Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
gdzie tam, corce o mnie nie spieszno :-( wlasnie czuje jak sobie wygodnie lezy i czka we mnie
Jutro ma przyjechac do mnie polozna z jakas herbatka na pogonienie, ale jakos tak malo wiary mam i juz sie boje wywolywania :-(
U mnie też nie było żadnych objawów, mała nie dawała żadnych oznak, że chce wyjśc, nic a nic, aż po prostu wstałam rano i się zaczęło..Więcej wiary, przecież w końcu musi wyjśc uparciuszek
Hejka.
Wiem, że dziwna jest godzina ale mam takie skurcze, że spać nie mogę. Od 3 nie śpię, walam się po łóżku. Godzinę temu wzięłam 2x nospę i jak na razie nic nie pomogła, mam skurcze co 10 min.
Dziś wizyta w szpitalu.... jak myślicie doczekam się jej....normalnej czy kilka pięter wyżej???![]()
:-)witam
ja też jak się dowiedziałam że trzeba ubierać podkoszulki czy body pod śpiochy czy pajacyki byłam zdziwiona i po dokupywałam masę bobów. A ostatnio na i necie szukałam takich ciekawostek jak ubrać noworodka w czerwcu i wiecie co szoku doznałam kobietki pisały tak: 1podkoszulek, 2kaftanik+śpiochy, a że na to trzeba zakładać pajacyki welurowei jeszcze przykryć kocem no i czapeczka ale czy to oby nie za dużo, no dobra zgodzę się że pod pajacyk podkoszulka czy body ale jeszcze na środek kaftanik i śpiochy.

O ludzie, to ja Majkę urodzona w grudniu lżej ubierałam, body kaftanik i śpioszki. Teraz nie mam żadnych podkoszulek, pełno bodziaków, rampersy a welurowe pajace chyba tylko 2, tak to wsio bawełniane... 

Zimno jak cholera

i dotego leje

,koniec tego kangurowania;-)
.
-to sobie darowałam, za to truskawki po 4zł-można najeść się do syta.
PozdrawiamyNika dziecko ma zawsze zimne rączki i nóżki, bo ma słabe krążenie jeszcze.
Na karku sprawdza się czy dzidziusiowi jest ciepło![]()