xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Ka...M mam nadzieję, ze wszystko w porządku. Czemany na wiadomości.
Ja odzyskuje sily i robię obiadek :-) a w między czasie oglądam śmieszne bobaski![]()
Mi dzis mamuska gotuje

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ka...M mam nadzieję, ze wszystko w porządku. Czemany na wiadomości.
Ja odzyskuje sily i robię obiadek :-) a w między czasie oglądam śmieszne bobaski![]()
Zobaczcie tancerza hehe
YouTube - Techno dancing Baby Ibiza Party
Mi dzis mamuska gotujePrzyszla i na nia kolej. Klientek juz nie mam na dzis wiec wypoczywam na rozlozona na lozu z laptopem :-):-)
mi już bokiem leżenie wychodzi. Nie dam rady tak leżeć, bo później jak wstanę, to w głowie mi się kręci. A tak majstruję naleśniki z pieczarkami ;-)
REWELACJA filmik:-)ciekawe czy nie nie fotomontaz hehe:-)
Klaudia napisz gdzie ta kiecke kupilas co jest na watku zakupowym!!
mi już bokiem leżenie wychodzi. Nie dam rady tak leżeć, bo później jak wstanę, to w głowie mi się kręci. A tak majstruję naleśniki z pieczarkami ;-)
cześć dziewczyny spróbuję nadrobić co u Was
ja po ostatniej wizycie wylądowałam w szpitalu a jak wróciłam to o 4 rano musieliśmy pojechać do szpitala z naszą córeczką
miała mały zabieg przebicie bąbla z ropą ostre zapalenie ucha środkowego
narazie jestem wyczerpana ale mała bierze antybiotyk powoli wraca do siebie ja latam i robię badania w poniedziałek znowu kontrola
idę poczytać co tam porabiałyście![]()