reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
nam przepisali w szpitalu wit K i D3. Wit K mialam podawac do konca 3 mies życia ale po 2 tyg z niej zrezygnowalismy bo maly byl niespokojny i polozna powiedziala ze to pewnie przez to. A wit D mam podawac po 2 kropelki dziennie do konca 2 roku zycia!!-Vigantol.
Zainteresowalyscie mnie z tą mozliwością przedawkowania, nie wiedzialam!!!!

a ja dzis jestem nieprzytomna nie spie od 4:40 bo Dominik tak wstał i jak zawsze spał w południe tak dzis nie ma mowy zeby sie przespał jest maruda do kwadratu wszystko robi na złość a ja jakaś chora do tego i osłabiona padam z nóg dobrze ze Julka poszła spac bo do tej pory to wyli na zmiane a do wieczora tak daleko...

szczęśliwa znam ten ból. To znaczy nie wiem jak to jest gdy płacze dwójka dzieci, ale maruda w postaci mojej córeczki też nieźle daje popalić. Już od kilku dni mamy kongo w nocy. Nie wiem czy to od antybiotyku na bakterie w moczu, ale mała budzi się około 2 i 3 - 4 godziny nie śpi. Pręży się cały czas, marudzi, popłakuje, stęka. Jeść nie za bardzo chce, za to za każdym razem robi ze dwie kupki. Poza tym w dzień też jest marudna, płaczliwa, cały czas tylko na rękach. Jestem wykończona, jeszcze ta pogoda do d...

szczesliwa1 ja jestem na nogach od 5tej :tak: maly zasypial tylko na chwile i budzil sie szybko wiec malo szans na odespanie..... dopiero o 13 zasnol na godzinke wiec pospalam razem znim :-) troszke sil nabralam w tej chorobie ale i tak wkurza mnie katar:no:
ale zaraz maz wraca i choc Mackiem sie zajmie, bo juz mi dzidzi szkoda :confused2: ciezko sie z nim nawet pobawic teraz a jak placze to nie mam sily nosic :baffled: tak bym chciala polezec w lozeczku :tak:

nam przepisali w szpitalu wit K i D3. Wit K mialam podawac do konca 3 mies życia ale po 2 tyg z niej zrezygnowalismy bo maly byl niespokojny i polozna powiedziala ze to pewnie przez to. A wit D mam podawac po 2 kropelki dziennie do konca 2 roku zycia!!-Vigantol.
Zainteresowalyscie mnie z tą mozliwością przedawkowania, nie wiedzialam!!!!

Ojej tak dlugo a ja nie podaje wcale tylko ze w mleku modyfikowanym jest wiec moze nie trzeba

reklama
Do góry