnie mają niezłą radochę:-)żeby go tylko nie zamęczyły
![]()
wszystkiego najlepszego dla kubusia w dniu imienin
![]()
Dowikla tak żywego Martynka raczej już nie męczy ich kiedys miała też kotka i pamietam jak ona biegała to on za nią i z łapkami do niej.Ale skończył tragicznie a taki fajny był.
WSZYSTKIEGO NAJ DLA KUBUSIA
wszystkim bardzo dziękuję w imieniu Kubusia :-):-)ewon będziesz częściej do malinki na kawkę wpadać i jakoś tydzień zlecim w domu na tak długo to katastrofa prawie
wiem coś o tym
wszystko w swoim czasienajpierw musimy górę zagospodarować bo Misia chce mieć swój pokój
wszystkiego naj naj naj dla Kubusia
No wlasnie napewno szybko zleci
A ja jej jeszcze nawet do przedszkola nie zameldowalamciekawe czy dostane jeszcze miejsce
bo tu jest taaka wojna o miejsca w przedszkolu ze babki jak sa w ciazy to juz jeszcze nie narodzone dziecko zameldowuja do przedszkola
albo jak ledwo co sie urodzi to juz leca papiery zlorzyc
a ja jakos nie mialam czasu jeszcze;-);-);-)
Ania mi wlasnie napisala smsa ze jest po poprawinach pada z nog pogode maja do du...y non stop pada
pzerabane z tymi przedszkolami
a jak sie ania na weselu bawila?nie pozarli jej
a pogoda taka dupna w calej Polsce
ide do wyra, mo sie obudzil i ciagnie mnie za majciochy
u mnie tez bedzie problem, wlasciwie to nie wiem nawet, czy na przyszly rok do do zlobka, czy do przedszkola
a mi w maju konczy sie wychowawczy i trza bedzie z chlebem pojsc
ałałałałałała
juz ide
Ona nie byla na weselu tylko na dwoch komuniach w jednym dniui dzis na poprawinach ale masz racje prawie jak wesele bo nawet orkiestre na komunie zamowili
![]()
dobrej nocki dziewczyny.dobra
ponoc wybila i kopciuszek poczyul sen
normalnie jakby mi kto zaprogramowal sen o polnocy
milo bylo ale rano wstac trzeba
jutro to pewnie wieczorem dopeiro jakos bede.
kolorwych i kudłatych snow
No dokladnie jeszcze nigdy o tym nie slyszalam zeby na komunie orkiestre zamawiac dlatego jak mi to Ania powiedziala to wybuchlam smiechemdobrej nocki dziewczyny.
Na komunię orkiestrę?![]()
ospa nie jest taka zła.u mnie bedzie ospa x3![]()
u nas tak bylo mieszaklismy u tesciów to urodził sie Wojtek potem sie przeprowadzilismy od tesciow urodziła sie Zuzka no i teraz na tym mieszkaniu Gabi cos w tym jest
dołączam sie do zyczen
A ja wróciłam od lekarza jednak ospa i teraz wiem ze najlepiej jakby wszystkie mialy jedno po drugim ale lekarka powiedzial ze moze byc tak ze nawet po miesiacu moga miec bo rożnie to jest :-(przepisal jej Heviran i pudroderm do smarowania zaplacilam 20 zl Wojtek jednak poszedl na festyn nie chcial siedziec w domu Troche Zuzi smutno bo dzis dzien dziecka no i jutro ta wycieczka ale pocieszyłam ja bo moga przelozyc wycieczke bo wychowawczyni chora i duzo dzieci ospe złapało