reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
REWELACJA filmik:-)ciekawe czy nie nie fotomontaz hehe:-)

Klaudia napisz gdzie ta kiecke kupilas co jest na watku zakupowym!!

Vintage COTTON FLORAL SPOT ROCKABILLY PROM Dress 14 on eBay, also, Women's Clothing, Clothes, Shoes Accessories (end time 05-Jun-09 17:30:00 BST)

Przepraszam ze dopiero teraz calkowicie zapomnialam o tym :) Sukienka jeszcze jest na aukcji czekam jeszcze 3 godzinki ale mysle ze nikt wiecej sie nie zainteresuje nia bo jest ich kilkanascie wystawionych :) W przeliczeniu na zl bedzie kosztowac okolo 100/120 zł razem z przesylka tyle ze mam teraz znizke do wykorzystania wiec wyjdzie mnie jeszcze taniej :)

mi już bokiem leżenie wychodzi. Nie dam rady tak leżeć, bo później jak wstanę, to w głowie mi się kręci. A tak majstruję naleśniki z pieczarkami ;-)

Ja nigdy nie mialam okazji polezec bezczynnie wiec mi pasuje, ale rozumiem ze Tobie juz niedobrze od lerzenia :D Wazne ze juz sie lepiej czujesz :*
A przylaczam sie do Gie-oski i poprosze o nalesnika hehe :-D:-D

mi już bokiem leżenie wychodzi. Nie dam rady tak leżeć, bo później jak wstanę, to w głowie mi się kręci. A tak majstruję naleśniki z pieczarkami ;-)

CZY TY OSZALAŁAS!!!! Podobno masz leżeć!!!

Przykro mi że muszę na ciebie nakrzyczeć ale ile razy widzę jak któraś z nas a to posprząta radośnie mieszkanie przed świętami (a potem poroni) a to nie poleży bo jej się nudzi to mnie trzęsie!!!

No leżżesz!!! Dziewczyno ja nie mam ochoty czytać że znowu masz skurcze!!! Ja chce przeczytać że leżysz, że twój mąż in spe skacze dookoła ciebie!!!

Naprawdę piszę to z troski!!!

Dodam że ja też musiałam leżeć w pierwszym miesiącu - 2 tygodnie bite - nie miałam leków na podtrzymanie i w/g mojego lekarza właśnie dzięki temu że leżałam płasko na zadzie i ruszałam się jedynie na siku mam dzisiaj małego "kopacza" w środku.

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny spróbuję nadrobić co u Was
ja po ostatniej wizycie wylądowałam w szpitalu a jak wróciłam to o 4 rano musieliśmy pojechać do szpitala z naszą córeczką
miała mały zabieg przebicie bąbla z ropą ostre zapalenie ucha środkowego

narazie jestem wyczerpana ale mała bierze antybiotyk powoli wraca do siebie ja latam i robię badania w poniedziałek znowu kontrola

idę poczytać co tam porabiałyście:tak:

cześć dziewczyny spróbuję nadrobić co u Was
ja po ostatniej wizycie wylądowałam w szpitalu a jak wróciłam to o 4 rano musieliśmy pojechać do szpitala z naszą córeczką
miała mały zabieg przebicie bąbla z ropą ostre zapalenie ucha środkowego

narazie jestem wyczerpana ale mała bierze antybiotyk powoli wraca do siebie ja latam i robię badania w poniedziałek znowu kontrola

idę poczytać co tam porabiałyście:tak:

Wspolczuje i 3mam kciuki za szybki powrot do zdrowia Twojej coreczki ;-)

WITAM I Ja chcę stanąć w obronie:)Jolci.W jakiś sposób Ją rozumiem wiem że rzadko do was pisze,ale codziennie czytam:-).Jeszce pracuje więc nie mam zabardzo ochoty ani czasu na pisanie.Ale do rzeczy. Otóż,bez obrazy ale pamiętam kiedy na początku czytałam wasze posty wydały Mi się strasznie dziecinne:)a niektóre problemy związane z ciążą stasznie błache:tak:Ale wgłębiając się dalej w czytanie bardzo Was polubiłam i zaczełam na to patrzeć z innej strony.Nie będe tutaj się powtarzać,poprostu każda z Nas jest inna.
Pozdrowionka

reklama
A jeśli chodzi o Moje samopoczucie to z tym różnie.Najgorzej to radze sobie z nerwami:wściekła/y:chciałabym się czasami powstrzymać od krzyków czy docinek:-(nawet sobie to rano obiecuje,ale to nic nie daje byle błachostka mnie potrafi rozdrażnić:zawstydzona/y:
A i co najważniejsze spodziewam się chłopca,byłam w szoku kiedy lekarz pwiedział mi płeć maleństwa.Nie mniałam zielonego pojęcia,że tak wcześnie można już to stwierdzić:-D

Do góry